tjahopp!

Ny natt, nya tankar =)

Har minsann bakat chokladmuffins än så länge inatt, det tycker jag var duktigt av mig och igår natt fick jag minsann gjort en film till min tjej med hennes bilder och musik och grejjer, shit jag kan om jag vill asså!!

Vaknade kvart över 17 idag. Skönt faktiskt, duscha och hem till mamma å pappa för att se på Frölunda-Luleå, mycket roligare att kolla om man har sällskap jue. Dock var det en sån där jävla piss match som bara Frölunda kan åstadkomma, så tragiskt. Vinner man skottstatistiken med 40-14 så kan man för fan inte förlora med 3-0. Det är PINSAMT och dessutom mot Luleå, igen lixom, sist förlorade dom iofs med 6-0 så idag var det jhu bara hälften så illa *hahahahaha*


Skit samma, dom kanske blir bättre snart =P


Slutar halv 9, skööönt, bara 5 timmar kvar strax, då ska jag ta mig en tur till Maxi tänkte jag för att kolla in bokrean och hoppas jag hittar något skoj som man vill läsa. Sen blir det hem till sängen en stund, innan vi drar till Borås. Min Hanna skulle tydligen oxå till Borås så nu kanske vi ska åka ihop, trevligt, jag har juh knappt sett till henne sista veckorna, men hon har juh faktiskt inte vart hemma så =))

Lön har jag fått med, det var otroligt skönt så man äntligen har lite pengar att spendera. Denna veckan blir nog inte så dyr iofs, ska juh jobba så!!

Men nästa vecka är jag desto mer ledig och då lär jag säkert handla nått meningslöst. Fast det kan jag väl få unna mig ibland. Lite nya kläder kanske, eller inte, men snart öppnar juh nya storken huset och då måste man juh in där en sväng och kolla läget!  Eller inte hela men halva öppnar väl iaf!

Kanske en liten tur till gbg en dag snart vore på sin tid oxå, det var längesedan nu faktiskt!
fast jag har nog inget där att göra men ändå, eller jo jag ska väl laga min bil, så mitt avgasystem kanske hänger kvar ett tag till, hehe. Får nog kolla på det där en annan dag.

Näe nu ska jag minsann kolla lite saker, typ hur man gör scones, för det hade vart gott!

Jag kan oxå avslöja om mig!

Förhållanden

Vem är din bästa vän? Jag har flera, vilka? eh vet ni inte det? Jag minns inte namnen XD ( eller så vill jag inte att nån ska bli ledsen för dom inte fick stå med!

Har du en pojkvän/flickvän?: Självklart INTE

Hur länge har ni varit ihop?: Vi är inte ihop

Hur långt var ditt längsta förhållande?: typ 4 ½ år

Vem kysste du senast?: Mitt ragg i Vårgårda i lördags =P

Vad shoppar du helst?: alkohol

Har du några tatueringar eller piercings, och i så fall hur många och var? en i läppen, en i bröstvårtan (den andra hatade mig, men it will be back, i promisse) å 2 inte synliga =)

Hur många skor har du? tillräckligt använder ändå bara ett par åt gången juh

Hur många par byxor har du? 2 hela å 6 trasiga, typ

Har du några smycken som kostat över 1000 kr? Näee inte en chans


Favoriter

Färg: Svart

Mat: Lasagne å typ all mat

Killnamn: ??

Tjejnamn: ??

Ämne i skolan: sex å samlevnad? Haha

Musik: Takida

Fras/mening/uttyck: What FUCK that


Har du någonsin..

Snusat? Ja

Rökt? Ja

Hoppat bungee jump? Nepp, inte än iaf!

Brutit mot lagen? Pissa på offentlig plats är väl ett brott eller? Höhö

Fått dig själv att kräkas? Givetvis

Nakenbadat? Självklart

Varit kär? Jo då för all del


Extra grejer

Tar du droger? Nepp

Vad använder du för schampoo? Det jag känner för, just nu är det nog natur, bra miljöval vet ni =)

Vad är du mest rädd för? att bli ett paket som inte kan göra mig förstådd

Vilken bil skulle du vilja ha? Audi r8

Hur många MSN-kontakter har du? 228

Hur många av dem är online just nu? 32, inte dåligt för å va halv 4 på morgonen!


