Ingen Bad hair day =P


näe idag är mitt hår som vanligt igen, trots att jag inte fick klippt mig igår.tiden räckte inte till. jag skulle hem å städa efter jobbet, men mina girlies skulle jjue fika så jag joinade them en stund. trevligt som alltid.

jag å Alwin bildade klubb och skrattade mest åt dom andra. Å jag var duktig å åt Sallad, gott faktiskt fast det var jävla keso i, jag tycker inte om Keso , de är som å tugga på ett tuggummi som är gjort på skumgummi och studsbollar. Det blir juh så äckligt när man tuggar på det, känns som om tänderna bara studsar runt där innen  munne, ganska skumt. Men men det är väl bara å bita ihop och tugga vidare, eller svälja helt.

på tal om det där med konstig mat så hade dom en diskussion på jobbet häromdagen när jag kom om huruvida groddar smakar sperma eller inte. Någon på fråga olle hade sagt att sperma smakar som groddar. Jg vet inte om jag tyckte det riktigt men jag fick tag i några groddar där och fick smakat och så där men jag är mer inne på att groddar LUKTAR sperma. måste nästan köpa med mig ett paket groddar till förfesten ikväll för att få mina experters åsikter om det hela. Så kanske vi kan enas om vad det smakar och hur det luktar!

Vaknade för en timme sn förresten, heeelt okej, jag har sovit heeela natten *stolt*
det händer minsann inte ofta att jag får sova en hel natt så jag är nöjd, ska se om jag kan ändra min tvätttid till 10 istället nu när jag ändå är vaken och så ska jag åka å handla lite snart, funderade en stund på om jag skulle köa med pensionärerna utan för Maxi nu när dom öppnar 8, men jag lade ner den planen och hoppas att jag blir så gammal så jag får uppleva detta fenomen ändå =)

Men jag kom av mig ja om gårdagen, vi fikade, å sen gick på promenad och jag tog minsann hand om Alwin å hans camovagn och då somnade han så snällt så, jag kan det där med att köra vagn., sen cyklade jag hem och då ringde pappa på vägen och bjöd in mig på fika för han och mamma hade 24årig bröllopsdag, det ville manj uh inte missa så jag köpte en bunt med blommor och åkte dit.
Där vankades kaffe och budapest bakelse och det kunde jag minsann inte låta bli. HAha.
sen satt jag där å filosoferade en stund innan jag åkte hem och ramlade ner i soffan och fastnade framför min älskarinna fröken Pavilion =)

sen dusch å sen sängen å sen vaknade jag, pigg och glad och på hugget inför kvällens fyllebravader.
Ska lägga min batterier på tork tönkte jag men näee på laddning så jag kan få 300 nya kort ikväll =P
Så ingen lär gå säker =)


Nepp nu ska jag diska lite innan jag ska handla. Måste se om jag orkar baka oxå, så flickor vi får se om det blir nån tårta. Jag hoppas det =)

Dålig hårdag


Hahaha det är nog det minsta man kan säga idag. Somnade med blött hår igår. Det är snyggt idag, inte =P
Står åt alla håll å ser mest ut som en stor risbuske, det är jäkligt ivanligt att mitt hår gör det. Så det är nog dags att klippa sig kanske. Får se om jag kan hinna med det sen!

tycker dte är dåligt att man inte kan göra sånna saker, sånna saker är klippa sig, handla, shoppa, träna å allt det där på nattetid. Jag är juh ändå alltid vaken då.
Vaknade 4 i morse och  kunde inte somna om, fatta gött om man kunde fått håret klippt då, hade vart perfekt.

Ska iväg å jobba lite om en stund, Apt, trevligt trevligt =) sen verkar det bli ganska fit idag med så då åker nog hojen ut en sväng tror ja, eller så ska jag leka med Camilla lite, hon ville juh göra nått.  Får se vad som kan tänkas ske.
Borde hälsa på mormor oxå fast det gjorde jag igår men ändå. Hon blir vl kanske glad!!

Ska nog minsann cykla till jobbet idag med så jag får lite motion. Hurtigt värre.
Å mina planer för gårdagen gick juh som väntat, jag hann inte med. Lämnade in hojen iaf så nu har den fått nytt däck och jag blev 2 papp fattigare på en timme. Vilket öde.

funderar dock på att sälja min lilla pärla och köpa en ny, en Kawa Mean streak skulle suttit fint så har någon en så där 70 tusen över går det bra att skänka dom till mig =)

Om inte nu någon vill köpa min =) För enbart 20 tusen =) Nästan gratis =) Krävs juh dock ett körkort oxå iofs men det är inte så dyrt, kanske lika mycket om man har otur. =P

Just ja pulverdiet var det, det går så där bra va? HAha Men lite mat måste man jue ha, eller hur? Hehe!!
Så det orndar sig för jag kom ändå på en lösning på mitt byxproblem =P HAha
Det var så enkalt att det räckte att ta av sig jeansen och inte ha dom under, då vart det minsann inga problem så det är ingen brådska =P HAhahaha Jag är så sjukt smart ibland!

Näe om jag skulle fixa mig i ordning kanske, måste nästan platta till håret lite idag om jag ska kunna visa mig ute en gång till för jaa klart jag vart ute redan =) jag har vart i den bästa affären i hela världen redan.
Statoil så klart vid så där kvart i 5 i morse. Tur att det är ordning på någon affär i den här byn =)

Jag har bestämt mig


Ja, nu är det dags, det är söndag och jag ska börja min pulverdiet. Motivationen är väl kanske inte den absolut bästa just nu men jag är förberedd, jag åt potatis, köttbullar och sås hos mamma och pappa förut och för säkerhets skull stal jag 2 kakor =) här på jobbet nyss så, nu är jag redo!

