Tänk tänk tänk


Hehe inatt har har jag fått gjort en massa nytta =)
För har jag tur så har jag lyckats knåpa ihop det sista på semesterschemana. Fast jag tror jag har misslyckats, det där med räkna och grejjer är inte min sak. Men jag har iaf försökt =P


VÄntar på min kära arbetskamrater nu eller en iaf som ska komma och hålla mig sällskap en stund innan jag går hem och sover lite. Ska bli skönt. Jävligt skönt.

Sova igår verkade vara överskattat. Vaknade juh 6, tvättade 5 maskiner tvätt och diskade och grejjer då och sen skulle jag sova frukost. Det gick så där va. Typ inte alls eftersom jävla alingsåshem ska renovera huset mittemot. Känns så där skoj att höra en jävla grävskopa 7-16 varje dag. Blir alldelles matt. Somnade iaf i soffan en liten stund vid 17 tiden, skönt var det, fast jag hade behövt 7 timmar till kändes det som, menmen natten gick juh fint ändå och idag är det lördag och inga fucking jävla grävskopor ska störa min skönhetssömn!!


Hem till mammsen och pappsen och äta sen som vanligt, hm kan juh lika gärna flytta hem till dom och spara en massa pengar. Får fundera på det tror jag visst!!
Hoppas jag får räkor och ägg och majonäs och rostmacka, det hade vart fint, hehe!!

sen blir det jobb igen, en natt till, sista på över en vecka för den delen. SKööööönt. Jobba måndag dag och några timmar på tisdag bara, sen är jag ledig onsdag till måndag. Hur gött som helst!

Då ska jag och mitt Hanna åka Båt, kommer bli finfint. Ska köpa sprit dessutom för det är billigt. =)
Det ska bli såå himla skoj att komma bort lite igen, sånna här äventyr tycker jag om. Lagom långa lixom, två dagar räcker för min del!! =)


Näee om man skulle fixa lite mer stuff innan det är dags att kasta sig i snarklådan. I will do, så kanske dom andra blir nöjda med mig oxå =P


Shopping!



Igår hade jag och Camilla en rejäl flum dag. Det var trevligt. Man kan fundera på hus frisk man är när man frivilligt väljer att gå upp 8 en lediig dag för att äta frukost i stan och sedan shoppa.
Fast det var myigt, klockan 9 var vi på plats på gårdscafeet och åt räckmacka. Smaskigt värre.

Sen skulle vi juh passa på att kolla in nya storken huset. Klockan 5 i 10 var det kö utanför, sjukt. Vi valde att inte stå i kö utan att börja i andra ändan av stan.

In på cassels där jag hittade en långärmad tröja och 2 t-shirtar, vilka fynd, 164 kronor för alla tre =)
Vidare in på Jc där jag minsann hittade ett par jeans oxå, a 150 kronor. Kalas bra för mig!!

Sen fikade vi hos min lilla papps, kaffe och bulle och vidare mot Maxi och storhandlade lite. Vi kan allt om vi vill.
Köpte käk och hem och fixade, potatisgratäng och fläskfile, hur gott är inte det då?

Sen blev de en sväng till Björboholm oxå där köpt jag en skjorta. Jag som inte tycker om skjortor men den var fin så nu får jag väl se till att använda den.

Körde hem Camilla och ramlade in i duschen, helt sjukt trött var jag, skulle kolla kvalserien tänkte jag som började 19, Mora-Brynäs, såg ungefär 4 minuter i början sen sov jag gott vill jag lova.
Vaknade när det var 1½ minut kvar och fick se Mora kvittera med 7 sekunder kvar av matchen så jag såg minsann det viktigaste =)

Sen slängde jag mig i säng och somnade om ganska snabbt så nu vaknade jag 2 minuter över 6. Skönt eller inte men, ska se om jag kan hitta en tvättid å få tvättat lite nu när jag ändå är uppe.

Så kan jag sova middag med gott samvete sen, kan jag iofs göra ändå för jag ska jobba inatt men ändå =P

Får väl sätta lite fart nu då så det händer nått!


Mitt liv, mina val


Ajjemen natt nummer tre helt enkelt. Känns så där skoj just nu.

Jobba jobba jobba, är det vad livet går ut på?
Att slita 148 timmar i månaden för att kunna ha råd att leva?
Det måste juh finnas en mening med att man ska arbeta. Man skall ge, jag ger ju i mitt arbete, men jag får också tillbaka, när man får ett sånt där underbart flin från tjejjen är mitt jobb guld värt. Eller när min andra tjej kommer, Åhh Emma, jag har saknat dig, det är stunder när arbetet är skoj, när man får tillbaka ´för det man ger. Ett arbete skall vara givande, vad är det för mening med det annars?

Att jag får betalt för att göra något jag tycker om är en bonus, faktiskt. Visst det känns inte alltid överdrivet skoj att gå till jobbet, speciellt inte nu när jag är så snorig, men so what?
Jag kan lika gärna vara här och få betalt, som att sitta hemma och försöka fördriva tiden med alla möjliga knep, ligga i sängen och vända och vrida sig, roligare kan man ha!

Men även om jag gör det jag tycker är skoj som arbete så känns det som att det måste finnas något mer med livets mening än att arbeta. Man skall göra saker som man tycker om när man är ledig dessutom. Det gör jag, men ibland känns det som att det är alldelles för lång tid emellan.  Det är det inte ens, jag gör något skoj i stort sett varje dag, så jag ska inte klaga och det gör jag inte heller, jag bara funderar lite, vad är meningen att jag ska göra med mitt liv?

Jag börjar bli såpass gammal nu att det vore skönt att bestämma sig för vad som ska hända när jag blit stor. Jag är inte stor än, jag vill inte vara det, men en dag måste jag ju bli det och vad vill jag göra då?

Vara seriös och studera vidare?
Det är inget jag kan påstå att jag är speciellt sugen på. Men jag vill ha ambitioner, men vad för några?
Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv.

Jobba vidare här?
Ja det vill jag göra så länge jag trivs och mår bra av det, det kanske jag inte gör hela livet, vad ska jag göra då?


Ut och resa? Jag har aldrig känt något behov av det innan och det gör jag inte nu heller direkt. Även om jag faktiskt vill åka till mina tigrar i Thailand, men det är bara för tigrarnas skull, likaså att jag vill åka till New York, det är ju bara för hockeyns skull. Varför annars?
Jag har knappast inget behov av att åka någonstans för att pressa på stranden heller, det ger inte mig någonting förutom att jag bränner mig blir illröd i 2 dagar och sedan lika blek som innan.

Jag känner inget behov av att se hur resten av världen ser ut, det lockar mig inte att få se alla kända monument och sånna saker, tex, kinesiska muren, lutande tornet i pisa, osv. Det är inte ens i närheten av intressant. Åka Sverige runt? Näe det känns inte så lockande heller. Jag ska ju trots allt inspektera Åbo:s hamn nästa vecka, det räcker.