Slutfrågor

Pizza eller choklad? Pizza

Tränar du? Tror du de eller? Räknas sex så jaa då tränar jag ;-)

Hur ofta? Ungefär lagom

Guld eller Silver? både och

Vilken film såg du sist på bio? Solstorm tror jag

Vad vill du helst av allt göra just nu? Röka en cigg, öppna en bärs och ha sex! HAha!


Working!

Ny natt mer jobb.. jobb jobb jobb, kul att man gör nått annat denna veckan....
ska jobba i morgon natt med sen är jag iaf ledig till fredag, skönt..

Onsdag kväll blir det dessutom Borås och hockey, ska bli skoj, nu börjar hockeysäsongen avta jhu så jag måste juh passa på och hinna se så mycket som möjligt.
Vårgårdas säsong är slut, Alingsås har 6 matcher kvar, kvalmatcher å de är juh skoj, Frölunda har väl förhoppningsvis betydligt fler, ska bara jobba sig vidare i slutspelet sen så =)

Sen är det nästan sommar., Sommar lixom, faan vad fort tiden går. Ska iofs bara jobba hela sommaren, men det gör inget. Nått hinner man juh med.

Camilla tycker vi ska åka skidor, en lång weekend i Idre, ohh yeees jag är på, mest för alkoholens skull då för skidor kan jag ändå inte åka, fast det hade väl vart skönt å bryta en arm å va hemma lite. haha de är juh det som lär hända. eller minst hända, kan juh lika väl vricka hela jävla huvudet. Haha vi får se, hoppas bara vi faktiskt kan se till att komma iväg på nått sånt där äventyr =)


Jag å Hanna har juh för övrigt ett kommande äventyr på gång, Tattoobåten 3-4 april, ska bli så jävla skoj va, förra året var riktigt kul, och jag tror knappast inte det blir mindre skoj i år!!
Kolla massa schyssta tattoos och supa med en massa trevligt folk =)

Förhoppningsvis ska jag juh hinna med att träffa min toyboy oxå, hehe, för det är minsann inte alla som har en sån =)

Vissa människor har juh lite krav på sig va och jag är en av dom, och ska jag hinna med att leva upp till mina krav så måste jag nog faan sätta fart nu, jobbar jag bara liiite liiiite snabbare så hinner jag med att uppfylla mina krav innan jag är 25. Eller en del av dom iaf. Vad för krav? Haha, ni som behöver veta, vet ni andra fuck you!!

Måste oxå börja planera min resa till Thailand snart, kan juh inte bara sitta och vänta på att nån ska göra det åt mig, så ska jag komma iväg så får jag nog ornda själv.
Måste dessutom hitta någon som åker med mig, vore lite pinsamt att inte komma längre än till Landevetter innan man är vilsen juh!

Så är någon frivillig så säg till, vi ska åka till  Kanchanaburi det första vi gör, där ligger tigrarnas tempel. jag älskar tigrar. Det ligger knappt 14 mil från Bangkok och där ska jag minsann tillbringa ett flertal dagar.

sen är det väl givet att det blir stranden, typ Phuket i nån vecka eller 3 oxå när man ändå håller på. Så räkna med 5 veckors resa =) Känns meningslöst att åka över halva jorden och förstöra miljön för mindre tid än så.

Erkänn jag är fantastisk. Det är de enda jag planerat på min resa. Inte ens biljetten är bokad.. Shit vad jag inte kommer komma så himla långt på min resa.. Fast jag får väl se det positivt, det är inte alla som tvingar sig själva att ha 5 veckors semester i januari iallfall. Haha!!


Undrar om jag skulle göra lite mer nytta nu, har gjort en massa saker men jag känner mig inspirerad till att fortsätta med det nu så jag gör nog det.

Vårgårda

Ja i fredags skulle juh då Hanna komma hem och jag skulle få bo i min säng själv igen. trodde jag. det blåste för mycket så dom kunde inte landa och fick istället hamna i köpenhamn. haha skoj för dom. jag å macho flyttade hem till Hanna på kvällen å sov i soffan när hon kom hem 4 på natten. Han blev glad som en dåre. Jag med fast jag blev inte skogstokig för det =)

sen flyttade vi oss till hannas säng för att sova lite mer. upp å hoppa halv 12 å fixade frukost å sen kom anton å hämtade mig så fixade vi öl å sen hem till duschen. skulle juh va klar klockan 3 för då började hockeyn. å det fixade jag minsann. kom till mamma å pappa 10 i 3. fick lite kaffe å sen började en helt urusel jävla första period.