Två veckor blir det till att börja med, det borde räcka, den ska nog dom där förbannade byxorna gå på utan krångel. För jag har ingen lust att köpa nya, 2000 spänn är inte direkt gratis och jag har nog med utgifter denna månaden redan. Ska lämna in motorcykeln i morgon och byta däck och bara däcket går på 1800, kul, eller inte. Men det måste göras, bit i det sura äpplet och betala, jahopp ja!!

Har en massa grejjer på gång här nu, vad tänker jag inte avslöja för någon innan jag vet om det ens finns möjlighet att lösa det. Jag hoppas det. Ska börja med att försöka ringa lite i morgon och kolla upp lite saker.
Hoppas verkligen att det går att ordna, jag är lite sent ute som vanligt, men va fan får man en ide så får man.

Sen måste jag ringa lite till och ornda lite andra saker med eller kolla upp lite andra saker. Risken är väl dock att jag försover mig som vanligt och inte hinner ringa, men pappa ska väcka mig så det ska nog ornda sig.

Känns som om jag skulle behöva lyckas med det här, jag tror att jag skulle behöva det. Sen efteråt vet jag ju förhoppnigsvis hur jag jag vill ha det, om det är det som passar mig, eller inte. Då blir det allvar i leken och det vore ju kanske dags nu. Men vi får se. När jag vet mer, ska ni också få veta.

Until then kan ni bara gissa =)

Näe dags att sätta lite press på mig och fixa ordning nattens projekt. Skriva in alla arbetstider i boken. Gött att det bara är 3 månader =P å en satans massa siffror. Måste gå en ny mattekurs så jag lär mig tycka om dom där siffrorna. Haha!!

Lördag again lixom


Mmm en vecka går rätt fort asså, förra lördagen var jag juh på fest men det känns nästan som en evighets sen fast denna veckan gått skit fort. Är väl för jag jobbat typ hela tiden.

Jobbar nu med. Men tänkte vara snäll och skriva nått litet innan jag sätter igång på allvar.
Fint väder idag med iaf under tiden jag sov verkar det som. hehe skönt för alla som är lediga.

jobba i morrn natt med sen är jag lite ledig, najs.

för på onsdag är det dags, tjejkväll å utgång och eftersom det är jag som är chef och bestämmer vilka tjejer som får tillhöra vårat gäng (ehm eller är det itne så?) så har jag valt att bjuda in en ny flicka i gänget. Några av oss känner henne, några inte, men det lär bli trevligt, hon kommer stor trivas med oss när det är mat och sång inblandat.

Funderar på om vi skulle grilla om det är fint väder, annars får vi nog köra på pizza, det känns lagom avancerat,
eller är någon av flickorna sugen på att laga mat? jag har lixom ingen fantasi till vad vi skulle kunna äta så jag låter nog bli. men vi måste juh ha någon form av efterrätt oxå, det ska jag fundera på om det kanske kan bli en emma tårta, det var juh trots allt längesedan nu. Eller vad har nu för ideer?
sug på det här en stund nu, jag ska jobba =)

Dumma fredag


idag är en dum dag. Jag å Camilla har vart i stan och ätit lunch, på järnvägsgrillen, det var trevligt. Sen tog vi en obligatorisk sväng på Maxi och en på Björboholm.

Sen åt vi glass på donken, där blev det fel. Vi ska inte äta glass där jhu. Då måste juh Kingsan vara med. Så nu kan vi inte äta glass mer för då fattas han, helt skumt ju.
Han fick alltid egen glass då eller när vi åt mjuklass med strössel så åt Camilla alltid strösslet och han resten.

Så hur ska vi göra nu, ingen glass mer på hela sommaren. Det går inte, det blir massa tomt då.


Love you mammis baby!!






Så här gick det sen


Jaa efter min preimärtur tidigare idag gick det inte så bra med resten av planerna.
eller jo jag kom iväg till mormor som mest var på jätte dåligt humör och var arg. haha inte så skoj egentligen men det är väl typiskt att hon inte var glad när jag kom jue =)


sen blev det en sightseeing till gbg med Hanna, najs som faan. Vi skulle banta, det gick så där, vi började med att fika med någon sorts hallonmousse å kaffe, sjukt gott =)

sen till Tribe så numer äger min läpp en ring istället för min tidigare labret. himla fint om jag får säga det själv.

sen åkte vi hem och gick till mc donalds å åt lite mer. haha mat är gott.

fast nu får det bli ordning, kom knappt i mina skinnbyxor förut å då är det illa. hehe... så minus 5 kilo borde minsann räcka för att dom ska passa igen =P

så nu blir det pulver i 2 veckor från och med på söndag =) pulver is the shiiiet eller hur camilla nu säger det =) hehe

fast det blir bara söndag, måndag och tisdag denna veckan, sen måste jag juh äta å sen börjaar jag igen. shit vad det inte kommer funka, men vi testar =) HAha

funderar på om det går nått bra på tv idag men de gör de nog inte som vanligt så jag kan väl lika ävl fastna här ett tag till =P

jao vad ska jag skriva då, jahg vet inte, ska jobba i morrn eller ja hela helgen jue, soft så i morrn tänkte jag slå på stort å laga mat till och med.. flygande jacob tror jag minsan det ska bli för det är ganska gott ibland. å sen lite jordnötskaka till efterätt. man får juh passa på lite nu innan då =) Haha

Nää jag ska nog lägga mig i badet en stund nu istället å fundera ut nått bra å skriva =)

Premiären är avklarad!!


