Finally

Im done =)
eller nej det var en överdrift, men alla möbler, kartonger och grejjer är på plats i rätt hem nu iaf och de gamla hemmet är städat och klart å nu ska jag bara få ordning här sen kan vi börja bo på allvar igen =)

Känns faktiskt väldigt bra och jo då jag trivs allt.
Dock har jag redan hunnit inse att en av mina nya grannar har tre små råttor, eller det ska nog förställa hundar ser dock dock ut som råttor och en av dessa djävulsdjur har en benägenhet att låta som om någon klämthonom/henne/den i brevinkastet när hon som i fråga äger saken inte är hemma. Pyskiskt påfrestande, han/hon/den/det lider juh.

Hoppas jag ska träffa på kvinnan en dag å meddela henne detta, tror inte hon vet det, för här verkar det minsann inte finnas en människa hemma på dagarna förutom jag, klockan 22.30 är det släckt i nästan varenda fönster, inget nattfolk här inte. Haha.
Fast jag klarar mig själv här på dagarna, det borde juh innebära att jag kan göra vad jag vill utan att störa någon =P

Får  iofs forska lite närmare i det här innan jag ställer till med något, muhahahaha.

Dagens planer är iallafall att plocka upp lite mer grejjer, så att allt får sin plats, en fika med Hanna är eventuellt på tapeten oxå, om bara hon och Macho får sovit klart vill säga.
Kvällen kommer naturligtvis tillbringas i ishallen, då Alingsås spelar sin första kvalmatch genom tiderna, eller play off till kval till divsíson ett är det, men en hirtsorisk händelse ;-)

I morgon blir det mera fixa hemma, lämna tillbaka dom gamla nycklarna och grejja runt bara, sen givetvis hockeykväll hos familjen =) Då jag förväntar mig en vinst av Frölunda =)

Fredag vankas det Ikea med mammsen och pappsen, det blir bra, jag vill köpa massa saker jag egentligen inte behöver, inte för jag har slängt så mycket om jag borde men jag har all plats i världen att stoppa undan meningslösa saker jag inte behöver så vi köper på =)

Lördag bussresa till Nittorp för att kolla kvalmatch två Nittorp-Alingsås, halv tolv beger vi oss, stannar på vägen och äter mat och ägnar oss mestadels åt öldrickning, jag och pappa så klart =)
Just nu är han den jag umgås mest med, ungefär som när jag lekte med Hannas mamma Irene förra året när Hanna var i egypten, kanske dags att dumpa er ungdomar nu när jag blivit så här gammal ;-)

Upptagen ;-)


Japp, jag är upptagen, mest med mig själv just nu, vilket iofs passar mig bra. Tiden räcker inte riktigt till allt den borde återigen ju. Har massa saker kvar att packa ner inför min flytt och jag får bara inte gjort det, men nu måste jag snart sätta fart, blir svårt att börja flytta på torsdag annars =P

För i morgon skall pappa och Anton tapetsera är tanken, hoppas de går bra nu då så det blir gjort och sen skall jag och Eva flytta lite grejjer innan jag ska jobba på torsdag kväll för att sedan försöka flytta möblerna på fredag, det är planen, för visst har jag tänkt till och vet minsann att Både Hanna och Camilla är lediga i helgen och får ta sig tid att hjälpa mig, hehe.

Helgen har iaf vart ganska lugn och behaglig, fixade hemma i fredags, kollade hockey i lördags och fixade lite mer hemma och igår var jag på kalas för min minsta kusin fyllde 13, herrejösses, tonåring lixom, tänk om man vore det igen, hehe vilket liv, kanske är tur att man inte är det!
Sen var jag på äventyr i Borås, trevligt var det allt, iaf ett tag, sen när jag skulle hem var de snorhalt och snö så vägen syntes inte och de snöade inte måttligt på vissa delar av vägen. Men men hem kom jag minsann och ramlade i säng lagom vilsen i snön =P

Idag har jag dock enbart sovit vilket nog var välbehövligt så nu är de jobb som gäller inatt och i morgon natt. Hårt värre.
Sen på onsdag får jag väl gå upp tidigt och akutpacka innan jag ska kolla hockey, derby så klart Alingsås-Lerum klockan 19.00 i Nolhalla ishall, det får ni inte missa. =)

Sen får vi hoppas att resten av veckan flyter på bra. Så jag blir klar med min flytt och kan få lite ordning på mitt liv, just nu är det mest kaos och har vart ett tag, men det blir nog ordning på det en dag.

Nu skall jag kolla klart på Medium och sedan göra något vettigt.

Snuskigt förkyld!

eh ja, jag är sjuk, min näsa rinner okontrollerat, min hals känns som att jag kört ner ett sånt där omtalat duntäcke bakom mandlarna och därmed förhindrar mig själv från att kunna svälja normalt, min nacke är stel och öm och knäna känns som 164 år,  trött som få men hey vad gör det =P
Det går väl över, även om jag just nu helst hade lagt mig i sängen igen.

Men det är tisdag och jag ska jobba några timmar snart, sitter och väntar på att Hanna ska hämta mig då min bil är hos doktorn idag för en liten skönhetsoperation, dock får jag hämta hem henne i eftermiddag om inga komplikationer inträffar =)
Vilket det nu inte borde göra och snart har jag en hel pärla igen. Skönt att slippa lyssna på henne när hon får rabies och gasar på av sig självt, varvar och håller på, haha.

Hämtade även nyckeln till min nya lägenhet igår, najs serni, så dit ska jag visst efter jobbet för där är pappa och Anton och grejjar om mitt vardagsrum, blir nya tapeter, ny färg på listor och i tak så det kommer bli bra.
Känns himlans skönt, lite skumt med tanke på att huset är ett av dom äldsta i Alingsås byggt typ 1947 och dessutom är ganska bevarat som det var då. Jag har juh redan bestämt mig för att jag är osams med köksluckorna. som är sneda, men men det är väl en vanesak =)
Blir iaf skönt att få flyttat lite grejjer sen idag om jag bara orkar =P


I morgon blir det sovmorgon för det blir jobb är tanken, blir nog bra som sjutton..

Men jag har inte tid att blogga så ambitiöst med bilder och liknande nu, för jag tänker minsann prioriera andra saker i mitt liv, typ få flytta klart och allt det där, känns lite viktigare faktiskt =)

RSS 2.0