Girlies doing town


eller nått sånt där.
Jobbat några få timmar å sen blev det lunch med flickorna på stan asså. solen skiner och allt vart helt perfekt lixom =)
Pizza, kycklingrullar och sallad var det som serverades. gött =)

sen traskade jag å camilla å jessika å alwin till plantaget och lekte, det var hemskans skoj, dom värsta barnen var nog vi stora som fick tag i en gunga och åkte runt i. camilla dokumenterade så på hennes blogg ska de minsann komma kort =) HAha

sen gick vi minsann å köpte strumpor och en klocka till jessika. duktiga oss.
glass åt vi vvisst oxå =) haha

så nu ligger jag i sängen, kollar på simpsons å tar en kall, sjukt gött =)
de enda som fattas i mitt ultimata rum numer är en toalett och ett kylskåp hahaha.
då hade jag aldrig behövt gå ut ur rummet, kunde skaffat ett jobb hemifrån sen hade de vart klart lixom. gött =) balkongen ingår juh änna i vardagsrummet så ljus får jag å röka kan jag =) Hahaha!!


i morrn blir det tvätt å städ å sen jobba, trevligt värre.

Söndag morgon


och om några timmar ska jag kila hem och sova en stund. Sen måste jag upp igen, Anton ska jhu gå studentbal idag och det vill jag juh inte missa =)
Måste juh se om han och Eva är fina så klart, fast det borde dom va, dom är juh släkt med mig =)

Shit kommer ihåg när jag gick på balen, det var tider då, då var det inte så noga hur full man var, jag vet juh vissa som nästan kröp ur bilarna =) HAha men skoj var det iaf.

Sen får vi se vad vi kan ha för oss mer för skoj idag. nått brde man juh kunna hinna med.

i morgon ska jag å camilla åka till gbg, det sa vi iaf i torsdags huruvida det faktiskt blir så vet jag inte, men det visar sig säkert senare idag. skoj å bara slöa omkring lite så där lagom jue.

tisdag var det jobb några timmar igen ja. sen hoppas jag på fint väder så man kan sitta på balkongen och glassa, elelr inte näe för det är visst lunch med tjejerna halv 2 då ja. någon som bestämt var?

hmm har en massa grejjer jag borde hinna med denna veckan men WFT vem orkar då. men men jag ska nog lyckas =) till slut =) hahahaha

Näe inget skoj att skriva alls nu.

Åsså torsdag då ja


Jahopp idag är dagen D, det vill säga min enda helt lediga dag denna veckan =) Wihoo =)
Och för att inte missa något av min lediga tid gick jag upp kloclan 04.56 i morses!!

Men det var mest för att jag vaknade och inte kunde somna om, inte för att jag direkt vill. Haha, egentligen tycker jag inte det är så skoj, men det är alltid så att jag vaknar mellan 3 och 5 så jag är väl van nu.

Igår hade jag spontanbesök ja, det va trevligt, hemskt trevlig pöjk, kommer från Skövde och jao allmänt en Emma liknande typ. Han har pondus lixom =) HEhe.

Sen vart han juh dock tvungen att åka hem annars fick han inte komma in, för klockan 23 låstes dörren. Så nu kan ni juh funderar på vad han bor =)


Jaoo vad ska jag säga, jag väntar på att Camilla ska komma och hälsa på, fast det är juh ett antal timmar kvar men ändå. Så nu blir det en kopp kaffe och en cigg på min balkong, eller om jag kanske skulle ta mig ut på gården och sätta mig och titta in dom sjukt heta byggkillarna som jag råkade se genom mitt skräprumsfönster när jag hade duschat ;-)
Smidigt av mig att klaffsa in där helt naken och inse att det står 3 killar rakt över lixom. HAha, fast jag tror inte dom såg mig och om dom gjorde det så speglade nog solen sig i min vita kropp så dom blev bländade ändå!