Ajjamen, idag just precis alldelles nyss avslutade jag preimärturen på hojen för i år!

Sjukt gött, kändes lite ostabilt, men wft jag kommer nog i form när jag glidit lite mer.

Ska få mat av min pappis snart å sen kanske jag ska ta en runda till för att verkligen slå på stort, innan det blir ett besök hos mormor och sen hem och städa!

Well well we found out that later on dude!

orkar inte


komma på något vettigt att skriva just nu. men jag får väl fundera en stund så kanske jag kommer på något bra sen.
Jobbar iaf, najs, tredje natten och sista, ska bli skönt.
Jobbar helgen oxå, gött då sparar man lite pengar =P

nästa vecka blir det hm jobb å jobb å tjejkväll å jobb å gbg å vårgårda. lär bli hårt. I LIKE THAT =)

ska ringa dumma alingsåshem i morgon igen, omöjliga att få tag i och sjukt jävla dåliga på att höra av sig tillbaka. det är två veckor sen jag pratade med någon sist som skulle kolla och sen höra av sig. ska det behöva ta så lång tid att kolla upp en annan lägenhet? knappast inte va.
skälla på dom ska jag minsann göra.

snart besiktia bilen med ja. nån som vill köpa den sen? jag behöver juh den inte. å då kan jag spara massa pengar och få massa motion om jag börjar cykla på allvar. hehe =)

eller åka motorcykel för den delen för nu börjar det juh bli väder för det. gött som faen =P
ska nog ta en tur i morrn när jag vaknar om jag orkar mig upp. hehe

sen blir det nog filmkväll verkar de som. slappt. =)

näe nu ska ja vara duktig och göra lite nytta!

Gårdagens äventyr

är slut =/ MEn det var skoj som sjutton!
två av mina kusiner hade fest och det var kanske ett 50 tal personer som kom. Trevligt =)

Brorsan å pappsen å mammsen var oxå med, och lite fler kusiner, moster, morbror och en jääkla massa vänner till kusinerna.

 Så snygg var jag när vi kom!       Min moster gjorde sönder ugnen det första hon gjorde ganska typiskt henne så Pierre fick hjälpa till att försöka laga!


   Vi hade en liten släktträf utanför!

  I väntan på maten!! Mamma å pappa var hungriga och Jessica och jag törstiga! men vi åt på bra sen oxå!

 Bengan hade redan ätit så han var inte hungrig!  

  lite blandade kort.
 
Å sen kusinerna som hade festen  

Dom fick en POJKVÄN att dela på, kasst kort dock,  Och medan dom kollade vad för grejjer dom fått var stämningen hög =P   Moster Monica lärde alla att röka denna kväll!

 Anton var glad, pappa å Anders oxå  fast det syns inte =)


    blandade pics

 Sen kom Harif och han och Anders hade skoj ihop =)

 Erik o fredrik      

   
Jessica och jag roade oss själva en stund!

 jag hittade Hannes!   Sen hittade någon?!? mig  ingen aning om vem som tagit det kortet faktiskt.  Hannes hittade Martina.  Madde hittade Pierre.

Anton hittade Therese ( hans babe =P )  Sen hittade jag å Jessica varandra igen


  


Sen hamnade vi hemma hos mig på efterfest

 det ser ut som dom ska hångla juh, men dom hade en diksussion

      Pierre skulle pussa Anders hejdå! =)


Sen hade tydligen jag och Fredrik bröstmätar tävling?!   
Jessica fick oxå vara med =)


 Sen hände det en lite olycka!   
 Tur man villigt visar upp sig och för er som inte fattarså är det ÖL!! =P
Vi blev blöta iallfall!

  Mystiskt att dom andra bildena inte finns med. Har nog inte lagt in dom än, för vi fortsatte minsann några timmar till sen. Erik kom oxå och gjorde oss sällskap och vi bäddade ner Bengan ordentligt i filtar och grejjer. Sammanfattning, kvällen var skoj som alltid när jag är ute på äventyr och knäppt blev det juh med =P









Inför kvällens fest


Håller på att fixa mig nu så jag blir redo inför kvällens stora släktdrabbning. Kommer sluta som vanligt. Alla blir sjukt berusade och har allmänt skoj. Det brukar vara så. Fast idag är det inte bara släkten utan kusinernas vänner oxå. kommer bli jätteskoj. Jag håller på att värma upp för fullt, har målat naglarna för andra gången på 3 dagar, det gör jag aldrig annars. men det kan juh vara snyggt ibland det med.

Fixar käk, eller micron gör det, fiskgratäng, gott gott gott.
spriten är på kylning, najs =) så först käka lite sen på med sminket å sen kan festen börja.

ska va där 18 så jag har lite tid på mig att fixa mig klart, skönt det, jag är inte så snabb juh.