som tur va artade de sig och Frölunda blev bättre å bättre. ´Mamma tyckte vi skulle äta våfflor å de va man juh inte sen med å tacka ja till. så i tredje perioden blev det våfflor å bärs... skum kombination men den funkade =)

sen körde våra snälla föräldrar oss till vårgårda och förfesten hos markus. det var trevligt =)

sen wärdshuset och alkohol och god mat. å sen blev det massa fest.. riktigt najs. =) helt smockat med folk.. kul =P
Sen hittade jag en kille jag sett förut. å visst hade jag det, det var juh Mattias lillebrorsa Jocke.... å han visste jag vem han var enbart för att Camilla pekat ut hónom i ishallen för typ 3 veckor sen. Så Camilla, nästa gång Emma frågar så var det du som visste vem han var. =P HAha återigen en blondgrej =)

sen hittade jag ett hångel, trevligt faktiskt. jag är duktig jag, snobb var han dessutom =) HAhaha helt sanslöst vad jag kan lyckas med med lite alkohol i blodet!!

hem till alingsås å efterfest med kusinerna... det var skoj som faen.. haha =)

sen idag har jag väl vart mindre pigg men jag är iaf på jobbet å gör det ska jag, har bara litye ont i skallen idag faktiskt och det kan jag minsann leva med =)

nu blir de jobb typ hela veckan, bläää men jag får pengar!!! å de gillar jag =) HAha

Look alike!!!

image3

Macho vs. Scooby....

Men... vem är vem egentligen?!??!

What fuck the!

Mitt och Camillas nya älsklings ord nu för tiden!!
I loooooooove it =P
Dessutom fungerar det i alla lägen, så nu ska jag skriva in det i svenska akademins ordlista! SÅ måste du säga något men vet inte vad så ska du ta mej fan säga WHAT FUCK THE!!!

Well i morse vaknade jag 10 i 8. skönt.. eller inte men men vildjuret låg över mig och det kändes meningslöst att somna om eftersom jag ändå skulle upp efter en stund.
 Jag hade juh lovat min nya fikakompis mammi Irene att köra henne till tåget klockan 10 så vi traskade upp och käkade frukost.

Ut på promenad och precis när vi närmade oss hemma började det regna men what fuck the lixom, vi var juh typ framme, så vi beslutade oss för att studsa in i bilen och ta oss till mammi Irene. Där bjöds det självklart på kaffe, gottit värre.
Sen packade vi in henne och två väskor och ett par skidor och brände iväg mot tåget.

Precis när jag parkerat på stationen kom juh självklart snutjävlarna. Jag vet att det inte är befogat att säga så men idag är det de. Jag hatar när dom bryter mot Svea rikes lagar, vilket dom allt som oftast gör, så även idag och körde mot enkelriktat, skitsak kan det tyckas och visst det är de.
 Men om JAG hade gjort så när dom såg på hade jag säkerligen fått feta böter. Jävla svinpälsar, de va juh för faan bara 10 meter längre å köra till den riktigt infarten.

Skit samma, jag fick på mammi på tåget och drog mig hemåt. Sen bar det av till Emma för att fika med henne, Bella, Jessika och offcourse Camilla. Mysigt och trevligt som vanligt. Bella hade bakat, inte dåligt med tanke på att det var Emma som skulle hålla i fikan. HAha!!

Sen flöt dagen på och närmare halv 6 (halv artton borde det nog heta men det låter fel det med ) traskade jag å MachoMan ut i regnet för att möta Camilla och sen drog vi å köpte pizza GÖTT...

Å nu kommer det som Emma väntat på VÅGA VÄGRA BILDER på meningslösa saker, typ min pizza. Men om ni vill veta så var det räkor och tonfisk på, smarrigt som faen!
Vi kääkade på bra och MM satt givetvis inte långt bort och kollade noga så vi inte spillde..
Tänka sig, det kunde man inte tro för 10 år sedan att vi idag 23 och 24 år gamla skulle tillbringa en torsdags kväll framför canal plus och hockeyn, med en pizza var och en pitbull som sällskap!

