Gahhhhh


Jag är trött, arg och sjukligt irriterad på allt och alla just nu och det är fan inte skoj.
Igår var likadant så jag låg minsann i min säng innan 22.10, det händer inte ofta, men sen vaknade jag juh självklart 04 igen, som vanligt. Man blir inte mindre lycklig av det.
Jobba lite, fikade med Eva, slöade mig en liten stund i soffan och sen en snabbis till Gbg för att hämta den där kameran som en viss person söp bort på påskafton, precis som sin plånbok hon söp bort i onsdags. Så du lilla fröken, nu får du skaffa eget körtkort å hämta dina grejjer själv! =P

Hemma nu igen efter lite rökande med Hanna och lite beklagande, tur hon förstod mig =)

Tittade till Camilla en sväng när hon packade upp grejjer i nya lägenheten och var hos mamma och pappa och lämnade bilen så pappsen kan ha den i morrn när jag tänker sova mest hela dagen ändå.

Jobba i morrn igen då ja, jag som inte vill, jag vill vara hemma i min säng och göra ingenting.
Känns inte bättre av å veta att hela veckan är uppbokad just nu, dah dah dah dah dah dah dah.
Även om det ska bli skoj i helgen.

Sååååå gnääällig idag, vill gnälla massor men jag tänker inte göra det, jag tänker lägga mig i soffan med mitt täcke och se på film. Så FUCK OFF!!!

Måndag morgon 05.25

Snart har jag genomlidit en natt till, inte för jag har lidigt så mycket inatt, vi är äntligen hemma i stan igen och jag får jobba mina 11 timmar och slipper riskera livet i en röd kommunbil, för man är inte piggast i världen efter 12 timmars vaken natt, då kan det gå vilt till, muhaha. Well well jag klarade mig iaf och nu hr jag bara en natt kvar innan jag blir lite ledig, skönt det =)

Min ledighet som vart nu ja, den har innehållit det mesta, jag och min bästa vän Venus har väl lekt lite grann iaf, det var trevligt.
Så i fredags hamnade jag efter mycket om och men hos grannen, dessförinnan hade jag ätit lunch med Eva och passat Lukas,  drack med dom lite, sen hamnade vi givetvis på min favoritkrog Stures, det är perfekt det stället, inte avancerat någonstans.

Lördagen vart en slödag, drällde mest runt och gjorde ingenting tror jag, fast jag erkänner jag minns inte vad jag gjorde eller så. Kvällen var det iaf femkamp hos Emma, vilket jag beslutade mig för att skippa, då jag inte kände mig upplagd för skogsäventyr, istället dök Jessika och Hanna upp hos mig och vi käkade lite, sen gick jag och Jessika på vinet och jag tror minsann vi hann diskutera allt och lite till ändå under den kvällen.

Sen dök katrin upp efter sin misslyckade maskerad hon vart på och det tog inte lång tid innan våra seriösa diksussioner urartade totalt och min stackars tiger till matta blev besudlad och våldtagen av 4 tjejer, som desperat försökte visa varandra olika ställningar, vi körde rida, köttbullen, spanska stolen, och ungefär 10 till kanske, skoj var det iaf.

Sen kom Andreas och lade sig i det hela och han måste ju undrat hur sunda vi var just då, men vi lärde oss mycket på att öva sexställningar, prata om penisförlängare, orgasmer, leksaker, snören, korvar (i olika former och storlekar) och hur skoj det vore att besöka martin shop igen. Bra kväll ;-)

Sen tyckte Hanna och Jessika att det var dags att gå hem och det fick dom väl, så jag tog med mig Katrin, eller ja Hanna körde oss och vi hamnade återigen på stures, i lööööv it för populär som man är så fick man en välkomstkram av vakten, det ni ;-)
Väl inne hittade vi dock Bengan, Jessica, Joel och Pierre som vi anslöt oss till och ja där fastande vi, eller jag, Katrin kände sig manade att ta sig an hotellet och gjorde så med, jag satt kvar och kvällen slutade med att när vi blev tillsagda att gå hem fick jag minsann en rejäl massage av nacke och axlar, återigen av vakten,som smög sig upp bakom mig och började klämma, medans han snällt sa att det var natt ;-)  så säg mig, vilket ställe i världen har sååån service ;-)