Igår vann Hv det där jävla guldet som mina Frölunda pojkar skulle haft. ARG blir jag, Linköping skulle juh få vinna bestämde juh jag. Jag får aldrig som jag vill, men men jag måste juh vara rättvis jag oxå och säga att sett till hela säsongen har Hv förtjänat guldet men ändå. Linköping har haft sån sjuk jävla otur med allt dom här matcherna, puckar på mållinjen och en satans massa felaktiga domslut som gått emot dom. Synd det men det är så ibland, hockeygudarna måtte hata Linköping. Men nästa år är det Frölunda-Linköping i final, det hade vi gillat =)


Skulle kolla på Rangers- Jersey inatt oxå fick jag för mig och det gick juh bra jag såg 2 perioder innan jag måste ha gått i tvärdäck i soffan. har dock inget minne av att jag stängt av tv:n men. Haha. Bäckman skötte sig iaf ganska bra och Henke med. Så dom vann juh och är vidare till 8 delsfinal. FAAAAN vad gött, har jag tur kan juh dom kanske vinna Stanley Cup iaf så jag får ha lite skoj =) vaknade iaf kvar över 2 idag i soffan, skönt, ryggen känns inte alls som om den gått av men. =P

Mer hockey, att Sverige skulle vinna VM känns jävligt långt borta tyvärr. men man vet jhu aldrig och jag får väl fortsätta hoppas =) För det är juh snart dags, 2:e maj drar det igång och jag har tur, det går på natten så jag kan se typ alla matcher för jag lever juh ändå på natten, sanslöst bra =) På 6:an dessutom och det har nästan alla nu för tiden. GÖTTT värre  =P


Jao det var nog det jag kommer på nu,nu är det mat, smakar fint. Fast det gör det juh alltid, jag gillar mat juh. Hehe.
Har man tur kommer det uppdatering på kvällen i morgon, fast troligtvis inte. Ska sova bort hela dagen i morgon med som vanligt men man vet aldrig. Ska försöka komma ihåg kameran oxå! =)

TAKIDA!!!!!!!!


Jag har sjukt ont i min högra hand idag, ett stort blåmärke över långfingrets knoge. Svullen som faan dessutom, undrar vad jag har gjort... =) Jag har verkligen ingen aning men Därför blir det bilder idag på Takida, innan och Efter!


 Eva o Martina på förfest!

 Camilla o Anton oxå på förfest!    Syskonens förfest!



 Bilresan till tåget   
 


 Näeej Så här gör man?! 
    Anton ville inte leka med dom stora flickorna så han fick sitta lite vid sidan om!



 Ååååååka pendeltååååååg ni är loooooosers babys å har inga körkort.
Fast Camilla talade minsann om att hon haft sitt TJOCKLADSÅÅS i 5 år, det ni =) undrar var hon fick det ifrån!

 om vi lägger huvudena här tar du kort då? eh varför? men nä dom ska slänga sig ner på backen så kommer en bil i full fart och nästan krossar dom, så dom fick nöja sig med att stå upp med huvudena i den där ringen!

 Anton tyckte det där posandet var överkurs
så jag å camilla visade hur man ska göra
!  


 Då visade Anton å Camilla hur en trekant ska gå till =P


 Eva å Martina ville inte vara sämre och visade hur tjejsex går till!


 sen efter mycket om och men hittade ALLA till trädgårn, Jill, Camilla å Thessie!!


 God Öl hade dom minsann!  ehm mycket god öl =)   





 TAKIDA =) LÄTT BÄSTA BANDET I SVERIGE!!          
   




Sen skulle vi åka hem och jag höll ppå att dö av hunger för jag inte fick någon mat och när jag är på väg att sväljta ser jag ut så här   jäkla snygg 
    Anton tyckte Camilla luktade äckligt!?!
 Eva å Martina powernappade en stund!           Medans jag å Jill posade!
                                                     


 I brist på mat fick jag äta på min tandborste som jag hittade i väskan!
  

 När Eva ändå sov tyckte vi hon kunde få våra autografer på ryggen!!   Så här kul tyckte flickorna det var eftersom jag förfalskade alla autografer utom min egen.

 eller så här kul. Camilla fick dessutom Frölunda!?!  Indianen målad på magen 

 Å Jill fick tuggummi i håret så vi fick bränna av det, hur det hamnade där är ingen som vet!


Å sen kom vi hem till sängen efter en tur till Statoil å då vid 02.40 inatt var vi så här sjukt heta jag å min fru
 hon sover faktiskt inte hon bara vilar ögonen!

Så det var en snabbgenomgång av kvällen! SJUKT jävla bra var det iallafall!
nu ska jag cykla till  pappa å äta pizza! Fast nu har jag vart hos pappa å ätit pizza för bloggen gick inte att få upp förut. Hoppas det funkar nu!


Min bil är hel


Ja igår var jag minsann i Gbg en sväng efter jobbet och fixade ihop min bil. =)
eller ja om jag gjorde så mycket vet jag juh inte men jag var med iaf och försökte. Va på biltema å köpte nån grej som vi skulle ha, självklart hann vi med en sväng till bolaget och en sväng till coop inför kvällens grillfest =P

Tillbaka till garaget och mucklade lite sen fick vi fixa grillen, korv å bröd helt enkelt, det slutade med att jag var grillansvarig, men det gjorde jag så bra så =)
Smakade fint med lit käk å sen när vi ätit så fick vi fixat till det sista på min lilla pärla så nu är hon som ny igen.

Sen dags för hemåkning, yeah right, inte alls, jag villade bort mig ute på backaplan en stund innan jag till slut hamnade vid tuves ishall =) HAHa, hur det nu gick till mitt i natten lixom, men men shit happends!
KNäppt blev det iaf lixom ;-)


Nu är jag iaf hemma igen och ska tvätta mina kläder så dom bir rena så jag kan ha dom i morgon när jag ska på Takida, åhh inte alls långt kvar nu jue.,. =)
Ska bli sjukt jäkla skoj speciellt utgången efteråt =)

Ikväll är det tydligen smink party, eh jag har inte tid det är hockey halv 8 faktiskt det är viktigare och sen är det jobb.

Inatt räddar vi


Inga mindre än världens alla tigrar!!!
Jag förväntar mig att alla mina vänner blir tiger faddrar och hjälper mig att rädda dessa stackars oskyldiga djur.