men va faan om dom nu såg nått kan man juh hoppas att dom gillade det så kanske man får ligga lite *ASG*
Eller inte =P


Hoppas solen skiner rejält snart igen iaf så det blir varmt och skönt så jag kan sola lite på balkongen. =)
Ikväll är det visst nått jävla schlagernonsens igen, att dom orkar. SNart kommer det ta ett år att få fram en enda jävla vinnarlåt jue. Tråkigt värre, jag har inte tid att sitta och kolla på det där hur många kvällar som helst förstår dom väl. Tre gånger på en vecka ska man behöva offra sin lediga tid för att kolla och sen kan man ändå inte vara med och bestämma vem som man vill ska gå vidare. Det är konstigt värre om jag får säga det själv.

OCH NEEEEEJ Jag klagar inte när jag skriver sånna där saker, jag bara konstaterar. Sen kan det låta som att jag klagar för jag är bra på att låta bitter har jag hört. men det är jag inte. Jag bara låter så här =)

Och nu ska jag prata med min toyboy för han är iaf vaken och kan hålla mig sällskap tills dess att frugan behagar dyka upp och göra en storslagen entre i mitt bittra tragiska liv. HAhaha =)

Sleten onsdag =)


Jao idag var det onsdag och jag är ledig, naaajs. Unnade mig en sovmorgon ända till, klockam 16. iofs kom jag ju hem från jobbet i morses så det var väl int eså konstigt.
Rsade upp käkade frukost vanilj youghurt med flädersmak och rice crispes. det var inte direkt äckligt.

Ut till bilen och gasade ivä'g mot tha city, jag skulle springa in på glasbanken en sväng lite snabbt juh, det sinade lite här i kylen men nu klarar jag mig nog kvällen igenom.
En sväng till Lidl oxå o köpte lite mat, så tomt var det i min kyl =P

Sen in i duschen, diskade lite och slängde in all bröte i mitt föredetta sovrum som numer är mitt matsalsrum. haha måste ta kort på det där en dag så ni får se hur mitt hem ser ut nu för tiden egenlign =) HAha
Tattarostaden nummer ett lixom, men so what? jag trivs och jag kan sova så sanslöst skönt. hehe

Jag ska få spontanbesök om en stund jag med, kan min fru, kan jag =)
Trevligt värre om jag får säga det själv. ÅÅÅÅ jag antar att alla läst alingsåstidningen idag. fatta att jag garvade när jag läste om dom hemska nynazisterna i alingsås. hahahahahaha och den stackars privatperson som äger stugan, hehe, det var skoj som faan iaf, för jag fattar lixom. hehe

I morgon är det frudejt iaf, ska bli trevligt första gången på typ 3 veckor jag ser henne =) undrar hur hon ser ut, man vet juh inte om hon har lagt upp gamla bilder på sin blogg och kanske gåt tupp en sisådär 15 kilo  i vikt. Spännande.

Sen ska vi dejta dom andra tantera med, det kommer oxå bli skoj =) hoppas någon har något roligt att berätta.

Nu måste jag skynda mig lite grann så jag blir klar =)
Kan juh inte sitta här halvklar när jag får besök heller =P

Medlemmar jaoo


Min nya klubb fick en stolt medlem i morses =) Kändes bra. Så nu har vi bestämt  att medlems avgiften är på 20 kronor per person och stödmedlemmar betalar 10 kronor, så kom igen nu och betala mig =)

Pengarna kommer gå till mycket viktiga saker, typ som att försöka spränga alla fotbolls arenor runt om i världen =P HAha

För aldrig i livet att jag tänker ge dom några månader om året utan protest =)
Vad ska jag ägna mig åt hela sommaren annars, ingen hockey (vilket är helt rätt egentligen) men jag måste juh ha en annan hobbby och det vore ju jobbigt om jag blev fotbollsskadad med. Så jao jag får bli huligan mot fotboll =)