Å när jag väl vaknade idag så var det söndag, och jo dagen har försvunnit snabbt, som alltid och nu har jag bara 3 timmar kvar att arbeta innan jag skall få ramla ner i min säng och drömma heta drömmar om allt skumt jag brukar drömma om nu sista tiden, tex, fotfilar, mord med bilar som vapen och stulna barn, eller som inatt när jag vaknade mitt i natten och hade små ångest för jag inte planerat midsommar än, det är ju på fredag?!!?
Smått förvirrad där en stund innan jag insåg att jag drömt och att det dessutom är 4 veckor kvar och jag har min midsommar planerad med tanke på att jag skall vara här, skadat var det iaf.

Torsdag igen alltså

en vecka går fort. Väldigt fort. idag har jag iaf vart och klippt mig, himans bra och snajsigt blev det, jag har allt hittat mig en himla bra frisör får jag allt säga =)

Så nu funderar jag på vad jag ska roa mig med resten av kvällen, kan tänkas bli ett litet liiiiiitet glas vin kanske. Men inte mer, det behövs inte, haha, tror jag inte iaf.
Nog för det är gott och jag köpte en flaska venus förut, men då måste jag köpa en ny i morgon, men det fixxar jag.

åt lunch med Camilla och Bella förut, mysigt för det var längesedan. Sen vart vi på Mio med Mulle och kollade en tv-bänk hon skulle köpa sig till sitt blivande hem. Himlans söt, där hittade vi oxå den ultimata bilden på en maassa grejjer där inne, typ hlften av alla möbler var klädda med en sån här snygging, det gillade vi minsann ;-)




humoristiska som vi är skickade vi den till våra stockholmsvänner, det var så där uppskattat, muhahahaha!
Bella kinkade minsann lite hon med en stund för den delen ;-)

Sen vart det en tur till Öb och sen kom jag hem och har diskat, inte illa av mig om jag får säga det själv.
Så nu slöar jag här och ska nog provsmaka vinet iaf det vore för illa om det inte var bra juh.

Sm-guld!

Men fick jag inte som jag ville, joho då det fick jag allt och Alingsås fick sitt efterlängtade Sm-guld.

SÅ GRATTIS AHK =)

Bäst i ´Sverige med andra ord, det är inte illa och dessutom var det ju riktigt spännande heeeeela matchen.

Efter att vi bestämt oss för vilka regler som gällde så drog juh spänningen igång, och Bella levde sig minsann in i matchen, iaf då hon inte pratade i telefon ;-)
Andra halvlek var desto livligare, då hejjade vi alla friskt, Bella, Jessika, Hanna, Kaisa, Monica och jag, vi klappade händerna och skrek på kapp, riiiiktigt bra jhu =)

Sen drog vi till Stures och där var det rätt bra med folk båda gångerna vi var där, inte helt fel, så jo då vi var nöjda med lördagen med!

Precis som jag vart med alla andra lediga dagar denna veckan, jag har minsann inget att klaga på, lite vin och lite öl och sedan var övningen igång och jag tycker nog minsann jag kan om jag vill ;-)


Så nu är jag tillbaka på min plaststol i Borås och jobbar igen, att man aldrig kan få komma hem MEN som tur är jobbar jag bara inatt och sedan är jag lediig tills på söndag igen, om man bortser från lite möte på tisdag och det kan jag lätt leva med, ska bli väääldigt skönt att få lite lugn och ro och vila upp sig, det är hårt att bara sitta rakt upp och ner en hel natt utan att göra något vettigt, faktiskt. Iofs är de väl rätt bra för mig inatt då båda mina nya vänner jobbar så jag kanske inte får klaga så mycket, men lite får jag för tiden går långsamt som sjutton idag och det är inget bra på tv.

Söndagar suger alltså med andra ord =P
Bella var förrsten och åt mat med mig förut, trevligt, sen blev det kaffe och cigg innan jag skulle jobba, så där lagom slappt och behagligt var det.