Hitta en karl att dela mitt liv med?
Inte en chans, jag skulle aldrig sumpa min frihet för en annan människa. Jag är inte redo att binda upp mig för resten av livet med en och samma man. Jag kan dessutom själv, allt jag vill kan jag. Sämre är jag inte!
Alltså känner jag inget behov av att dela mitt  liv med någon annan, att känna mig uppassad, omhändertagen, älskad och tvingas vara så där mysig, att tvingas anpassa mig efter någon annan och göra uppoffringar på mitt liv, nej tack, det känns verkligen inte aktuellt.

Jag vet egentligen vad jag vill, jag vill ha mitt hus på landet, mitt alldeles egna hus, mitt bara mitt, med stor trädgård och en hel drös med rottisar. Jag vill jobba mina nätter och driva min alldelles egna rottiskennel. Min bara min, ingen annans, ingen som talar om för mig att jag måste göra så eller så, jag kan och vet själv vad jag behöver göra.
Min kennel, tänk er, Emmas  rottisar, min hyllning till den finaste och vackraste hunden som någonsin vandrat runt här på jorden, King, den enda som alltid var ärlig, som aldrig klagade, aldrig gnällde på mig för att jag inte lagat mat, eller städat, som bara gav mig en sanslös massa kärlek, han som respekterade mig för den jag är och accepterade mig trots allt dumt jag gjort. Han som aldrig svek utan som alltid fanns där. Det gör han än, han finns alltid kvar och alltid med mig, fast inte på samma sätt.

Han fattas mig, min vackraste och bästa vän nägonsin, det är enormt tomt utan honom och saknaden efter honom är enorm och extrem. Han gav mig allt jag behövde, allt jag ville ha, ha tänk er, en enda liten varelse kunde ge mig allt, han är det enda mitt liv saknar. Han, King,  min mening med livet.

Men han kommer inte tillbaka hur mycket jag än vill, jag vet att han är med mig och aldrig lämnar mig.
Jag kommer vara honom evigt tacksam för alla stunder vi hade ihop, alla upplevelser, både dom bra och dom dåliga ( klart vi hade sånna med, han var allt vild ibland.) Tacksam för allt som vi hann med att uppleva tillsammans, alla äventyr på landet, alla bus stunder och självklart alla mysstunder.
Som tack till honom vill jag ha flera som han, massor, jag vill låta hela mänskligheten få möta på dom bästa vännerna man någonsin kan få, som alltid ställer upp på en. Den bästa rasen i alla lägen, stor, trygg, stabil och fruktansvärt tillgiven. En rottis är allt man behöver!!

Jag vet att jag kommer skaffa en/flera hund/hundar en dag, rottisar självklart, alla små hyllningar till min bästaste bäste vän, min ängel.
Men inte nu, det är inte rätt. Men det kommer och med den tanken så vet jag precis vad jag ska göra med mitt liv.

Jag ska fortsätta som jag gör, jag ska göra precis det jag känner för för dagen, för jag är jävligt nöjd med mitt liv som det är. Min vetskap om att jag en dag kommer äga det där huset på landet och min egen rottissamling räcker för mig. Det är inget jag behöver nu, men en dag kommer den dagen men tills dess tänker jag ta livet precis som det kommer, göra precis det jag vill och bara njuta. Livet är trots allt underbart, även om min saknad efter King är helt sjuk just nu, man måste ta vara på det, det kanske inte kommer en morgondag, ibland kan det gå jävligt fort, det vet vi, så gör det du vill med ditt liv, för det tänker jag göra!

Ha drömmar, planer och visioner för framtid och se till att förverkliga dom en dag, men tills dess, LEV!!
Ångra inte det du gjort utan det du aldrig gjorde!



Ser att det hela bloggen låter jävligt deprimerande, det är den inte, allt är bara en mäng tankar som bara ramlade ner som en blixt i hjärnan på mig! Så kan det gå när man har en väldans massa tid med sig själv!


En bild på det underbaraste måste oxå vara med!

image4


Jävla USA och TV!


Till att börja med, JA jag har sjukt mycket förutfattade meningen om USA:S befolkning och ja jag drar nästan alla över en kant! Men det är mina förutfattade meningar och jag vet att alla inte är sånna, men ibland känns det bara så!

Jag måste bara få spy lite mer galla över det förbannade folket som bor i det där landet!! 
Min stackars jobbarkompis orkade inte lyssna längre!!  Vi kollade på hundra höjdare, rätt skoj program va, men fy faan vilka dumma jävla folk det finns och majoriteten av dom verkar allt bo i USA. Hela min dag blev förstörd redan i morse när dom visade American funniest home videos på kanal5.  Jag vet att man bara inte behöver titta men det är så jävla skoj va och folk är så dumma, det är ju så givet att det kommer gå åt helvete det dom sysslar med och ändå måste dom likt förbannat prova.

Det finns så självklara saker i världen, typ som om att man ger sig ut på ett tak när det ligger hur mycket snö som helst där utklädd till jultomte dessutom så är det givet att man kommer ramla ner.
 Hur många gånger ska folk försöka sig på så idiotiska saker innan dom inser att det alltid (nästan) går åt helvete.

Vi ska klättra högst upp på en säg 10 meter hög stege och såga ner ett träd.  Självklart kommer en av grenarna ramla rakt på stegen och personnen i fråga hamna på backen. Det är jue ett under att dom inte dör. Eller att slå på en pinata, det är givet att när man snurrar någon runt runt runt med förbundna ögon och sedan ber dom slå på en hängande grej och inte flyttar sig att man får sig en rejäl jävla smäll och ändå kan dom visa 100 sånna smällar i ett enda avsnitt. Helt sanslöst!


Men åter till hundra höjdare, hur sexigt är det med en man med bröst? 
 Som han dessutom gjort själv med vacuum? Jag vill verkligen inte hitta mig en karl som gör egna bröst för att han vill kunna slicka på bröstvårtorna.
 Eller hur kan folk verkligen tro på att om dom köper kinesens piller och äter så blir dom snygga?
Vem vet vad dom tabletterna innehåller?
 Och det finns ingen möjlighet att pillret letar upp det fula i kroppen och gör det snyggt.

 Hallå. Jag skäms.

Jag gör verkligen det, mänskligheten är så pinsam så det finns inte, det är förnedrande för mänskligheten att det finns folk som på allvar tror på det
. Plastikkirurgi är saker man kan ta på, det är en verklig händelse, det är något som sker.
 Det är logiskt att man förändras av att operera sig, men av att ta ett piller?
Mannens egen åsikt och eget "bevis" att pillret fungerar var en bild av honom innan där han hade mer markerade kindben än nu och varför hade han det?
Svaret är enkelt, han var tjockare nu!  Så jävla dumt, hur kan han med att påstå att han uppfunnit ett snyggpiller och ha en bild som bevis på att det fungerar?

Eller damen som levt på 1700-talet och dog som 17-åring (eller vad det nu var) av syfilis. Genomtänkt där. Måste ju vara väldigt skoj att sen uppleva (som hon sa sig göra) den tiden igen under sina tepartyn.
Jag tar verkligen inte det programmet på allvar men när dom visar sånna här saker känner jag bara att min avsky mot Usa:s befolkning växer.

Jag har jobbat tillräckligt många nätter för att se alla dessa förbannade talk shows som finns en för alla.