Jakt och ett ökat befolkningstryck är de främsta anledningarna till att tigrarna minskar i antal. På senare år har också användandet av malda tigerben i orientalisk medicin ökat kraftigt och tjuvskytte är vanligt.

Hur i helvete kan man döda en oskyldig tiger för att mala dess ben och ha i medicin?
Jag hoppas då rakt inte att jag någonsin får medicin med malda tigerben i, då skulle jag seriöst fundera på att ta livet av mig.  Dom kan ju inte vara klok där borta på andra sidan jorden.

tack vare sånna puckon finns det knappt 3500 tigrar kvar i några få länder i Asien i början av 1900-talet fanns det cirka 10.000 och 3 av 8 tigerarter är redan utrotade och ytterliggare en ligger väldigt illa till.

I Indien finns det knappt bara 1400 tigrar kvar och en tiger om dagen dör på grund av människors jävla dumhet. Det innebär alltså att om mindre än 4 år kommer det inte finnas en enda tiger kvar i Indien. Detta trots att nästan hälften av Indiens tigrar finns i WWF:s skyddade områden.
Alla WWF:s områden krymper på grund av människans skövling av skogar och människans egen fortplantning.
Ju mer befolkning, desto mindre plats åt tigrar när människan behöver skog för att kunna elda, eller låta sina boskapsdjur (som dom för övrigt ska äta upp sen) beta, vilket innebär att det blir matbrist för skogens vilda djur såsom elefanter och hjortar så dom måste söka sig vidare mot diverse olika odlingar, med tigrarna som följer efter och tvingas döda tamboskap eller till och med människor för att kunna få föda!

Det innebär alltså att vi kommer utrota varenda stackars tiger i hela världen inom en snar framtid om det fortsätter så här.


Så kan ni verkligen med att sitta hemma och hävda att ni inte har råd med att skänka 100 kronor i månaden för att hjälpa till att rädda oskyliga djur?

100 kronor motsvarar ungefär:

2 paket cigaretter
2 pizzor
1,2 kg lösvikstgodis
5 påsar chips
4 trisslotter

100 kronor är inte ens en timmes arbete!

Jag kan lätt röka 2 paket cigg mindre i månaden för att kunna hjälpa alla stackars tigrar! det borde DU också göra.
Jasså du röker inte?
Nä men då kan du offra ditt lördagsgodis eller din pizza en dag så var det problemet ur världen!

anmäl er nu på

http://www.wwf.se/insamlingsportal/  v'älj tigerfadder eller varför inte något av dom andra stackars djur som vi
människor kommer utrota snart?!?


    

Kan du verkligen motså att hjälpa dom här snyggingarna?

Förfestat nykter


Ha ja tro det eller ej men idag har jag tagit oskulden på mig själv när det gäller förfest och nykterhet. Det var en annorlunda upplevelse som jag inte gärna gör om =)

Var iaf hemma hos Emma å där höll hon å Hanna x2, Anna x1, Camilla och Bella x1 igång sin förfest med singstar. Behöver jag säga att man måste vara full för att uppskatta det? HEhe, jag har hört väldigt udda varianter av diverse olika schlager ikväll.

Givetvis har jag dokumnetarat detta oxå både som kort å video men ni får nöja er med kort =P om jag lyckas få upp dom vill säga.     så här snygga var dom iaf...

fick en massa bilder jue men min uppkoppling är för seg idag för att jag ska orka vänta...

Men idag tog det minsann inte mer än typ 15 minuter innan flickorna var i full gång med att klämma varandra på brösten, för att känna om silikon är hårt =P Eller för att stjäla Bh:ar... =)

Snäll somjag är så körde jag juh ner dom till stan sen så dom kunde bowla och gå till hotellet efter det. och dom verkar ha haft roligt.


Shit vilken kväll, vi har allt haft jag å Monica har suttit här å filosoferat om vad dom egentligen har haft för sig på hotellet =) Hehe... OJOJOJOJ skoj hade vi!!

Men nu ska jag fortsätta skriva min självbiografi så stackars Jessika som är såååå nyfiken ska få nått att läsa, och Emma då så klart som tror att jag sitter och skriver påhittade historier för deras skull =) HAha!! Eller vad var det du sa Emma?
-Ditt liv är som en påhittad bok ? HAha!!

Hm utguvning av boken borde ske så där runt år 2040 när jag börjar bli gammal och inte orkar med fler äventyr =)
Så ni vet!

Fredag jobb helg

Först å främst ANONYM =P vi hatar dig inte, vi letade juh efter dig =) Du försvann!!
Shit happends lixom men du kom juh hem till slut =)
å nu är det glömt.. =)



hmm sen vad har vi me då.... Jooo men Rögle å Brynäs vann igår precis som jag hade tippat, så jävla gött jue =) så slipper vi dom där äckliga malmöjävlarna =)
Kan dom ha, gött när malmöfansen står å gråter, hade jag oxå gjort om mitt lag tappade en 4-0 ledning i ett sååå viktigt läge., men men nu blir det spännande nästa säsong =)

jag drack jhu så klart öl till hockeyn och hur det slutade är inget jag ska skriva om här iaf. det gick som det gick och visst faan gick det =P HAhaha
Jag skulle jjuh få besök och det fick jag juh oxå iofs fast inte det besöket som jag räknat med, men se det gick bra det med =)


Hanna hade väldigt skoj åt den historien iaf.. Å jaaa HANNA jag vet att du kommer prata enbart om det på förfesten i morgon så tur jag inte är med då. HAha =)
Jag kanske ska skicka lite bilder till dig som du kan visa på storbildskärm. HEhe, när jag skojjade bara!!

