försvinner


japp, om några timmar försvinner jag, det kommer bli underbart!


Uppe tidigt igen =)


Absolut, vaknade återigen vid halv 5, himla skönt, eller inte, men det får funka.
Jag vill däremot önska mig en dygnet runt öppet ica maxi så man har ¨något att göra när man vaknar mitt i natten.

För planens dag får juh bli, tvätta, handla, städa, bakar bullar och laga mat. Lika bra å fixa sånt så är det klart.
Men innan jag kan baka måste jag handla mjöl och mjölk, så nu väntar jag bara på att det ska öppna.
Funderar på att hänga på låset med alla gamlingar idag, det var faktiskt längesedan. Eller så låter jag bli det och väntar iaf en liten stund, vi får väl se.

Ja ja det orndar sig nog, har lite andra planer oxå, får se om jag kan ta tag i det sen kanske. Men nu först ska jag diska, är det gjort så är det och jag behöver nog ha all plats i köket sen så jag kan yra runt bäst jag vill. Jag tar juh lite plats när jag väl ska göra något så =P

Skönt att det verkar som att det ska bli fint idag, i morgon och på onsdag, det var minsann på tiden, så i morgon efter lite jobb tror jag minsann det blir en mc-tur, sååå skönt juh!
Hoppas bara dom har rätt på vädret, iofs brukar dom ju ha de, men nästan bara när dom säger att det ska bli regn =(

Inte långt kvar

innan jag ska gå hem och det känns underbart, jag har massor att göra hemma.
iofs har jag gjort massor här med, men ändå!

I morgon är tanken att det blir Ullared, sjukt skönt att komma bort lite, inte för jag är jättesugen på att gå runt bland allt folk eller så, men men lite musik i öronen så ska jag nog överleva några timmar där.
Kanske hittar mer meningslösa saker att köpa, typ lite nya boxar som kan fördriva tiden när sova är överskattat, vilket det mest är hela tiden nu för tiden. It sux!

Men nej, nu har jag inte tålamod att sitta här mer, ska fortsätta min projekt istället!

kryp kryp kryp

kan någon ta bort alla myror och ormar som är precis överallt?
Innan jag blir galen på dom, passa på att ta bort regnet oxå när ni ändå håller på.
Jag HATAR regn.

Borde diska, borde duscha, borde fixa, borde, borde, borde. Men nej, sen kanske.
Läsa lite kanske, lite korsord kanske, vila 5 minuter, kolla tv kanske. Njäe, inte så givande faktiskt.

Nått blir det nog så småningom, men snälla ta bort pissvädret, NUUUUUUUUUUUU.

Sjukt off och det kryper, överallt, hela tiden. Dahh!

On my way out


Snart dags att bege sig mot stora staden en sväng, en viss glasbank behöver mig för att inte gå i konkurs den här veckan heller ;-)
Försöker dock få tag på min fru som jag tyckte kunde äta frukost med mig i stan när jag ändå skulle dit, men se det verkar inte passa henne, HMPF så kan man juh inte ha det heller,tur jag vet var hon bor så jag kan åka och kidnappa henne, egentligen är det bara för jag behöver bärhjälp men det vet ju inte hon =)

Är riktigt alert här idag, igår fick jag juh dammsugit, tvättat, fikat med Jessika, handlat lite, lagat mat osv osv osv och idag hra jag redan hunnit baka muffins, så om jag fixar all shopping nu så ska jag laga lasagne sen och kanske baka bullar.
Duktiga jag. Nåt måste jag juh göra, sitt still verkar smått omöjligt, nog för det inte är lätt å härja runt heller, för den här jävla rastlösheten släpper inte, vilket resulterar i halvdant fixande, så där lagom oengagerat, haha.

Men det orndar sig nog det med.
dags att ringa och störa frugan igen!

mjao!


typ så, uppe, pigg, vaken, alert, as usual. Har minsann fått diskat och ätit frukost alla redan, är det gjort så är det jue och jag har all tid i världen, ska va på jobbet om 3 timmar först, skoj skoj, eller inte, men måste man så måste man.