Ricky Lake för dom vita och viktpendlande. Oprah för dom svarta och viktpendlande. Sen finns det en svart ms sjuk man som har en egen show och Ellen Degenerous (eller hur hon nu heter) som är vit och lesbisk och så där kan jag fortsätta rabbla upp tills alla och jag menar verkligen alla oavsett färg, kön, sexuell läggning, ålder osv har en talkshow som dom kan känna tillhörighet till

.Att dom sen alltid måste diskutera samma sak ("han/hon var otrogen med min bästa vän", typ eller "min katt har aids och jag har inte råd att köpa en ny") i alla program är otroligt med tanke på att det alltid låter likadant.
En av tjejjerna beklagar sig för att "han" dumpade henne för hennes bästis medans hon sitter där och gråter, sen kommer kompisen in och får dra sin del av historien och gråter lite och sen skriker dom helt hysteriskt åt varandra för att sedan börja slåss.
Drar sönder varandras kläder och är allmänt pinsamma, kallar varandra för diverse mindre trevliga ord såsom hora, fitta osv, självklart vill dom bara ha uppmärksamhet, men måste dom ha 15 olika talkshows för att få den uppmärksamheten, tröttnar inte folk så att det räcker med en enda gemensam! (Mest pinsamt är nog ändå att Sverige köper in alla dessa avsnitt och visar i svensk tv.)

Dessutom är dom så dramatiska, dom verkligen gestikulerar hej vilt, gapar och skriker. Jag kan bara inte med sånt folk. Att föra en konversation i en normal samtalston verkar inte existera i det landet utan allt måååååste skrikas ut.
Bara för att jag kom att tänka på dramatiska kom jag att tänka på gay army som gick på 5:an för nått/några år sedan.
Där var det lika dant. Iofs gillade jag det programmet för jag kände mig så himla manlig =P 
Det gick iallafall ut på att 10 homosexuella män skulle bli militärer på någon förläggning i Usa.

Alla killarna grät så fort "chefen" höjde rösten åt dom och speciellt en kille var verkligen dramaqueen, han kallas AJ the dramaqueen, så fort han inte fick som han ville eller hade en åsikt blev han så där pinsamt barnslig och dramatisk, nästan som ett 5-årigt barn som inte får en leksak i affären, slängde sig på golvet, dunkade och slog med händerna och illtjöt. Mogen man =P

När han blev glad reagerade han ungefär likadant, han förlöjligade sig själv helt enkelt, skrek med en annan röst, viftade och var allmänt dramatisk. Jag klarar inte av sånt folk, ( till saken hör att dom här killarna kom från Sverige, Norge, Danmark och England, gissa vilket land AJ kom från =P )
så inte bara Usa:s befolkning är så pinsamma. Men majoriteten av dom är tyvärr sånna och jag klarar bara inte av det!!

Så det jag vill ha sagt egentligen. SNÄLLA tv visa lite mer program under natten som man faktiskt kan titta på utan att få panikångest och vilja kasta sig framför första bästa tåg och NEJ Nattliv, Momento och dom andra sånna programen duger inte, det är lika illa!

Det var lite galla bara, egentligen mest åt TV i allmänhet och kanske inte så mycket åt Usa:s befolkning även om dom är fruktansvärt pinsamma där! Fast What fuck the, vi har juh Carolina Gynning här i Sverige som fyller den platsen åt oss!


Jag har för mycket tid över! så 2 listor i ett!

Vad heter du: Emma (fortfarande)

Var bor du:  Alingsås (Sveriges metropol)

Trivs du där:  Givetvis! Annars hade jag flyttat för länge sen!

Brukar du läsa horoskop:  Asbolut, de är humor jue!

Har du körkort:  Ajjemen både för bil å mc

Favoritdjur:  Hund och katt

Festar du mycket:
  Det händer väl nån enstaka gång *blink blink*

Sprit, cider, vin eller öl:  Allt med alkohol, även om jag borde låta bli sprit och vin

Brukar du bli för full:  Kan man bli för full?

Antal kuddar i sängen:  4-5 stycken tror jag

Äger du ett busskort: Näee

Vad åt du till frukost:  Omelette, prinskorv, köttbullar, ägg, krustader ( ehh aa rester från påskmaten) GÖTT!

Har du haft sex idag:  Tyvärr inte, jag tar igen det sen när jag är ledig!

Nästa mål i ditt liv:  Oj, ta mig till Sthlm tur och retur kanske. De lär bli hårt!

Hur svarar du i mobilen:  Beror väl på vem som ringer!

Antal timmar sömn inatt:  hmm väldans många närmare 16 tror jag visst

Sov du ensam:   Jajjemen =)

Din hobby:   Ishockey och alkohol!!

Vad är det för veckodag:   Måndag tror jag

Vad åt du senast:  Kexchoklad

Vem fick du sms av senast:  Hanna

Vem ringde dig senast:  Camilla

Godaste ölen du druckit:  All öl är rätt god

Vilka hårfärger har du haft:  Röd, mer röd, lite mer röd ändå! Mest rött tror jag visst =P

Vad såg du senast på TV:  Poker miljonären tror jag, de är iaf nått sånt på nu!

Vad läser du för bok just nu: Den tog slut inatt. Så de blir nån ny idag, men vad den heter vet jag inte, nånting om kriminalkommissarie erik winter.

Längd:  Stabila 173 cm

 Skostorlek:  Allt mellan 39 och 41 det finns juh inga skor som är lika i storlekar

Hårfärg:  Rödhårig!!

Är du kär i någon:  eh kär? vem? jag? Näe jag överlåter det åt Camilla, hon är grym på sånt ;-)

Vad gör du om ett år:  Jobbar säkerligen eller super =) Fast förhoppningsvis är jag i Thailand!

Önskar du att du bodde någon annanstans: Jaoo i ett hus utanför stan!

Dricker du: Klart jag gör,  inatt coca cola och kaffe

Vilken parfym använder du:  Escada, Puma, Nån från oriflame, å lite mer slaffs.typ raulph eller nått,  namn på dom? eh ingen aning.

Vilka skor använder du:  Dom jag vill, oftast gympa skor eller högklackade stövlar.

Dagens klädsel:  Svarta mjukisbyxor, vit t-shirt å en swe tröja.. Myyyys =P Jag är het när jag jobbar!



Jag har:
(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(x) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare, räknas Hanna? HAhahaha ( OBS SKOJJA BARA)
(x) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu, min finaste och bästaste vän så klart.
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x)sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet, norrland va?
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
( ) sjungit kareoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest, jag är festen jue!
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar, konstigt nog, jag som inte esns gillar att prata i telefon.
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) hånglat med en främling ;-)
(x) haft sex med en främling, many times =P haha
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(x) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) fått pengar av en uteliggare
(x) spottat på någon jag ogillat
(x) velat spotta på någon jag ogillar
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) varit otrogen
( ) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna, fast många fel blir det! höhö!


Workaholic

Jobb jobb jobb å jobb.. 3 nätter nu skönt för jag är inte alls supersnorig igen.. HAha.. känner mig som en tomtenisse på crack, helt lost i hjärnan!
Det kommer gå bra det här!