Kn juh iaf avslöja att jag klockan 23.45 igår natt hade två killar i min dusch som duschade ihop och jag har filmat det hela, helt sjukt =)
Inte alla som får hem två nakna karlar så där mitt i natten =) HEhe


Nu jobbar jag iaf, skönt det, ska jobba hela helgen det är bra då kan jag inte ställa till det för mig =)

i morrn ska jag nog iaf fika med Håkan när jag vaknar! trevligt, länge sen jag såg han nu, sen kanske jag ska kolla till mina flickor på förfesten om jag hinner oxå å sen blir det jobb å sen hem å sova å sen på söndag är det hockey igen Hv-Linköping 4:e matchen. å eftersom Linköping loosade ikväll står det numer 2-1 i matcher till dom och dom behöver vinna så det blir 3-1 och det hoppas jag att dom gör.

sen blir det jobb igen och sen hem ochg sova och sen ska jag nog till gbg på måndag eftermiddag för att laga min bil om allt går som planerat.
tisdagen heldagskonferens med jobbet *bläääääää* orka sitta still en heeeeel jävla dag. men men jag måste nog.

onsdag jobb igen. å torsdag TAKIDA, faan vad jag längtar =)


Å förresten, förlåt alla stackars folk som fick prata med en otrevlig emma igår. HAHAHAHAHAHA
iofs är det bara en men ändå =P  å jag tror inte personen ifråga kommer ihåg det idag ändå. Hehe


börjat

hockeyn har börjat så jag har egentligen inte tid att skriva men jag gör det ändå.

har iaf fått plocka å grejja hemma lite ska bara snabeldraka oxå men det gör jag i morrn idag hinnre jag minsann inte....

ska dricka några kalla nu till hockeyn och sen får jag förhoppningsvis besök =) tråkigt att kolla själv =)

BTW måste beätta om mina nya favoritgodisar...

Ahlgrens bilar sur-sockrade... testa dom. riktigt riktigt goda om jag får säga det själv och de tfår jag juh =P

Näee skål å välkommen =)

Städaholic

HAha eller inte riktigt men jag måste juh. Det är skit tråkigt om jag får säga det själv!!

Men känns juh bra när man väl är klar. Ska fixa som faan så mitt hem ser ordentligt ut så man kan med att ta hem folk om man känner för det.
Igår hockey hos mamma å pappa fast mamma jobbade så det var jag å pappa å Bank som kollade, gött Linköping juh, se till att ta hem det där jävla guldet nu!!
Måste bara kritisera domarna i dagens hockey sverige oxå. Dom suger fanimej. Nästan nu två dagar i rad att domarens slapphet avgjort matcher och så får det inte vara.
Jag ska klaga ordentligt en dag orkar inte nu!

Ikväll är det kvalserien igen sista matcherna och det är ikväll det avgörs. Spännande. Jag håller på Rögle och Brynäs eller kanske Mora. Bara inte jävla malmö vinner, hatar malmö!!

Näe nu ska jag städa vidare och deklarera oxå så jag inte glömmer det!

Jävla Alingsåshem



Min tur att vara vansinnig idag, jag är dock inte grinig som min fru utan förbannad!!

Kom hem från jobbet vid kvart i 9 i morse och kände att det skulle blir sjukt skönt att sova fast jag skulle behöva sova i soffan. Jag måste juh stänga in mig så gott jag kan nu när dom renoverar huset mitt emot hela jävla dagarna. Så vardagsrummet is the shit numer, lätt att jag ska flytta in min säng där i morgon så jag kanske förhoppningsvis kan få sova lite.

Men iaf så låg jag och slötittade på tv:n innan jag somnade kanske vid 09.40 eller nått sånt. Somnade så himla skönt, hörde juh inte alla maskiner som brötade, men döm om mun förvåning när jag helt plöstligt inser att hela jävla huset skakar och det känns som om någon står och slår en slagborrmaskin i huvudet på mig.

Yrvaken fattar man jhu inte så mycket men jag fick satt mig upp och konstaterat att klockan var 10.55 och det var ett jävla oväsen. Blev sjukt förbannad på min granne som förde sånt oväsen, innan jag fattade att han inte kunde åstadkomma allt det oljudet själv. Ut på balkongen och tittar runt hörnet och inser att det står två gubbar där och borrar i MIN husvägg och inte nog med det när dom borrat ett hål, spikar dom in massa grejjer i hålen.

Fatta vad det lät men eftersom jag inte är den som är den trevligaste varelsen när jag blir väckt drar jag på mig myskläderna, rusar ut och frågar vad i helvete dom håller på med.

Svaret?   Joo vi sätter upp en provvägg här, ehh en vad sa ni? varför då? det är juh inte mitt hus ni ska renovera nu det är juh huset mitt emot.... hur länge ska ni hålla på?
typ 3 timmar kanske... SKOJJAR DU ELLER?

Varför i helvete har ni inte sagt till att ni ska vara och bråka med mitt hus? JAg jobbar för faan natt och behöver sova.
Men due tjejjen, lugna dig nu, vi är bara inhyrda och dom ansvariga visste att vi skulle komma idag, vi kan inte hjälpa det.

Nähäe due då får jag väl sova någon annanstans.

Skit förbannad var jag och jag svor betydligt mer än vad jag skrivit här vill jag lova. Upp och försökte ringa Alingsåshem återigen, har försökt jätte länge att få tag i dom för att få en annan lägenhet medan dom renoverar men dom är helt jävla omöjliga att få tag i. Är dom inte sjuka är dom på nått möte och är dom inte på möte så är dom på lunch. Hela jävla tiden..

fast det var nog tur jag inte fick tag i dom just då, då hade jag nog inte fått en annan lägenhet så arg som jag var.
Åkte hem till pappa å mamma för att få sova lite fast det är juh inte direkt ultimat. Pappa är juh hemma hela dagarna och en av hans största hobbys är faan att prata i telefon så den ringer juh hela tiden.