I morgon blir det mera jobb, en natt till lixom, trevligt. Sen på onsdag måste jag försöka få lite ordning på mitt hem efter min ommöblering i lördags. Tvätten borde jag ta tag i oxå och lite små städning.
På torsdag blir det nog fika med girlsen på eftermiddag, det blir trevligt, längesedan nu så =)

Sen blir det mer jobb i helgen, det blir såå bra såå. SÅ denna veckan är fylld, men WFT ska jag göra sen nästa vecka när jag inte jobbar så mycket. Hoppas på fint väder så jag kan åka motorcykel då. =)

Och sen är det typ bara kanske  25 veckor till att hitta på något att roa mig med förutom att jobba. LIVET ÄR SLUT NU, BUHUUU... HAhaha
Jag har med andra ord all tid i världen till att dejta diverse olika människor som på något sätt finns i mitt liv.
Dessvärre jobbar juh alla andra alltid om mig och jag om dom så jao jag får komma på nått bra. Tror iaf det blir 2 veckors semester nu i början av juni där eller mitten av juni kanske. Då blir det roadtrip, Stockholm, Jönköping, Halmstad, och Skåne. Det är inte ens åt samma håll jue. Så jag stannar nog hemma =) HAha

det orndar sig nog. jag är inte orolig. det är väl potatisfestival där någon gång med. skoooj =) då ska tjejligan gå ut har jag hört, trevligt värre =)

men det är långt kvar, en tripp till ullared innan dess vore skoj. och förhoppningsvis lite skön semester i Vedum oxå, snääääääälla låt det bli fiiiiiiint väder igen!

VVFEM!! Gå med i min nya klubb


VVFEM givetvis står det för VÅGA VÄGRA FOTBOLLS EM. Jag HATAR fotboll. HATAR, det är en sport för fjollor, minsta lilla närkontakt så lipar grabbarna som småbarn, det är PINSAMT!
Alla fotbollsspelare är homosexuella, det är därför dom gnäller så jävligt när dom råkar nudda vid varandra för ingen vill erkänna att dom faktiskt tänder på varandra. Skandalöst av dom, jag tror fotboll hade vart en rolig sport om dom var nakna och sprang där med sina erigerade kön i 90 minuter och gned sig mot varandra. Då hade jag nog tittat!!


Jag ska minsann inte se en enda match av den där fotbollen och jag vill inte höra om huruvida någon spelare är skadad eller vad han eller han kan tillföra det svenska landslaget.

Men det värsta med de där jävla em:et är minsann att dom redan börjat prata om skiten, eller redan, det gjorde dom för flera veckor sedan och detta trots att det är jätte långt kvar. Hur kan dom med?

När det går hockey VM så pratar dom om fotbolls em, var finns logiken i det då?

En sak i taget faktiskt, hockey har sin säsong, fotboll sin, kan dom inte hålla isär det, jag förstår inte att jag ska behöva lära dom allt. Fotboll borde vara förbjudet mellan 15 september och 31 april, dom kan få spela däremellan, alltså mellan första maj och 14 septemer spelar man fotboll och
likaså borde man spela hockey enbart  mellan 15 september och sista april. Hur svårt kan det vara?

När vi ändå håller på kan jag juh iaf meddela att jag hade vart rik om jag spelat på hur vm skulle sluta. Jag tippade fanimej helt rätt för jag kan min hockey. Sverige kom inte toppp 3 =) De var det jag sa, Finland trea, Kanada två och Ryssland vann, precis som jag förutspådde. Folk ska lyssna på mig!

Förresten så gjorde den där utomordentlig äckliga jävla divan Zlatan mål förut, två gånger. Åhh han är gud frälsaren själv som ska hjälpa Sverige vinna em, yeah right, det enda han är, är en diva. Jag kan inte fotboll, han är säkert duktig, men han är fan inte jesus som ska rädda oss, dom få gånger jag sett han på tv har han bara vart äckligt överdrivet divig och trott att han äger världen. Att han dessutom pratar skånska gör inte saken bättre.