Somnade 11 igår, vaknade till en liten stund vid halv 2 till 3 kanske somnade om och vaknade 17.02 idag... hur jävla gött var inte det då? Det är inte ofta jag sover så fint vill jag lova!!

Mina pojkar spelade så jävla dåligt igår va. så tragiskt. hur kunde dom förlora? GAhhhhhh jävla folk. men inte mycket att göra åt nu, bit ihop och gå vidare. Säsongen 08/09 börjar juh snart ändå så =) HAha


hos mammsen å pappsen igår å åt, gött, jag skulle kunna äta så jag sprack asså. sen ville jagh juh festat men jag orkade inte. stackars Bella ville oxå fast min kropp bara vägrade lyda så Bella, vi har en utgång innestående! I promisse =)

måndag i morrn.. semifinalerna börjar. och jag ska hålla på timrå. hejja hejja hejja timrå..

sen jobba lite mer å lite mer å lite mer.  skulle behöva anställa en städerska som kunde ta sig an mitt hem tills jag kommer hem. måste verkligen städa och tvätta ltie å när faan ska jag hinna de?

får försöka på onsdag kväll eller torsdag dag. sen blir det juh jobb hela helgen igen.

jobb måndag å tisdag dag och sen packa inför min å hannas lilla tripp.. det kommer bli sååå jävla skoj va. jag ska köpa massa sprit... å supa alla finnar under bordet. tror jag iaf. dom är rätt bra på att supa. men det ska iaf bli superskoj.. ska få träffa Kristian igen, shit ett helt år sedan sist. snacka om sjuk vänskap. haha, hur ofta ses ni då?
näee en gång om året på tattoobåten-. iofs ska han till gbg i helgen och kolla tattoomässan där, jag vill oxå. får se om jag kan fixa ledigt... jag är ledig hela tiden nu, fast jag ska itne ha nån semester i sommar så jag kan gott å väl unna mig ltie ledigt för sånt jag tycker är skoj jue....

nån som ska med till gbg i helgen alltså? typ på fredag =) säg till iså fall gärna nu så ska emma ta semster. hahaha jag kan jobba fredag åsså ta ledigt lördag =) så åker vi ´på eftermiddagen där =P


hmm Takida snart oxå, mycket alkohol lär det bli... väldigt mycket en tid framöver. typ varje ledig minut. I LIKE =)

en långsam natt väntar. jag har inget att göra. jag har gjort allt. smart planeringe, inte... så jag lär skriva 50 till meningslösa inlägg om mitt liv. =)

Gött Frölunda änna!



Så mina pojkar skötte sig igår kväll, helt otroligt!!  Jag älskar när dom spelar så där bra och vinner, sjunde och avgörande match på lördag i Karlstad helt enkelt och jag ska stanna hemma.
Det är faktiskt påskafton och mamma ska bjuda på påskmat.
Nog för att jag lever för min hockey va, men utan mat lär jag inte leva så länge till så valet var inte så svårt. Det är ju så sjukt gott med prinskorv, köttbullar, ägg, omelette och allt det där andra som man blir serverad!

Så alltså stannar jag hos mammsen och pappsen och käkar och kollar på när man karlar vinner på tv, min hals är ändå inte frisk än så jag kan inte skrika ändå, kraxar juh mest just nu så den behöver vila!

Däremot tänker jag ta mig till Gbg på kvällen för att fira segern =P
Det blir säkerligen helt grymt bra så känner ni att ni inte har så mycket att göra på lördag natt vid 4-5 så kan ni juh hämta mig i Gbg =)


Jobbat inatt nu med, ordning på mig. Håller på med semesterscheman, och hur faan det kom sig att jag hamnade med det är en bra fråga, räkna är inte min starka sida, inte sånt här tänkande överhuvudtaget, jag får bara inte ihop det så frågan är om någon här får semester i år! Skulle inte tro det när jag är inblandad!!


Slutar iaf om 3 timmar, ska bli skönt, komma hem sova lite, typ till halv 4. Upp å käka och ner till ishallen där Alingsås gästas av Fotskäl i säsongens/kvalets sista match. Vinst idag och spelet i division 2 är säkrat, förlust kan betyda spel i division 2 men troligast spel i 3:an. Spännande så här på långfredagen!

Apropå långfredagen är det juh chickenrejs idag eller vad sjutton det nu heter, skulle juh nästan kunna tänka mig att skita i att sova för att se om någon är så satans dum så dom sätter sig 6 mil på en moped idag =)
Har iaf svårt att tro att någon gör det!



Nä men jag har väl egentligen inget vettigt att skriva så här på morgonkvisten så jag låter bli!
Men ännu en meningslös blogg är iallafall tillverkad!

Hemma från värmlands skogar igen!



Så vart man hemma igen, ganska tråkigt faktiskt, speciellt med tanke på att jag jobbar men det är väl sånt man får leva med!

Men iallfall i måndags, Emma vaknar 04.00, hur gött var det då? inte alls men jag kunde inte somna om. Lika bra att gå upp. Då inser jag att det är snö, en hel helvetes massa snö, inte direkt vad jag hade räknat med. Jag trodde mer klockan var närmare 6 eftersom det var ljust ute och därför jag vaknade.'

Fixade lite, fördrev tiden och hade mig. Hem till pappa som körde mig till tåget mot Gbg.
Mötte upp folket och drog iväg mot Karlstad. När vi närmade oss Skara öppnade jag första ölen. Så typ runt 14 tiden alltså, åhh såå gött!!

Kom fram till Karlstad och hittade vandrarhemmet, fixade in grejjerna och drog till arenan. Mer sprit där och redan då var man juh lite små full eller salongsberusad. Kollade hockeyn och söp i pauserna. Ojoj jäkla drag vill jag lova. Synd att Frölunda loosade bara men men jag var ganska glad ändå.

Efter matchen skulle vi ju in till stan dååå serni hittade mannen en polisbil, eller en piket och tiggde skjuts och självklart körde dom oss, så himla snälla. Jag är grymt imponerad, studsade iaf in i piketen och drog mot stan!
Så nu har jag hånglat i en piketbuss, nästan haft sex, det var inte långt borta =P Haha så jävla skoj va. Jag och 2 objekt hade lite skoj där bak, men det behöver vi inte gå in närmare på!

Kom in till byn och hittade en krog, drack en bärs å sen traskade vidare till ett annat ställe där vi söp vidare med en massa folk, färjestadsfans å grejjer. Väldigt trevliga människor om jag får säga det själv!

Hem igen eller ja till vandrarhemmet vid 4 kanske och efterfest. Riktigt röj på dom där folken.
Mer snusk äventyr, behöver jag tillägga att jag delade rum med 3 killar? HAha!!
Sen vem som gjorde vad eller inte tänker jag lämna till er fantasi! Kan bara säga, var inte så jävla snuskiga!

Massa skoj saker hände iaf, DU ÄR SÅ STYGG. HAhahahahahaha så jävla bästa kommentaren va. Klockren. dessutom finns den inspelad. hehe!!

Ett tips, vill man ha lugn och ro delar man inte rum med porrskadade pojkar iaf, det är en sak som är säker.