Men men jag fick iaf sovit 3 timmar till, det var ju skönt. Så nu sitter jag på jobbet och hade helst av allt velat ligga hemma i min soffa och sova. Men men inte det och det är väl lugnt, bara 9 timmar kvar. Skönt!

Hoppas jävlar i mig att jag får tag i dom där förbannade människorna på Alingsåshem i morgon och att dom kan hålla sig till att renovera det huset som är tomt fortsättningsvis. Man brukar be folk flytta ut annars om man ska renovera men inte dom inte.
Och en sak är säker, väcker dom mig i morgon igen lär jag få totalt jävla frispel och stjäla grävskopan och slå ner hela jävla huset så jag blir av med dom!

Alingsås - Finland - Alingsås


Så där ja då vart man hemma igen efter en massa sjuka äventyr igen. Men jag har haft skoj!!


KUCKELI FLADDERMUS (nya väckningen) 07:20 så att man skulle hinna upp å duscha i tosdags morse innan vi drog. Hanna kom och vi brände iväg mot Stockholm.
Resan upp gick finfint! Stannade och pausade några gånger för att röka å käka å grejjer.


Vid första stoppet upptäckte Hanna att dragkroken satt på och det fick den minsann inte göra om hon skulle parkera sin bil i stockholm (andra brukar ta bort stereon och sånt va?!?) och så såg Hanna sååååå hääär ambitiös ut!
Jeppe fick hjälpa henne lite för hon va för klen!


                                                                



När Hanna drog bort draget hittade vi dessutom lingonplcóckarföreningen. typ ett 60 tal människor som stod mitt på en gräsplätt men det fanns inte en buss i närheten. Har funderat på vad dom gjorde där egentligen. Vill någon se dom får ni säga till jag dokumenterade dom med! Jag var grym med kameran och idag har jag för första gången sen jag köpte min kamera lagt in bilderna i datorn. Ska försöka få upp några fler som ni kan se!

Vidare drog vi, åkte genom skara, mariestad, osv osv jag kommer inte ihåg vad dom andra hette. men sen pausade vi i Laxå för att käka, det ni!! Burger King hade dom där. Men där blev det inget kort.

Men jag tog kort på min och Patriks färdkost som vi hade bak hos oss och gnagde på under resans gång.

                                                                               Så här smaskiga vart dom!


Hmm sen åkte vi vidare, vi gled lixom lite så där soft, ingen brådska juh vi hade gott om tid så vi kollade runt och låtsades att vi var på roadtrip. det var vi juh nästan iofs. =)


Till slut skymtade vi stora staden långt åt helvete bort i en annan del av Sverige. Då kom kameran fram igen!

                                             Vi fööljde skyltarna mot färjan eller med färjan,

Sen hittade jag Stadion och där spelade dom fotboll har jag hört. Jag dokumenterade givetvis detta oxå.
                                                                          


Sen kom vi fram typ vid kvart över tre och båten skulle åka kvart över sju. vi fick juh helt tvunget förfesta i bilen på parkeringen.       jaa dom är lite åt fel håll, orka bry sig =)

sen kom massa mer folk och parkerade och förfestade, solen sken och det va bara gött..

Sen kom vi iaf på båten utan problem, ner i hytten och slöade oss lite. drack lite mer.

Hanna införde sex förbud i våran hytt, hon var elak hon och bara för det fick jag och Jeppe gå och köpa kondomer i taxfreen, sen visade Jeppe hur man skulle använda dom =)

                                                                                 


                 sen fick vi minsann fixa till oss och så här jävla het blev jag när jag var klar!

                                                                                

Det som är mest konstigt är att Hanna åkte med oss och följde med oss på båten men när vi väl kom ner i hytten satt Paris fucking jävla Hilton där istället. Hanna fick ett par solbrillor i födelsedagspresent av Jeppe, sen försvann hon och den där Paris kom istället.

                                                                       

Sen tappade jag bort kamerna för resten av kvällen men det gjorde nog inget för 22.30 sov både jag och Hanna som två små grisar, det var riktigt skönt. Men skam den som ger sig, jag tog mig upp igen efter en liten sovstund och kollade runt lite mer, men sen somnade jag igen!!


Vi såg iaf en massa bra tatuerare och drack en massa god sprit, träffade en massa konstigt folk =) Fast det var skoj, faktiskt!
Dagen efter så bröt Jeppe mot Hannas sexförbud, jag och Hanna hade vart på äventyr och kommer in i hytten helt ovetandes om att det ligger en norrländsk pingla i en av sängarna, NAKEN dessutom. Hon skämdes visst lite för både Patrik och Teddy hade kommit in 2 sekunder innan oss. HAha, sen ville hon ta på sig och letade efter sina trosor som låg vid Hannas fot, Patrik kastade upp dom och då hölll vi på att kräkas alllihopa, det var dom äckligaste jävla trosorna någon av oss någonsin sett. En stor brun jävla fläck och allmänt vidriga var dom. Då gick vi! och observera att det var efter att vi sett trosorna som Jeppe fick satt på henne =P


Sen var det allmänt virrigt runt om och jag tyckte jag skulle gömma mig bakom mina glajjer (så här vi lärt oss att det heter i sthlm nu förstår ni.)       