Drömde så där sjukt inatt igen förresten, men nu var det verkligen sjukt och jag hoppas att det verkligen var en dröm, jag är dock inte helt säker =P
Men den handlade iaf om fötter och jag diskuterade med någon hur man tog hand om sina fötter, och MIN fotfil, det är den som ligger i duschen är bäst, använd den. Ehm ingen som känner igen att jag sa det igår va? haha
Nu var det iofs en mycke längre och allvarligare diskussion men jag minns inte resten längre =)
Skadat iaf, jag som inte ens gillar fötter juh. Sånna är smått skrämmande, skum form på hela foten, på tårna och sen så luktar dom skumt. Hårda på vissa ställen, mjuka på andra, väldigt konstiga. Tur dom fyller en funktion iaf och att dom är rätt breda ändå, vore småsvårt att balansera på typ två tändstickor, om man nu hade haft sånna som fötter. Eller typ sånna där träben som pirater har i filmer, ja jo man kanske ska va tacksam för att man står stadigt på jorden ändå.

Ledig vecka ja, funderar lite på vad jag ska hitta på för skoj egentligen, iofs pratade Bella om lunch på torsdag med dom som kunde så de blir de nog, men det är det enda jag ens har en liten plan på, skönt faktiskt, ska bara ta det som det kommer och göra det jag vill, pilla lite hemma kanske.

Skulle kanske bemöda mig att svara ¨på MR stalkers 7sidiga brev med, men jag vet inte, jag har inte direkt något bra att svara på allt kärleksdravvel han nämnde. Men jag kan väl svara här, måste bara komma på något bra att svara först, så hmm hmm hmm hmm hmm, jag har inget bra svar. Men när jag väl kommer på det så kanske det kommer ett svar!
Om inte annat så klarar du dig väl ändå vännen, för du vet väl precis vad jag haft för mig hela veckan och vilka som besökt mig, så om du har några bra kort från veckan som gått så skicka gärna kopia på dom så ska jag lägga upp dmo här. för det är bra ont om bilder i min blogg nu för tiden. =)


Nu borde jag röra lite på mig, typ ställa mig upp och sedan sätta mig ner igen, Wihoo, jag kommer bli fet av att jobba här, och när jag blir det ska jag stämma min chef och kräva honom på massa pengar så jag kan göra en magsäcksförminskning och bli lite fit igen, hahahaha, eller inte!!

Så jag håller med Jessika,man måste äta så inte skinnet blir för stort =)

Så var det dags igen

för ny natt och en miljard hjärnceller som inte kommer överens. Spännande värre!!

Soft dag idag iaf, jag har fixat hemma, typ tvättat och städat och diskat och lagat mat. och druckit öl =)
det var trevligt, hade trevligt sällskap oxå, men han och hans kompis skulle byta stötdämpare på en bil, nuuu klockan 4 på morgonen, måste vara det dummaste jag hört på länge.

men tycker dom de är smart så =p

i morrn är det handboll, spännande jag som inte ens gillar den sporten men jag hopppas juh givetvis att Alingsås vinner, det vore skoj som sjutton.,
Jag hoppas jag slipper borås på söndag med.
och jag hoppas jag kan somna snart, för det verkar alla andra ha gjort =p

mycket hoppas här, jag hoppas jag kommer ihåg att handla i morgon med =) och ställa ölen på kylning och köpa slödrick och våldgästa mormor =)
och äta vore bra med. hoppas solen skiner oxå.
hoppas alla är glada, hoppas hoppas hoppas, wihoo =)

Favorit i repris INTE!


Det är ingen favorit att åka till Borås, tro mig, jag uppskattar det inte, jag vill vara hemma, helst i min säng och göra ingenting, det tycker jag är skönt. Är så sanslöst trött på att sitta här nu så det finns inte, men men inatt och i morgon natt, sen ledig till söndag och shit vad äventyr jag ska hinna med under veckan.
Snabbt räknat borde jag hinna med en fylla på onsdag, en på torsdag, en på fredag och en halvdan fylla på lördag. Det blir fyra stycken det, sjukt trevligt om jag får säga det själv.

För jag behöver dom där, men inte med en massa folk nu, det blev juh sådär efter i lördags har jag återigen gett mig själv halvt utegångsförbud och framförallt människförbud, jag har juh inget hyffs alls nu för tiden.