- Vad gör du?
- Inget!
- du filmar inte va?
- va? vem? jag? skulle jag? Näee det är klart jag inte gör!
- bra!

- så där ja, det var 5 minuter till!!
- eh va?
- jaa nu är det 15 minuter med.Hahahahahahaha

Ja säger bara shit vilken natt.
'
Fick sova lite iaf, typ 3 timmar, 9 bankade det på dörren, upp å hoppa änna rummet ska va tomt klockan 10. Oh det var inte alls jobbigt. Haha!

Ner på stan hittade en restaurang, käkade fruskot och drack första ölen, 11.00. Sköönt. Sen satt vi kvar där och drack, vi hade juh ändå ingenstans att gå. Det blev lite smått dyrt. Haha.
Kollade en sjukt bra hockeymatch på pubens storbildstv dessutom. Färjestad-Frölunda =)
Repris. Hmm Alla var där på matchen, ingen hade sett den! =P
Tänk vad lite alkohol kan göra med minnet!

Tillbaks till vandrarhemmet, drack mer grogg ( ehh aa jag har druckit grogg både måndag-tisdag och kan ändå stå upp idag och mår hur bra som helst. ) in i bussen och mot arenan återigen. In i baren.  =)

Kollade matchen och drack, kollade matchen och drack. Så höll det på, återigen förlust, men What Fuck The lixom, tacka domaren för den vinsten färjestad.

in i bussen och hemåt, mer grogg, mer öl, mer musik, mer fest änna!
i alingsås 01.00, min bästaste bästa Hanna kom och hämtade oss, tack såå jäääääättemycket hjärtat, det var guld värt, hade inte orkat gå!!

Till statoil och köpte makaroner och ketchup å köttbullar. Gött, haha middagen serverades 01.50. De ni!
Till sängen vid 03 nånting och sen sooooova ( eh yeah right, ni tror det va? ) somnade iaf så småningom och vaknade halv 2 idag. Så skönt, hur pigg som helst.

Duschade och sen iväg till Gbg, Anton fick köra, jag tror inte jag hade fixat det då, promillehalten låg inte på noll, den saken är juh säker. Ner snabbt och sen hem igen, eller ja vi fick stanna på hemvägen på Oves i Sävedalen, det var prsiet för att Anton skulle köra, halv special. Såå gött! Jag älskar mat, åhh jag tror jag skulle kunna leva på det tilloch med =)

Sen hem och fikade med Jessica och Anders en snabbis sen var jag jhu tvungen att slänga mig i soffan en stund och kolla in mig på reprisen. Jag var HEEEET.. Hahaha, snorfull men det gick juh bra det med. Jag gjorde inte bort mig när kameran såg på iaf! Hehe!

Å nu sitter jag här på jobbet, har gjort en massa nytta och kände mig tvungen att berätta lite om hur jag ahde det så ni inte undrar om jag blev kvar där uppe! Men jag är hemma, helt fit for fight och har haft sanslöst kul. Sånna här äventyr kan man bara inte beskriva, dom måste upplevas! =)


Sightseeing!


Torsdag; Tog tåget till Vårgårda, gick till mammas jobb och plockade upp henne och så ddrog vi till Skövde på en jobbmässa. Trevligt!!

Vidare därifrån hem till Kusinen, hennes familj och mostern å hennes man  i Stenstorp och fick räkmacka och grejjer, det va ingen skit!!

Hem på kvällen, raka vägen till pappa som låg i soffan och kollade hockey, och mina pojkar förlorade. Jävla skit!

Åkte hem, fixade lite och konstaterade att jag skulle få sällskap över natten, trevligt!

Hämade upp mannen och gled hem, mitt  inatten. Tjötade massa mindre intressanta saker och ja sen blev det lite snuskigt, men bara lite och det är inget som ska beskrivas här inte! =P

Ingen sömn här inte, upp och iväg till Gbg kvart i 5 på morgonen! Snabbt hem igen, kröp i säng och somnade efter lååååångt tid Fick sova hela 2 timmar innan de var dags att gå upp. Iväg till stan hämtade biljetter till Takida 17 april på trädgårn. Ohh jag längtar!!

Iväg till långred på puppiecoffee! Det var trevligt, dom råkar juh inte alls vara äckligt söta dom där små djuren!
Jessikas pappa bjöd på kaffe och Jessika bjöd på sina köpta muffins, gött!!

Sen blev det en snabb promenad innan det bar av hemåt igen. Försökte sova en liten stund till innan frugan skulle släpa ut mig på äventyr till Gbg, andra gången den dagen!!

Tåg dit och mötte upp hennes ragg, trevlig pojk =P
In på nått ställe vid Gothia, massa folk, mest gamlingar i kavaj. Haha!
Vidare till park lane och jaaa vi kan återigen konstatera att jag har inget att hämta i Gbg, bland skabbiga brats lixom, yäck, thats not me. Men snäll som jag är så stod jag minsann ut för Camillas skull (även om jag hellre hade gått hem till stan bara för att komma bort.) Men ja som sagt jag satt snällt där och drack, hittade nån liten militär som jag tog med mig ut. Vilken bra gränd jag hittade för diverse snuskiga äventyr mitt i natten!! Vill ni ha vägbeskrivning så säg till, den va grym! Eller så var det jag som va grym =P
Vi hade det riktigt skoj där en stund iaf, oh dirty, just the way i like it!!

Tänk vad lite alkohol kan göra med mig *skrattar*

Dumpade honom så fort vi kom innnanför dörren och tyckte det var dags att åka hem. Försökte skynda på turturduvorna i soffan men en fru i höga klackar är allt annat än snabb!

Behöver jag skriva att jag missade tåget? HAha Dom andra skickade jag med en buss så jag luffsade runt där i byn ett tag, hittade Sacha och han tyckte vi skulle gå på bögklubb, haha, vi gick aldrig in. Så Jag bestämde mig iaf för att luffsa till stationen, där hittade jag eller näee han hittade mig. Han var säkert 45, svart pratade bara engelska för han kom från Schweiz. Shit asså, mitt i natten, men jag var juh som tur va full så jag pratade på där med honom, sen vaknade min Taxi hem, helt grymt. Fick åka lyx volvo hem, v70 r nånting? kanske..  rejält snygg var den iaf och gick sjukt bra. Sån vill jag oxå ha. =)

Hem och i säng och där tillbringades nästan hela dagen, klockan var juh typ 6 innan jag kom hem och i säng så!
vaknade vid 5 tiden, upp och iväg till pappa, köpte pizza på väägen, det var inte äckligt iaf. =)
Kollade hockeyn och mina pojkar vann, jag blev rejält glad så nu åker jag till Karlstad i morgon förmiddag för att kolla både måndags och tisdags matchen!!
Det kommer bli grymt! Fick byta och trixa som faen med jobb men det gick, måste bara försöka förklara det för min chef en dag oxå. HAha, det ordnar sig!!


Ska fixa lite saker som ska med och grejjer, sen Lerum i eftermiddag för att kolla hockey, det blir najs!