Men det var myyyyyyysigt. Och ännu mysigare var visst att FRÖLUNDA vann =) I LOOOOOOOOOOVE..
Äntligen lixom och min blivande man gjorde sin första bra match i Frölunda tröjan ( ehh jaa jag ska bara ta honom för pengarnas skull ) trots att han spelat hela säsongen. Jag vill hävda att det beror på att han klippt av sig håret, nu ser han ut som en man iallfall!

Frugan ägnade sig mest åt att spela betapet och skälla på gamla tanter som vann över henne och Macho drog mest runt på stora benet och bråkade med Anton å Jill som var på besök! Dom är allt bra trevliga dom! På lördag ska jag för övrigt ut på sightseeing med Anton, fest är det tänkt! Kommer bli fint!! mer om det då!

Min fru ska sova här inatt oxå, vi kommer det ha det sjukt hett och romantiskt. Eller så kommer jag att få sova hela natten utan MachoMan över mig ( tanken är juh att han ska sova på henne istället =P )
Sen i morgon kan vi iallafall gå på långpromenad ihop om det kunde se till att vara lite fint väder för en gångs skull, typ sol vore trevligt! å gärna lite vindstilla!


BTW lös våran rebus!!

Manligt könsorgan + en viss sorts kvinnligt könsorgan - fitta =


Ledtråd; Liten, brun och muskulös!


Utmaningar

Min vardag är för tillfället fylld av utmaningar. Jag är helt slut =)

Att ta hand om EN enda liten jäkla hund tar nästan död på mig, att gå ut och gå tre fyra fem gånger om dagen är väl ingen sport men allt det andra.

Första utmaningen:  att få sova I sin egen säng, det gick så där. Jag vaknade ungefär 357 gånger och fick försöka flytta odjuret så gott det gick, han är som en geleklump någon tappat när han väl lagt sig. Olidligt ont i ryggen när man vaknade åt fel håll i sängen och kroppen i en helt ofattbar ställning som jag knappt tror en elitgymnast skulle klara av. Men men sova lite till slut fick jag!!

Utmaning två:  att få den lille kraken att äta sin mat. Lättare sagt än gjort, för jag ska minsann inte muta honom, fast det beror nog mest på att jag inte har några bra mutor hemma. *haha*
Till slut kom jag på att om man hällde ut maten på golvet så var den väldigt delikat. Mysigt värre och stå och käka mitt på köksgolvet men wtf lixom, han åt =)

Utmaning tre:  Idag är det städ dag och det började bra, diska var inga problem, plocka undan var lite svårare, Macho ville juh så gärna vara med och hjälpa till på sitt vis, vilket betyder plocka upp allt jag slängt i påsen och mörda det. Haha!! men det klarade vi oxå¨av!!

Det som verkligen behövs däremot går bara inte. Jag har försökt damma med en enkel dammtrasa nu i en timmes tid och så fort jag plockar fram den och börjar har jag en alldelles egen liten svans som förföljer mig med sina bestialiska käkar vidöppna för att mörda den hemska trasan och visst lyckades han i ett svagt ögonblick av mig, jag dammar tv:n och swooopps så är trasan stulen, ur min hand och far runt i hela lägenheten,
behöver jag säga att jag det var dammigare efter det än innan?

Men men han är allt ganska mysig den däringa MachoMan ändå faktiskt och det är juh tur att han är så sööt så man smälter när man ser honom! Men vi har det ganska mysigt, han försöker juh bara hjälpa till och det är juh väldigt snällt av honom!




Så nu skiter vi i den där jävla städningen och ägnar oss åt att ligga i soffan och fisa, eller iallfall vissa av oss.

Om en stund vankas det dessutom promenad och sedan en liten sightseeing till Spring garden city och se lite hockey. Det blir nog bra!!

Men iallafall MachoMan mår hur bra som helst och verkar gött nöjd med livet fast det kan jag förstå, vi har juh busat som idioter här nu så =)

Blondin

Jao som alla vet har jag flera blonda vänner. En av dom är dessutom känd som min fru, men just i detta nu funderar jag allvarligt på att begära skilsmässa. Hon har ända sedan jag startar min blogg klagat över att hon inte kommer in och att jag måste ha gjort någonting konstigt.

Alla andra har minsann kommit in, men inte hon inte. Väldigt konstigt och ännu konstigare är att varje gång någon har skickat henne länken till min sida har det funkat klanderfritt.

Vad kunde vara felet?