Och innan dess måste jag göra något, jag kan inte bara sitta här, då blir jag galen, för det kliar i kroppen, som fan, måååste göra nått, måste göra nått, rastlös till tusen, min bok är utläst så nu har jag inget att läsa, jag kan inte gärna dammsuga nu, så jag funderar på att tvätta fönstrena, men vad säger grannarna när man gör sånt klockan 6 på morgonen?
Inte för jag bryr mig så mycket men ändå. Sova är överskattat till tusen, inatt har diverse mysko grejjer invaderat mina drömmar, mest ormar och annat obehagligt. Vad gör dom i mina drömmar?
Dom kan väl hålla sig i någon annans, jag hatar att vakna av sånt, hela dagen blir förstörd,så nu känner jag mig som en lite ekorre som stressar runt och samlar mat inför vintern, i panik, huuua!!

Min mp3 spelare verkar dessutom ha fått  lite av mitt förvirrade beteende och vägrar ladda, men varför i helvete då, jag behöver den och jag orkar inte gå och köpa en ny, får testa en annan dator att ladda den i så kanske det kan ornda sig.


Helt sjuk helg förövrigt, igen. Fotboll, öl, Stures, efterfest här. Trevligt värre, skoj att träffa alla folk igen, det var längesen. Väldigt länge sedan. Träffade jhu typ alla, Anton, Camilla, Sanna, Jessica, Anders, Joel, Lennie, Eva, Johan, Erik, Lisa, Johan, Carolina, Haraffi, osv osv osv, skoj var det iaf. Så det kan vi minsann göra om, någorlunda snart!

Nej, du blir det dusch och sedan lyssna på bäst just nu, 9 sanningar och en lögn. Vissa utvalda låtar är sanslöst bra, möjligtvis lite Nomy med och eventuellt fönsterputsning då, om jag hittar något att tvätta dom med!

Finaste King 7 år idag!


ja så hemskt, min finaste skulle blivit gammal idag, eller inte så gammal, men lite gammal.
Så skulle vi ätit tårta och haft det bra. Men det går ju så där. Ingen Kings här inte.

Dumma orättvisa skit värld!

                             




En helg i alkoholens tecken

Ja det kan man väl säga att det har varit, vilket har passat mig utmärkt.
Fredagskvällen tillbringades hemma hos Jeanette, tillsammans med alla mina kära kollegor, det var väldigt trevligt. Vi åt och drack gott och lekte självklart, jag har aldrig fram på småtimmarna, men resultatet är preskiberat.

Det var iallafall en väldigt lyckad kväll, med massa skratt och en hel del fulla kollegor ;-) Ingen nämn ingen glömd.

Igår va det sedan dags för 20 års fest gånger 3, det var oxå en trevlig kväll, som självklart innehöll allt en kväll ska innehålla, alkohol, dans, prat, tjaffs, skratt och poliser =)

Idag har det dock inte varit riktigt så skoj som jag har velat, vaknade 8.30 i morse, i mammas och pappas soffa av någon anledning. Sen kunde jag inte somna om, jag hade inga cigg och solen sken och det var varmt.
Tvingade i mig lite frukost, vilket nog inte gjorde saken bättre och småkollade tv en liten stund sen, till slut insåg jag att jag var tvungen att cykla till ica.
Tog mammas cykel och trampade iväg, det vinglade fint åt alla håll men jag kom närmare affären,  insåg vid hagården att det var mors dag och mormor nog förtjänade ett besök så rusade in där en liten snabbis och sa hej.'

Väl därinne ringde jobbet, det var väl självklart, fattade vad dom ville, skyndade till affären och sen förbi jobbet och löste lite saker så nu sitter jag ändå här, mitt i natten, jag är fortfarande bakfull men jobbar gör jag. Spännande värre, eller inte alls, men men, jag får bra betalt, inbeodring och storhelg ger lite pengar, vilket passar mig bra ;-)

Det tråkiga är bara att jag ska göra två nätter till nu ändå, men det får väl funka.

Är juh trots allt ledig onsdag,torsdag,fredag och lördag natt innan det är dags att jobba sen igen. Skönt skönt =)
Dock har jag väl en massa planer redan, vet bara inte hur jag ska lägga upp dom än, men det orndar sig. Måste bara tänka klart så!!

Oh btw, jag är fortfarande smått grinig och tjurig och det tänker jag förbli ett tag till!!

RSS 2.0