Men nu har jag inte tid mer, kommer förhoppningsvis hem igen på tisdag natt om inget oväntat händer!
Ha det gött så länge!!
Å saknar ni mig va, så lär jag finnas, precis snor full på mobilen både måndag och tisdag!!


                                                    This is love!!


At home again!

Jao jag överlevde min resa, jag tyckt iofs mammsen skulle svänga förbi karlstad, det sket sig!
Men PISS FRÖLUNDA förlorade ändå, jävla karljävlar!

Tänk att man ska behöva lära som spela hockey, gahh dom är proffs va faaan..
Orkar inte ens med dom just nu!

Egentligen har jag inte tid att sitta här nu heller, jag ska ägna mig åt min nya hobby, han väntar =P
Stressar mig gör han med, inte lätt det här inte.

Men jaa det var najs att träffa släkten lite.. Längesedan nu. Dom hälsar nog till alla!

I morrn är det fredag, puppycoffee... I will like that =)
Risk finns att det fattas en valp efteråt, men den skyldiga är Emma L, alltid!!

Sen verkar det bli en liten ny roadtrip efter långared alltså, GBG verkar vänta på mig, iaf om min fru får som hon vill. Vi får väl se på den saken. betalar hon resa å inträde så kan jag stå för sällskapet och min egen sprit =) MUha!!

Dags att sätta fart innan hobbyn begår självmord eller nått =P

Skövde!

Japp, jag påbörjar min sverige turne idag, Skövde here I come =)

Dagens visdomsord: Alla tjejer är horor utom mamma!

Tolka det om ni kan!

BTW Alingsås spöade Sannarp igår! Det är ingen skit, dessvärre föll Borås i förlängningen mot Västerås och ikväll föräntas Frölunda ta sin andra seger! Mitt liv är stressigt nu!

Sju!

INatt var juh sex så inatt får det bli sju!Jävla omständigt för mig det här med inatt och inatt, jag jobbar inatt, dvs nu och jag jobbade inatt, dvs inatt som va.

Måste komma på hur man ska säga det där. Meningslösa saker ehh aa men sånt där funderar jag på när jag har för mycket tid över och det har jag ganska ofta nu för tiden!
Fast jag är fortfarande ganska inne på det här med sex, jag tror att han den snuskiga har smittat mig med konstant fix ide om sex. Helt idiotiskt.
Som tur är, så är jag tjej och min hjärna kan fortfarande tänka klart och logiskt, fast den mest rullar upp massa porrscener där inne!

Men jag går vidare. Min fru då som sagt var på dejt idag, hade skickat mess om hur nervös hon va när jag vaknade förut, typ 3 timmar efter att hon skickat men ändå =P Jag skickade tillbaka och hon svarade snabbt som satan, så levde gjorde hon ju iallafall!
Hon verkade ha det ganska bra för ltie senare ringde hon och undrade om jag(!?!) levde , absolut att jag gjorde, jag hade bara inte hört att hon skickat, jag var alldelles för exalterat just då, jag hade fullt upp med att dregla över alla mina hockeyspelare!!

När hon ringde så visade de sig att hon oxå tittade på hockeyn, det måste alltså vara en bra karl hon hittat sig nu! Skönt det, jag hade inte orkat med någon tragisk varelse till att hålla reda på i mitt liv! Så nu tycker jag att den där filmkvällen som Hanna tyckte vi skulle ha på lördag, ändras till en annan dag och att vi tar en tur till Frölundaborg och kollar lite hockey och dricker lite öl istället!!

Jag ska minsann jobba på det!!Fast iofs vill jag juh se filmen med va, men får jag välja så är valet givet, oavsett vad ni lockar med. Tyvärr, jag är så lättsåld på hockey så det börjar bli pinsamt!Hockey är som det bästa förspelet någonsin, till allt, förspel till mat, förspel till öl, förspel till sex ( japp det kommer alltid komma med sex i min blogg nu för tiden)!!

Så jag tänkte juh att om jag nu ändå ska dejta i helgen, då måste jag juh ändå ha lite förspel ;-) så då kan vi faktiskt kolla lite hockey och frugans ragg skulle juh tydligen dit, och jaa jag vill se denna varelsen för att intyga min hjärna om att han inte är den jag tror ( ni förstår på fredag, eller iaf tjejligan.)
Men men, det är långt kvar till helgen än och FRÖLUNDA vann, hallå dom vann och gjorde deras 2 bästa perioder under hela säsongen ( period 3 räknas inte, den va inte lika bra.)
Matchen hade juh allt, snygga mål, snygga spelare =P, bra fart och lite hetta! Kunde inte bli mycket bättre, men när Michael Holmqvist drog till Rickard Wallin från båset blev jag allt lite besviken, så där gör inte mina pojkar. Speciellt inte min blivande vad heter det när man gifter sig med hans bror? Mansbror? Svåger? Inte så noga, inte än iaf, jag får väl se till att träffa karl innan jag bestämmer bröllop kanske! HAHA! ( JAa jag bjur på att det det blir en blondinkommentar här för jag har hjärnstillestånd.)

Näe jag känner mig patetiskt nu, jag kan inte gifta mig för pengar, inte ens med en frölundait. Tror jag inte, men jag kan juh hävda att det är för karlns skull! Ska fundera vidare på det men det hade vart fint att vara en sån där hockeyfru.
Har ni någonsin sett fotbollsfruar som gick på femman för jätte längesedan så fattar ni vad jag menar. Man glider runt, dricker champagne och ser allmänt söt ut hela tiden! I think I can do that lixom! Lite små porrig ska man vara och jaa det är juh jag och inte så lite heller,
ni vet vad dom säger om rödhåriga, vi är heta i sängen!! ;-)
Så sant som det en gång är sagt om jag får säga det själv *flinar*I morgon ( i morgon är alltid efter att jag har vaknat, så det vill säga ungefär efter klockan 15 idag) så blir det hockey igen, fast idag i Alingsås då, det är inte lika skoj som Frölunda eller Borås för den delen som oxå spelar i morgon, kanske skulle åka dit istället, men näe Alingsås it is, jag är lat!!


Sen blir det hem till sängen igen. Det kommer bli sååå skönt, jag älskar verkligen min säng ibland, just nu vette faan men det beror inte på sängen i sig utan på alla förbannade byggubbar som envisas med att köra grävskopa utanför mitt sovrumsfönster.
Jag ska slå dom på truten allihopa om jag får tid, störa mig i min skönhetssömn juh, jag fattar inte varför dom inte kan gräva på nätterna när man ändå är vaken. Jag ska klaga, starta protest mot hela det svenska samhället för dess idiotiska dygnsrytm. MER aktivitet på nätterna både i och utanför sängen!!

Kul att blogg.se hade server jobb inatt när jag hade tid att blogga, men jag lägger väl upp den nu istället!


SEX SEX SEX SEX

Hela mitt liiiiiv kretsar kring sex och ishockey!