Tänka sig att hon NU kom på att hon vände på bokstäverna. HAhahahaha Det tyckte jag var skoj.
Hon om någon borde juh veta vad jag kallas =P
Å nu frågar hon dessutom mig varför JAG vänt på bokstäverna! HJÄLP!! Hahahahahahahahaha

Men What Fuck The? Så heter det väl inte? Näee det heter det juh inte. Hon är allt rätt söt den däringa ändå!



det är ungfär lika intelligent som att ta kort på en kotthög och ha en allvarlig diksussion om =)
Såg förresten att hon vart ute å vänstrar med Nordman, fast huruvida han hånglade bra eller inte förtäljde inte historien!

får nog slänga upp ett kort på MM när jag ändå håller på så Hanni ser att han har det bra om hon råkar titta förbi här inne!

image1


Så här mysigt har vi det när vi ligger i soffan å kollar hockey!!

Macho!

Jaoo i måndags morse hämtade jag upp MachoMan på väg hem från jobbet, gick en runda och sen tänka jag sova. Hur bra det gick kan vi juh diskutera. Jag var trött å kunde bara inte somna och det berodde på? Självklart att MachoMan knödde som aldrig förr på mig och helst låg på mig! Men men jag fick iaf sova 3 timmar till slut, skönt!

Upp å hoppa och underbart väder ute, tog med MM och traskade iväg ut på en sväng runt kapellet. Skööönt var det allt =)
Sen fick han åka hem till mormor å jag till mamma å pappa!!

Kollade värsta jävla skit matchen, FUCK YOU Frölunda, så dåligt får man inte spela!

Hem till sängen, trööööööööött men mera sömnproblem. Jag hatar att man behöver sova, det är värdelöst, visst att det kanske är jäkla skönt att sova men WTF lixom låt mig få somna nån jävla gång då. Till slut somnade jag väl iaf för jag vaknade juh i morse så =P

Jobbade några timmar och sen en snabbsväng på stan, tråkigt.
Hem till MachoMan o mormor Irene, tog med mig svansen på en liten runda medans hon kokade kaffe och tvättade fönstrena! Finfint blev det, så henne ska jag nog låna hem, mina fönster behöver visst oxå tvättas juh!!

Fick kaffe och semla, myyysigt värre om jag får säga det själv, det är juh då inte alla som fikar med sina kompisars mammor =)
Blev sittandes där och tjöta i 2 timmar juh, det var trevligt. Sen packade vi Machos sova över väska och han for omrking överlycklig för att få åka hem till mig, Han tycker om mig, det är en sak som är säker =)

Så nu sitter vi här och kollar repriser av Greys anatomi, eller jag titar iaf lite, MM snarkar värre än värst. Men snart lär han få gå u och promenera sig lite innan hockeyn börjar. För jag ska minsann hinna med och ta ett litet bad oxå för helt plöstligt vart det svinigt kallt ute.

I morgon så ska vi sova länge, han är bra på det så vi får väl passa på, sen blir det långpromenad och en mysdag innan jag ska iväg till Vårgårda för å kolla brorsan som vanligt. Då får MachoMan vara hemma och sova för han är en sån fryslort så han kan inte vara med, Haha!!

Tiden går jhu så fort ibland så jag hinner inte ens starta datorn alla dagar, eller så orkar jag inte och det min lilla Emma får du vackert leva med. =) men jag ska uppdatera mig så fort jag har tid och lust =P

Konst!

Ja igår var det alltså dags för mig och Camilla och kolla in den omtalade konstutställning a history of sex.
Vi kan börja med att konstatera att konst för mig är något som är helt obegripligt att förstå, något som irriterar folk och något som skapar debatt!

A history of sex klarar två av kriterierna, det irriterar folk och det skapar debatt MEN det var absolut inget som var svårt att förstå. Bilder på nakna människor i diverse olika situationer, sexuella sitatuationer.


Alla kan förstå en här utställningen, för sex är något folk förstår.Vad folk däremot inte kan förstå är vinklingen av sex i den här utställningen. Det som mest visades var sex som i andra människor ögon inte är okej. Sex mellan två killar, sex mellan äldre och yngre, BDSM sex och sex mellan en man och en kortvuxen kvinna, eller en transsexuell kvinna/man. 