Jag har hrt att det finns en grupp människor som samlas en gång varje år och försöker gräva loss Skåne och skicka det till Danmark, där ska jag bi medlem, det måste vara en av få vettiga samhällsgrupper i det här landet!!
Jag tror dom ska få bli mina idoler!!
Skåne åt danskarna =)


en bild också så klart, så här tycker vi om Sveriges insats i Vm! Eller rättare sagt så tycker Finland om Sverige =P





Veligt veligt veligt


Varför är allt så jävla veligt för. jag har totalt tappat lusten att fixa en ny lägenhet nu efter alla jävla idiotäventyr med besök i lägenheter där folk redan bor. men jag måste ju ändå lösa det på nått sätt, orka bo där i ett byggplatsområde utan att få sova. får ta tag i det när jag har sansat mig lite och inte känner mig sjukt hatisk mot alingsåshem.
men om någon bor hos alingsåshem så var inte oroliga, öppnar någon dörren hos er och klampar in så är det nog bara jag som ska få se en ny lägenhet *haha* skandal egentligen, men ändå rätt komiskt.

Var med pappa i Tidaholm igår och kollade på en ny motorcykel, som han bestämde sig för att köpa så han åker och hätmar den i morgon *avundsjuk ehh jaa* hittade min hoj där oxå så klart, en Maruder 1500 så nu behöver det pengar. 86tusen mer exakt. sjukt dyrt. frågan är om det är värt det. och jag vill hellre ha en mean streak för det låter häftigare *skrattar* så vi får väl se vad jag bestämmer mig för i framtiden.

Besiktiade min bil igår morses oxå förresten. en trasig helljuslampa och en reflex som saknades var allt. annars blankt papper. hade jag vart smart hade jag fått blankt papper, jag kunde juh kollat lamporna innan ju. hehe. men orka. jag ska ändå bara köra skiten.


Helg nu igen är det visst oxå. undrar vad man ska hitta på då. hockey i morgon iaf, fast det blir väl som vanligt en värdelös match, jag är så besviken på dom, varför gör dom det inte bättre? jag fattar inte. men men dom kanske vaknar till och inser att det är dags nu för dom har minsann inte övertygat mig än om att dom är bäst i världen.
Dock är jag imponerad av Douglas Murray, men det är klart, jag är lite svag för stooooora hårda grabbar =P
Men mest skoj är det att han är så tvärtemot klassiska svenska spelare, han smäller på i alla lägen, och en sån kille behöver vi, fler borde ta efter hans spelstil, dessutom är han utbildad civilekonom eller nått sånt så han är smart oxå, vore kanske nått att satsa på, tror ni det eller? Han är för faan djurgårdare, det är ett stort fel. stackars pojk!


På lördag är jag iaf ledig, skönt det, funderar på vad jag ska hitta på men jag vet inte. Kanske ska åka till göteborgskalaset som någon så fint uttryckte det, (snarare göteborgsvarvet va?) och ta några öl och kolla på folk som får hjärtinfarkt och ramlar ner och dör framför fötterna på mig. men då kan jag rädda dom, jag har ju trots allt gårr sån där kurs.
annars så hm ja, det kan nog tänkas bli någon kall öl iaf, kanske skulle dejta lite, det var längesen nu, men njäe jag orkar nog inte med sånna seriösa äventyr, får hålla mig till att slöa mig tror jag, det verkar lagom ansträngande.

kanske skulle roa mig med att gå ut och fotta en massa meningslösa saker och lägga upp bilder på. då har folk jhu något skoj att titta på, för vem vill inte se en kotte eller två på bild?