Sex mest för att alla är så jävla sexskadade, inte jag personligen då ;-) utan alla andra runt mig.
Som min fru, hon är hajj på det där med sex, eller kanske inte, jag vet juh inte om jag skulle tacka nej till sex för att sitta hemma och måla naglarna va men =P HAhahaha

men hon ska på dejt i morrn och jag är så nervös =) Hehe, jag har nämnligen gjort en fasansfull upptäckt med hennes nya dejt som hon själv hade missat. vad är inget för alla öron eller ögon kanske man säger, jag ska berätta på valpfikan, i promisse =)

Jag funderar oxå på att gå på dejt nnu i veckan, när är en bra fråga bara och med vem är en ännu bättre fråga =)
Visst har jag alternativ men vem väljer man? HAha, jag får nog helt enkelt vänta och se vem av karlarna som först fattar att jag är ledig i helgen och har tid för dom!!
Annars får jag fråga frun, vi kanske skulle köra på dubbeldejt va, fast då ska jag nog luska reda på lite mer om hennes........ =)  Man måste juh se till så dom passar ihop, fast det är nog inga problem. Handlar det om sex så passar dom säkert ihop. Fast först måste vi se hur det går för henne i morrn, det kanske inte blir någon mer dejt!!

Hm mer då, Borås är vidare till playoff 2 mot kvalserien, asgött =)
Frölunda börjar kvartsfinalen mot Färjestad i morrn, mer asgött =)
Alingsås förlorade mot Fotskäl, hmm mindre asgött, men så dåliga som dom va så =)

jag jobbar inatt och i natt eller nu och senare idag, inatt och i morrn natt? eller idag och idag? jag vet inte hur man säger men idag är det iaf.. Onsdag kväll blir det ishallen, alingsås VC sannarp, det blir spännande!!

torsdag blir det sightseeing med mamma till Skövde ( ehh aa vi ska ragga för att få sex ) eller så ska vi gå på mässa för jobbet och hälsa på moster och kusin =) eller nått åt det håller!! hockey på kvällen, givetvis, tyvärr fick min snuskiga vän inte med mig på nån resa ( HA ha ha ha ) han lider nog nu!! om inte annat lär han göra det när han sitter där alldelles ensam ;-) haha, im bad!! ojojoj!!! Haha!!

Fredag är inte klart men det lutar väl åt nått som innehåller alkohol ( en SEXa eller flera ) frun borde va inräknad och sen får vi se vad alla andra tänker och har för sig. Jag tror på dejt nån dag där iaf. hockey på lördag med så klart, så det är inte otänkbart att det blir kalas för mig då heller =) HAha


En grymme helg helt enkelt med massa sprit och snusk!! We sure like that one!!

Känner mig som en porrskadad 80åring nu. HA, tragiskt. Men asså så här blir det juh när man lever singel liv för länge, kanin jäveln är lixom så otymplig.. HAHA eller så är det bara för att jag vet att sex är det enda intressanta samtalsämnet jag vet och just nu har jag ett samtal med mig själv.
Jag tycker jag är grym på det, man blir det när man är ensam =)

Emma säger: DUee Emma, hur är det nu med du vet det manliga könsorganet?
Emma säger: vad menar du nu Emma?
Emma säger: Men asså jag fick en fråga i lördags av en inte sååå gammal tjej som undrade om asså. hur ska jag förklara det här då!
Emma säger: Men va faan släng ur dig det bara!!
Emma säger: jaaa jag skaa fast det är ltie svårtformulerat!
Emma säger: Bring it on girl!!!
Emma säger: Men asså hon undrade om en killes sperma kommer ur samma hål som pisset!?! För hon tänkte att tejjer har juh lixom två hål,(***** hur hon nu tänkte där, det övergick mitt förstånd lite*****) men hon hade inte sett 2 hål på killens kuk lixom!
Emma säger: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA vad faan va de för brud då`, det är väl rätt simpelt svar på det!
Emma säger: aa det sa jag oxå, givet lixom! Men men hon bara undrade!!
Emma säger: Men nue vet hon väl svaret för du upplyste väl henne?
Emma säger: jaa men givet, nu är hon en välupplyst brud hon med!
Emma säger: vilken jävla tur, vi har nog med dumma brudar i det här landet!

Det tragiska med min historia är att den är sann. Helt sann!!
En stackars liten 90:a fick tag i mig i lördags och frågade. Jag trodde jag skulle dö av skratt, jag menar jag har aldrig sett människan förr.. HAha!!
Men men uppenbarligen har jag tänkt på det sen dess!


***** Asså jaa det är kanske 2 hål, ett pisshål och ett hål, men inte faan ska man räkna de översta som ett hål? Eller jag hängde inte med i hennes logik faktiskt, eller asså det är juh ingen risk att vi tjejjer sprutar sperma ut nått av hålen och knappast inget annat heller. En fontanorgasm borde juh komma från slidan enligt min mening men hon kanske hade upplevt nånting som jag inte vet nått om. Men för mig är "hålet" där uppe bara ett ställe där man sätter ett piercing smycke. Men vad vet jag?

Jag är trots allt inte så upplyst om det här med sex som jag låtsas *asgarvar*

Näee nu får jag ta mig faan sluta, jag känner mig som min snuskiga vän nu, han som måste sluta prata med mig mitt i meningar för att "han" står i givakt när jag säger fel ord lixom! Han känner sig som 15 och konstant kåt, hehe (näee jag utnyttjar inte alls den situationen.) Men jag är nog snart likadan!

regn regn regn

nu tycker jag det har regnat klart. skit tråkigt juh, jag vill ha sol så man blir glad och får lite energi.

Snorig till tusen är jag idag med, jag fattar inte vad som händer, igår var det juh nästan helt bra. tjock i halsen å allt det där med. värdelöst..

igår var jag iaf på kalas hos min morbror... fick smörgåstårta, det är faan inte äckligt alltså!!
sen glassbåtar till kaffet, de var oväntat, men de va riktigt gott, så där lagom,.

min middag i fedags gick förresten kalas bra.. jag kan allt om jag vill.. hockeyn gick min väg den med, Borås vann, det ni, idag spelar dom igen fast jag missar det för jag ska jhu kolla alingsås... sightseeing på gång strax alltså. ska strax åka...

men iaf sen igår så åkte jag till mamma å pappa, kollade frölunda.. skulle åka till min moster på kalas nummer två men jag orkade inte,kände mig inte så himla fräsch igår heller egentligen,  så jag fastnade i deras soffa, asgött..

sen tyckte jag att det var tråkigt efter att kollat på Foppa oxå så jag hittade en öl eller några och hamnade hos min kusins pojkvän med alla fjortisar... det var en upplevelse.. haha.. tro det eller ej va men det var allt skoj, vi satt där å drack å tjötade lite så där lagom.

sen gick jag hem och det regnade på mig, jävla regn. som tur är hade jag en snäll vän som pratade med mig hela vägen och sen lite till ;-)

Skynda mig nu!!




GRATTIS HANNA MIN SKRUTTE PÅ DIN DAG! I LOVE YOU !!!

Sanering!!