Så nu skall jag minsann öva upp mig hemma i lugn och sedan är jag redo att möta omvärlden för att festa. =)

Men för säkerhetsskull tänker jag be om ursäkt till dom som känner sig träffade i lördags, dvs, Bella för hon var dum och låste ut mig på balkongen, då fick hon ont, så förlåt =)
Stackars Charles som jag bet i foten, men först efter att han kallat mig slampa ;-) Men förlåt ändå!

Och givetvis till Hanna som jag visst skrek på, förlåt =)

Lite tack måste vi juh ha med oxå, så tack till alla för en bra kväll ändå. muhahaha. Speciellt till Jens som körde runt på mig och Anton och testade vad bilen gick för, inte helt illa.
Bella söp förövrigt bort sin kamera i hans bil så den ska jag hinna med och hämta i veckan tänkte jag, och det blir troligtvis på torsdag, för då ska jag, Monica och Sandra nog ner till gbg på äventyr så, jag ska dricka after frukost, after lunch och after middag om ni ville veta =P

Förövrigt har jag en ny idol och det är Katrin så klart, efter hennes uppraggning i lördags på en karl vid namn Sebbe? (som jag förövrigt vill minnas visste vad jag hette och att jag hade haft en rottweiler som hette King och kände Roger, behöver jag tillägga att jag inte har en aning om vem han var? ) är hon numera drottningen av porr (jag är kungen så klart.)
Ungefär så här lät det iaf;
Heeej, jag heter Katrin, vad heter du?
Vet du, jag känner att jag är behov av att få penis ikväll ;-)
Går det bra om jag gränslar dig och hånglar upp dig?
Perfekt, skall vi gå hem och knulla nu?

Sen gick dom, dock hjälpte jag iaf henne lite på traven för vi hånglade minsann lite för att locka honom ännu mer =)
Sen påstod hon nu efteråt att det var jag som sagt hur man skulle göra och hon gjort som jag sa, men det minns jag inte, mest för att jag har rätt bra minnesluckor från hela kvällen ;-)
Så var det så så lyckades jag juh iaf och hon fick sitt, helt sjukt grymt var det iaf. Det jag minns då, vilket iofs mest var, penis, gränsla och kåt, resten har jag nog hittat på, men jag vet inte, får ta reda på fakta till nästa gång =)

Jens körde iaf hem mig till slut och åkte hem och lade sig och jag tog mig in alldelles ensam och det gick juh fint så när jag väl vaknade igår och huvudvärkden släppt lite så gick jag på skattjakt,
den gick ut på att hitta mina kläder som var borta.
Efter en stund letande hittade jag dom utspridda över hela lägenheten, så hade jag inte vetat bätte hade jag nästan trott att jag haft det så där hett och romantiskt som på film när dom hånglar av kläderna, plagg efter plagg igenom lägenheten tills dom kommer till sängen. Nu var det inte så väl för jag gick minsann hem ensam och tog av mig ensam, men däremot vaknade jag inte ensam, för jag fick sällskap senare på natten, men han hade inget med mitt strippande av kläder i hela lägenheten att göra, så jag måste haft det bra trevligt där innan han kom ;-)

Så här är det som vanligt mest förvirrat och glömskt. Skumt nog.

idag fyllde min mormor år med, 85 så jag ordnade kalas för henne, bakfull som ett as gjorde jag och Eva smörgåstårtor igår, mamma stod jämte och tittade på och undrade vem fan som luktade som en spritfabrik ;-) Undrar vem hon menade!
Men gött goa blev dom som tur var och alla var nöjda idag så dom smakade nog inte sprit iaf (eller så kanske det var därför alla var så nöjda, släkten är visst värst)
Jag, Anton, Åke, Eva, Martina, Monica, Madde, Albin och Lars var det som var där iaf, mamma och pappa var i förmiddags, för min lilla mamms är på äventyr, i Västerås av alla ställen, tur hon har Ulla med sig så hon hittar hem, det är inte bara jag som är senildement i min släkt ;-)

Nu får det vara nog, jag kan juh inte skämma bort er med långa bloggar =)

RSS 2.0