Sen skulle vi åka hem för nu orkar jag inte drabbla mer om den där resan =P
Hanna va jättearg på Jeppe för han bröt mot hennes sexförbud så han blev arg och skulle åka tåg hem. Så när vi åkte hem så vart han borta. och elaka som vi är så åkte vi hem ändå utan honom så han fick klara sig själv. fast vi letade faktiskt efter honom när vi hämtat bilen men han fanns inte!


Hanna fick iaf äran att köra oss hem från sthlm  så så här såg hon ut när hon brände runt i alla filerna på vägen!
 
Patrik var mest soft i baksätet  och jag satt där fram och tyckte mest det var jobbigt att inte se globen så jag kunde dokumentera den med 
                                                                                         men hanna lät mig testa paris glajjer!



Sen hittade jag iaf Scaniarinken, det är där södertälje spelar så jag tog kort på den istället
                                                                   

sen kom vi faaan fram för nu orkar jag inte mer, jag har juh fortfarande heeeela lördagen kvar för vi var minsann ute på äventyr då med.






Jag åkte till GBG på förmiddag eller jaa vid 13 tiden iaf med pappa och hans kompisar, vi skulle kolla på Frölundas j 20 lag som mötte Brynäs i SM-finalen. Det lag som vann blev svenska mästare =)

och vilka blev så svenska mästare? svaret har jag självklart dokumenterat!

                                              
         
                                                                                        givetvis var det FRÖLUNDA =) Så jag fick allt se mitt SM guld till slut med Frölunda fast det var med "fel" lag men jag är glad ändå!
Detta guld var jag juh tvungen att fira så Hanna hade planerat in att vi skulle åka till borås på kvällen för att leka med Pierre och Johan så det gjorde vi! fast först fick jag stressa hem och byta kläder innan Anton kom och hämtade oss och körde oss till Borås.




Så här trevligt hade vi det där =)                            


                                                Macho var så klart oxå med han tyckte inte vi hade så skoj
                                                                        fast sen var han lite nöjd ändå!



 Vi drack absolut päron, smirnoff och öl och detta resulterade juh i att vi blev fulla. hanna blev väldigt full en stund redan vid 21 och tog en powernap. fast alldelles innan hon gjorde det så kissade hon på johans balkong så det rann rakt ner på grannens balkong, HAHAHAHAHA så gör man tydligen på landet?!?
Tyvärr missade jag att fotta pölen som blev!!


 Men men juh längre kvällen gick desto mer utartade det kan jag juh bara säga!

 Jag och Hanna blev mer och mer för att posa!      
                                     

                                                     Det blev tydligen killarna oxå!


sen blev det hångel   massa mer hångel skedde oxå men det är faan privat! =)


hanna stal Pierres glajjer ocg tyckte att hon var ashet i dom så hon posade som faan
                         
Sen lekte vi porrskådisar           


 behöver jag säga att det urartade totalt efter det här?

Killarna ville juh inte vara sämre dom så     



Sen för att göra en jävligt lång historia kort för nu orkar jag inte mer. jag är sjukt jävla bakis och det här har tagit mig en timme att få ihop så vi slutar med att ni får använda er fantasi för såå här såg jag ut när jag vaknade i morse. MItt liv är väldigt spännande, undrar vad som hände?!?!!!! =)



                                                                  


Hoppas ni blir lite nöjda nu när ni till och med får bilder idag!!

I morrn åker vi då



Hell yeah, i morgon skall Stockholm få sig ett välförtjänt besök av oss i Alingsåseliten och Kungälvseliten så klart oxå. Kommer bli helt sjukt bra.

jag har skrivit ut karta så vi hittar. haha för det lär inte jag göra annars. jävla storstäder, dom borde förbjudas, bättre alla städer är som alingsås så kunde man minsann leta sig fram till alla möjliga kontiga ställen utan kartor och djävulskap.

Inatt har förresten MachoMan bott hos mig igen. mysigt. lite trånfgt i sängen dock som vanlligt, han kan juh det där med att knö på en. men nu sover han gott bakom mig i soffan.. sötnosen =)

vi va ute å traskade i regnet förut med. skönt faktiskt ända tills jag skulle ha in smutgrisen igen. Bläää, tur jag hade en bra hundhandduk. han var inte smått sketen precis. haha!

var hos pappa och hämtade en väska att packa i oxå. han hade en stor och en liten sa han när jag ringde. vi kan diskutera hur liten den lilla va, iofs packar jag alltid mer saker än jag behöver men idag lär det bli vääääääldigt mycket mer än jag behöver om jag ens ska fylla halva, fast det är bra, då får all sprit plats på vägen hem sen.

bil ska vi åka oxå och jag skulle få den stora äran att köra först. men nu hade Hanna ändrat sig. kontstigt för jag kan köra först men inte i stora staden. det får Jeppe göra. Haha..  ordning på han får vi hoppas.

snart ska jag å Macho ut i regnet igen, han kan behöva det. fast jag känner inte för det just nu och han snarkar rätt bra så det får vänta. jag borde verkligen försöka packa ner saker nu så jag kommer igång och får dte klart men jag orkar inte. å sitta här är inget skoj för jag har inget att skriva. på tv är det bara skit och min musik har jag tröttnat på just nu. sova middag hade vart gött men då sover jag väl inte jag inatt så det är väl dumt...

ingen hockey idag heller utan i morrn.. måste hitta en tv på båten =P HAHa

Näee dags att göra nåt vettigt.

kanske skriver mer ikväll om jag har lust annars kan ni ha det så jäkla skoj här hemma, jag ska tänka på er när jag sitter i bubbelpoolen på båten på väg till Finland och dricker grogg!

RSS 2.0