Hm idag har jag fanimej vart duktig. eller är duktig. städat hela min stackars smutsiga lägenhet, tvättat alla mina smmutsiga kläder, handlat mat till min tomma kyl och skickat ungefär 47 sms, än så länge =)

Snacka om att inte ha nått liv ibland, men so what? är man sjuk så är man =)

Nu ska jag iaf snar förbereda maten med, ordning på mig för jag har minsann bjudit mamma å pappa på middag ikväll. Ibland är jag bra snäll!!

men hallå ser ni vilka egenskaper jag har?
Duktig och snäll, det är inte dåligt om jag får säga det själv!!

Skit samma, maten ska iaf bli tacopaj och till efterrätt blir det päronhalvor med after eight och vispad grädde. Så där lagom avancerat som jag gillar =) haha


Hahahaha jag har en sån sjuk vän va.. Jag ska inte nämna några namn, men faaan vad jag skrattade åt honom förut när han berättade att han fick ta jobbilen och åka iväg in i skogen för att uträtta vissa manliga behov. HAhaha det tyckte jag var skoj!! Speciellt eftersom jag råkade vara en av dom bidragande orsakerna =)

Finns juh inget roligare än att reta upp en karl till bristningsgränsen va. HAha och ibland är det juh inte ens nån direkt sport.. hehe =)

Näee nu måste jag nog sätta lite fart så jag får gjort nån mer nytta i dag =)

Jävla sjuk!

Jag är jävla sjuk och det suger. Förkyld och feber, hur skoj är det på en skala då?
Hela kroppen känns som en enorm värkande köttbulle!!

Vågra vägra vara sjuk!!! Började i söndags med ont i halsen sen kom febern så jag låg hela måndagen. Tisdagen var jag bra igen och gick och jobbade och onsdagen var jag sjuk igen, å det håller i sig. Bara att vara hemma ger mig en kronisk känsla av ångest!! Det måste hända något, men jag orkar inte vara med om att nått ska hända ändå!
Diskade lite förut, det tog all enregi, så nu får jag sitta här och slöa tills jag orkar resa mig igen!!


Sov typ halva dagen igår, det var ganska skönt, sover nog i snitt 16 timmar per dygn just nu ochg det är skönt. Fast inte inatt inte. Då var jag misann vaken med mina demoner som sällskap. Det är nästan jobbigast med att vara sjuk, att alla sånna där jävlar dyker upp och stör mig. Jävla stil!!

Kollade iaf Borås-Almtuna igår kväll, tack tv4sport för att ni roade mig lite. Väldigt viktigt match för Borås som vann och nu är klara för playoff 1 =) Grattis =)
Det kunde man inte tro när säsongen började, att Borås som nykomlinhgar i allsvenskan skulle placera sig som 7:e bästa lag och få kvala den långa vägen till kvalspel till elitserien!!
Tror iofs inte dom klarar sig mer, men det är juh en jäkla prestation ändå =)


Ikväll är det Frölunda-Färjestad, näst sista matchen innan slutspelat drar igång. Gäller att vinna nu för att få en så bra placering som möjligt.. Hur det går lär väl visa sig om några timmar!!

I morgon har jag tvättid, fast om jag orkar engagera mig i den vet jag inte än, jag hoppas det för det skulle verkligen behövas innan monstret som bor i min tvättkorg sliter sönder alla kläder i ren desperation för att inte drunkna!!
Men det är så tråkigt att tvätta. Läste iofs att Jessika börjat bli grym på det nu så jag får väl ringa henne och be om hjälp om det inte går så bra!!

Sen är det fredag dessutom, en lugn sån. Blir nog soffan med täcket och lite godis som sällskap. Det känns lagom avancerat för min del nu.
På lördag, hmm det är något jag ska göra på lördag men jag minns inte vad, misstänker att min mamma vet vad så hon får berätta det för mig sen, för jag tror att det kan va kalas, men jag är inte säker.

På söndag fyller iallafall min morbror 55 år, han den gamla gubben, så det borde vara kalas på lördag..

Mitt älskade lilla Hanna troll fyller också år på söndag, hela 22 år gammal blir hon, skönt då kan vi äntligen bojkotta 18-års gränsen på tallhyddan och hotellet =) GRATTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIS i förskott min lilla hjåtta =)

Sen blir det en sväng till Fotskäl, vart faan det nu ligger,  på eftermiddagen, måste juh kolla nu när Alingsås spelar sina sista matcher i år! Efter det lär det bli sängen, ska trots allt jobba måndag tisdag har jag tänkt. för nu vill inte jag vara sjuk mer, det är tråkigt!


Alltid ny natt

och nya tankar, lilla Emma. Jag bara inte orkar göra om dom till ord. Dom är så många så jag skulle aldrig få sluta skriva om jag började skriva allt!!
Och tro det eller ej men jag har minsann viktigare saker för mig än att sitta här och skriva meningslösa ord som ändå inte intresserar folk, för alla får ändå alltid veta vad jag gör..

Jag brukar juh iaf berätta vad jag gör både live och här, och det är juh det andra som jag gör som ni ändå aldrig får veta som spelar roll =)


Idag var det juh iaf fika med tjejligan, ehh Emma orkade inte upp, hehe hårt med dessa nattliga äventyr ;-)
 Sen kändes de inte så jäkla skoj att sätta sig 6 pers och 2 ungar på diva mitt i värsta lunchrusningen. Nästa gång kräver jag bättre planering, om jag vill prata högt och ljudligt vilket jag gärna gör tycker inte jag att vi ska sitta mitt i Alingsås, för då har alla hört vad jag har att säga och FUCK them, dom har inte med mina ord att göra!!!

Ja ja skit samma. Mucklade lite hemma när jag väl begahat mig upp, sen tog jag mig ut för att handla men shit, orka knö med varenda jävla svensson som kom från jobbet med griniga hungriga ungar och sura karlar och kärringar lixom, Jag åkte till mamma å pappa istället.. Så jag och mammsen tog en promenix och tittade in till mormor på vägen!

Tillbaka igen skulle vi grejja mat men jag hann inte äta så jag stal lite rester ur kylen å sen bar det av hemmåt, packade jobbväskan och sen drog jag å min hockeykompis Lennart (han är grym, han åker alltid med) till Lerum och kollade Lerum-Lysekil, Lerum vann =) Wihoo det betyder att dom får kvala till disvison 2 och har jag tur får dom möta Alingsås, å då blir det derby, shit i like that =)

Skynda hem och iväg till jobbet.. Kom bara lite sent men jag har snälla arbetskamrater så det gjorde inget =)

å nu sitter jag här igen. Tjejen sover så skönt så och jag kollar girls of the play boy mansion, hatar verkligen det programmet, det är pinsamt för mänskligheten. Fattar inte hur dom kan med att ställa upp och spela så satans blåsta. Fast iofs dom tillhör juh mina blonda vänners klubb, men ändå. Snacka om att göra allt för att tjäna pengar  fast att dom lever med en av världens rikaste gubbjävlar.. helt otroligt.


Nu verkar det förresten som att det inte blir något Thailand fören 2010. jag ska nog snarae ta mig till NY i januari nästa år för att glassa runt där och kolla NHL. Henke har juh fått kalasfint sällskap nu så nu måste jag nästan passa på, men men det ska jag allt tänka på lite mer.

Nu ska jag faktiskt jobba, enbart för att jag kan =)

RSS 2.0