Nu får det vara nog, har drabblat en massa meningslösa saker men ändå blir jag inte smartare =P

dahh


Jag orkar inte uppdatera mig riktigt men jag har haft en sanslöst skön helg på landet, solat å slöat å grejjat och bara haft det underbart =)
synd att det inte kunde fortsätta vara så gött väder och att jag kunde vart ledig så kunde jag stannat lite till =)

men memn förhoppningsvis blir det fler sånna dagar =P

snart är det hockey, canada-finland woho hoppas det blir en bra match nu med lite schyssta skandaler, för det verkar som hela vm är en stor skandal, ett fiasko.
avstängda spelare, slagsmål och puckar som inte ens är i mål. fast allt det här händer när man råkar åka bort en helg och inte ha tillgång till tv. skandal de med.

PISSHOCKEYJÄVLAKUKVM


Sjuuuuuukt jävla trött på dom där förbannade hockey proffsen. hur kan dom med att förlora så där?
skulle inte försvåna mig om danmark piskar skiten ur dom i kväll heller. då ska jag faani nte se mer på dom jävla idioterna.
tänker jag iofs inte göra ändå fören på måndag sen.

jag åker bort hela helgen. kommer hem söndag kväll igen och åker å jobbar. å dit jag ska finns ingen jävla kanal6 som kan sabba hela mitt liv genom att visa upp pinsamma sverige. SKÖÖÖÖNT!!!

Eh jaa jag är sanslöst OFF idag, känner inte för något, inte ens hockeyn lockar. de ni.
kan man gå i ide nu, eller måste man göra dte på vintern... ska minsann kolla på det =P


tittat på en annan lägenhet idag med. kändes så där va, sjukt mycket skabbigare än min, aktuellt? ehh näee inte gärna. skulle titta på en till men där bodde det en tant. haha det var skoj. får ornda upp det där i morgon så jag kan få se på den som jag egentligen skulle kolla på, den kanske är bättre för mig, hoppas minsann det. =)

annars så jaa, sitter här å gör ingenting.
känner inte för att göra något vettigt alls, sova hade juh vart trevligt men orka vakna 3 inatt å inte kunna somna om. eh näe. så jag får nog sitta kvar här i soffan och tycka att allt är skiiiiiiiit en stund till, så går det nog över sen.

Låååång ledig


Eller nästan iaf, är ledig till söndag nu, hur skönt som helst =)
Sov gott förut med fram till 3 eller nått sen up å iväg till bolaget så man har lite kalla öl till hockeyn ikväll =P

hem och diskade lite och snabbstädade, det måste juh se lite ordentligt ut nä man får främmat.
Emil ska komma hit och se på¨hockey med mig, trevligt med lite sällskap så här på en lillelördag.

I morgon ska vi visst ha brandinformation på jobbet med, klockan 12, mega tidigt juh. Jag vaknar nog inte tills dess. Men det får vi se i morgon.
Sen blir det nog minsann till att ta ut hojen en sväng, iaf om det är så himla skönt väder som det är idag, fick änna värsta chocken när jag kom ut och insåg att det var varmt, inte ens lite kall vind. =)
Nu är det nog sommar om vi har tur, man kan juh hoppas om inte annat!

Näe dags att göra sig redo då, så man inte missar nedsläpp =)

Inspirationen försvann


all tanke på att ens blogga har försvunnit. jag har inte tid helt enkelt. men snabb uppdatering.

i fredags var jag å Anton i göteborg och festade med Joel och Jill, det var najs som satan. himla skoj hade vi allt så det ska vi minsann göra om =)
Jag blev lite smått berusad, inte så där farligt full utan mer lagom.

i lördags var Anton så dålig (eller trött) att han valde att köra när vi skulle till vårgårda. vi fick go grillbuffe till mat, hur gött vart ínte det då? I like =)
sen blev det öl å öl å öl men det slog inte, så när mamma å pappa tyckte det var dags att åka hem åkte jag snällt med och gled med Anton i stan innan jag åkte hem och kollade på Nhl mitt i natten.