 Att det irriterar folk kan jag förstå speciellt alla dessa kristdemokrater som verkar reagerat starkast, för dom är inte det här naturligt. Naturligt för dom är en man och en kvinna tillsammans (gärna under täcket dessutom.)
 Men snälla vi lever på 2000 talet, det är naturligt, det finns överallt, så gör ingen stor grej av det. Man kan lika gärna tolka den här utställningen som kärlek istället för sex, det beror helt på betraktarens egen uppfattning om vad som är "normalt" och vad som inte är det.

För att inte göra den här diskussionen med mig själv allt för lång kan jag konstatera att det inte var hälften så hemskt som man kunde tro när man läst alla inlägg på nätet och i tidningen. Jag kan inte tycka eller tänka något speciellt om själva uställningen heller mer än att jag tycker att det är väldigt bra att dom har den, efter halva tiden har dom haft fler besökare där än någonsin på en hel utställning innan, den skapar en enorm debatt och drar enormt mycket besökare till våran lilla stad.
Alingsås är snart inte bara potatistaden utan även porrstaden. =)
Så gör er själva en tjänst och besök utsällningen för att skapa en egen uppfattning men var beredda på att man nästan bryter ihop av skratt när man går där inne och försöker förstå vad konstnären vill få ut av sin bilder på alla dessa nakna kön, samtidigt som man försöker smygkolla om man känner någon annan som är där!


Well well, efteråt drog vi iallafall och fikade med Jessika, Emma, Alwin och Alex, trevligt värre som vanligt kan jag lova, vi har så hemskt mycket intressanta saker att prata om. Vi traskade iväg på en liten walkabout dessutom i det sjukt sköna vädret. Alex skrek mest hela tiden tills han fick musik i sina öron, då blev han nöjd och somnade. Smart grabb det där =)


Hem sen igen, plockade på en massa kläder och sen iväg till Vårgårda för att kolla Antons hockey match.
Vårgårda - Hc Lidköping, vilken slutade med vinst för Vårgårda med klara 6 - 2. Det var inget resultat någon räknat med. Men det var en välförtjänt seger då Vårgårda tog sig i kragen och spelade som ett lag, med enkla raka PASS ( det där ordet brukar dom inte veta vad det är) och jobbade sig hela tiden mot mål och sköt dessutom. Visst var det en del flyt mål men ibland ska man ha lite tur.

Nu skall jag iallafall strax bege mig till min familj där vi ska ha hockey dejt. Frölunda - Djurgården och jag hoppas att Frölunda också kan spela som ett lag och se till att vinna idag!

Inför kvällen pratade jag och Camilla om att traska till hotellet en sväng men just nu känns det inte något intressant, Undrar om det är för att det snöar ute, eller om jag bara inte vaknat riktigt än! Det lär visa sig vilket som sker..


Förresten, måste skriva att jag var ute med MachoMan igår morses och han fick sig en ny kompis och en skön promenad, ifall mamma Hanna läser och undrar hur han har det! Igår hade han det bra, idag är han hos mormor och har det säkerligen minst lika bra där =)

Hoppas nu att Hanna, Hanna och Marita har det sjukt skönt, jag misstänker att dom ligger på beachen nu och samlar färg på sina annars bleka kroppar!

Adios!



Torsdag

Först måste jag juh visst tala om att förutom att jag trodde på alkohol och ishockey på fredag kväll vilket det för övrigt inte verkar bli nu så ska jag gå på sexutställning med Camilla, vi måste juh se detta som skapat en sån jäkla debatt ju!

Efter det bär det iväg till landet för att fika med Jessika så klart, det hade jag redan glömt sist jag skrev, men hon påminde mig juh så snällt. Men snälla Jessika förlåt mig för att jag inte meddelade alla det från början. Men nu vet alla! Och tydligen ska vi juh bli bjudna på kattmat, spännande värre =P


Igår då så jobbade jag först, rusade hem till sängen i hopp om att iaf hinna sova 4 timmar innan det var dags igen, hehe forget that lixom, 2 ½ timmes sömn blev det och sen iväg till tandläkaren. Det var en hmm annorlunda upplevelse, ny tandläkare med konstiga ideer, så heyy Emma fick bedövning för att byta en lagning och det mina vänner kan jag lova var sista gången det händer.
 Det stack i hela jävla läppen och sen kände jag mig som Kalle Anka, läppen stod rakt ut, eller kanske inte riktigt men det kändes så. Obehagligt och det enda det resulterade i var att jag resten av dagen gick runt att dreglade på jobbet, eftersom känseln var borta. Allt jag drack rann ut genom min stoooooora gula näbb och jag bet mig mest i kinden! Så det där gör jag inte om igen, speciellt eftersom jag ändå inte tycker det gör ont att byta en sån där grej!!