Mormor fyllde år igår och jag var självklart där och åt tårta. Gött änna =)
Sen åkte jag hem och låg i min soffa och kolla på när Rangers åkte ur stanley cup, mindre skoj. roligt var däremot att matchen var sjukt spännande, pittsburgh ledde med 2-1 och det var ooooooolidligt spännande faktiskt, strax efter det ja kanske efter 10 minuter eller 20 kanske vaknade jag och insåg att matchen var slut. ehh hur faan gick det till då? letade febrilt på aftonbladet om hur det hade slutat men dahhh jag hade bara somnat å sovit bort sista 10-15 minutrarna av matchen och de visade sig att det var förlängning att vänta. å mjo rå sen kom allt dom svenska kommentatorerna tillbaka och pratade igen och då gjorde jäfla pittsburgh mål och nu är Henke, Bäckman och Sjöström ute. Hoppas dom kommer till Vm =)

sen kunde jag givetvis itne somna om så vid halv 5 i morse somnade jag iaf tillslut. skönt. upp halv 9, my little motorbike skulle juh besiktigas, och det gick minsann bra, rent papper, way to go emma =)

hem och sov middag och nu jobb igen, najs. snart hem och sova, eller ja om några timmar, sen tillbaka till jobbet.
onsdag ska jag nog leka slappa i soffan, det är jhu hockey =) och sverige vann minsann förut med 9-0 mot fucking france, i hate them, dom äter grodor och dricker rödvin till frukost. det kan inte vara nyttigt.

men onsdag ja, hockey kanske med sällskap, kanske utan, det visar sig.
torsdag inget direkt planerat än, kanske tvätta.
fredag evetuellt med Catmilla (ni vet min hotta wife, mer käns som cat woman) till frissan, vi får se orka upp känns hårt.
lördag blir det nog faktiskt hotellet =)
söndag blir det jobb =)

så ser veckan ut tror jag =P

Nattens bravader =)


ja igår va dagen kommen när vi i tjejligan äntligen skulle få gå ut ihop =)
förfest hos Emma, trevligt värre, fan vad dom sjöng illa, den här gången med =P

Alla var där till och med stackars lillebror kom ut en sväng å sen körde ner till hotet, faan vad det sög. har aldrig upplevt att det vart sååå illa när småbarnen är där, men men jag kände inte direkt för å gå dit heller, var inte riktigt laddad. gick hem tidigt iaf eller brorsan körde hem mig så klart.

alldelles ensam kom jag minsann hem å redan kvart över 1. haha inte likt mig, jag brukar alltid ha med mig minst 2 personer hem för efterfest juh, men näee hade ingen lust till det. å jag klarade mig minsann bra själv ramlade ner i sängen å hade fest för mig själv =) HAhaha massa vatten gick det åt iaf för å bli av med skallebanken och få bort mitt smink som var överallt till slut när jag hoppat runt i sängen. för trött va jag juh inte så sova va överskattat.

tur ingen bor under mig, dom hade juh inte trott jag va klok som hoppade i sängen som en annan 3 åring mitt i natten. hahaha, ja ibland får man ideer, men jag blev trött å somnade iaf..

lagom pigg i morse men det gick över å jag har m,ått kalas bra sen.
käkade middag med Camilla, pizza på Fifis, naaajs, himla gott där asså.

sen till familjen å sen jobb å här är jag å väntar på att tidningen ska komma =)

i morrn eller ja när jag vaknade sen idag blir det fixa sig fort som faan å sen till Gbg för att festa med Joel, ska bli sååå jäkla skoj skit länge sen nu juh så nu är det dags igen =)
Anton ska oxå med, trevligt, vi festar bra ihop vi =) Så det blir syskonens äventyr i morgon igen å självklart ska kameran med då =P

få se omde kan bli nån blogg på lördag innan vårgårda ska råka ut för syskonens äventyr =) Pöss å Häjj!

RSS 2.0