Jobbet sen då, det var lugnt iaf, väldigt lugnt. Vi städade mest och fixade hemma hos tjejjen och tiden gick ganska fort tills klockan blev 22 och jag fick ta mig hem och ramla ner i min säng! Underbart!


Nu tänkte jag dricka mitt kaffe och röka mina cigg och sen våldgästa Hanna så jag kan se henne innan hon ska åka ändå till Egyptien i morgon eller inatt snarare. Hon har lite resfeber tror jag visst!! Men jag ska bota den och sen ska jag planera veckan med MachoMan lite, han ska juh trots allt få leka med mig när hans mamma ligger på stranden i 25 graders värme och sveper parasolldrinkar! Snacka om att han har tur, för vem hade åkt till Egypten en vecka när man kan få vara med mig lixom?

Står tvätt å städ på schemat oxå men det känns väääldigt avlägset nu. =P

Kvällen känns betydligt mer lockande med hockey hemma hos mammsen å pappsen, Skellefteå - Frölunda blir det idag!!! Ska bli spännande, Frölundas nya finska back Ossi Petteri Grönholm ska göra debut, kul och de vad dom raggat upp för nått!!

Sen blir det sängen igen, jag tror att jag gillar min säng just nu, den är skön, i många lägen dessutom =)

Dags att sätta fart!

Sleeping queen!

Jaoo thats me.. Har sovit sjukt skönt hela dagen, gött. Så nu är man redo för ännu en natt på¨jobbet, blir fint!

Idag har det ju inte hunnit med att hända så mycket eftersom jag vaknade typ kvart över sex, tog mig upp och förflyttade mig till mor o far som bjöd på middag, det var inte dumt, fiskgratäng jue!!
Mer omega 3 åt folket!

Sen blev det obligatorisk ishockey kvällens match, Linköping - Hv 71, vilken Hv sen vann. Helt okej match, lite små seg i början, men sen så skulle man juh gå till jobbet och som vanligt när jag bestämmer mig för att inte kolla klart händer det grejjer. Målvakten gör mål, hur ofta händer det då lixom?

Men men shit happends. I morgon ska jag till tandläkaren, känns mindre skoj att betala dyra pengar, helt jävla sjukt att vi i ett land som Sverige måste betala tandvården själva. Med tanke på att vi är ett I land så borde det inte vara några problem att subventionera tandläkarkostnader på samma sätt som sjukvårdskostnader. Men vad vet jag, en simpel jävla medborgare, utan några större rättigheter!

Efter det blir det iaf jobb igen (så man har råd att betala ;-)  förhoppningsvis är det bra väder och mina flickor är pigga och glada så vi kan åka på äventyr till springgardencity. I sure hope so, så det händer något!

Sen ska jag minsann vara ledig ändå tills söndag. Ska bli riktigt skönt faktiskt, vet inte vad jag ska göra men jag misstänker att det kommer hända något skoj. Det brukar det göra så =P

Fredag blir det iallafall alkohol, eller det är vad som står på mitt schema än så länge. Hoppas att mina vänner ska följa med mig ut och bli påverkade, så kan vi juh leta efter äldre män dessutom, eller vad säger ni flickor? =P

Tragisk!

Shit, jag känner mig sjukt tragisk. Jag, JAG av alla har fallit för grupptrycket och skaffat mig en blogg. Det trodde jag inte om mig själv, men jag får väl skylla på att jag sitter på jobbet, klockan är 4 på morgonen och jag har det lugnt just nu.
Eller så får jag väl erkänna att jag är lite imponerad av mina vänner som alla är sååå flitiga bloggare så jag känner mig tvungen att hänga ut mitt patetiska liv på nätet, eftersom jag inte hinner träffa dom tillräckligt ofta för att uppdatera dom om vad jag håller på med.

Oavsett så händer det inte så mycket ändå, jag bor mest på jobbet eller hemma i soffan.  Eller i nån sunkig ishall någon stans i Sverige, var är ju inte så noga, bara det är ishockey!
Så nu vet ni det, som om folk inte redan visste det ;-)


Näee nu får det bli lite jobb!

RSS 2.0