smått förälskad



                 http://www.youtube.com/watch?v=h_MDgJo5zzc





Sååååå sanslöst bra jhu =P   lätt en av hans bättre låtar.



Har mest ingenting å skriva egentligen men jag får väl sluddra ihop nått ändå, för skojs skull.

Feeest hela helgen som var juh, men det vet väl alla som var med, hoppas jag iallafall. Några hade väl kanske lite små luckor här och var, men så ska det nog vara ibland. SKoj var det iallafall.

Om några timmar är jag ledig en vecka, skönt ska det bli och jag har massa planer. Underbart.


Men nej bloggtorka här, out and over, bläääääääääääääää!

Fattig

ja idag har jag blivit fattig, dock inte riktigt sååå fattig som jag kanske hade trott från början.

Min jävla tandjävel som den snälla tandläkaren drog ut kostade "bara" 1450 kronor. Som hittat ju, men men skit samma, skönt att bli av med den. Om de nu bara kunde slut göra ont så jag kunde äta så vore jag helnöjd =)
Fast det kommer väl senare inatt....

Det blev inte så dyrt med min lilla bil som besiktiades heller. En enda jävla anmärkning:
Skyltbelysning ur funktion. Hahaha tro fan de, jag plockade bort dom lamporna förr förra året för att jag skulle byta dom, sen glömde jag sätta dit dom. Så lamporna hade jag redan köpt, dom låg i handväskan ;-)

Så där blev det nästan gratis =) I like =)


O nu väntar jag bara på att jobbet ska ta slut. iofs började jag nyss och ska jobba i morrn med, men det kommer nog gå fort ändå. Å sen är det fredag och jag ska bli onykter. Det är det bästa ;-)





jag måste skärpa mig

och skriva lite mer om mina fantastiska äventyr jag har =P

för det har jag minsann, senast i onsdags var det dags. Middag här, jag och Bella lekte avancerade och lagade ugnsbakade hel örtmarinerad kyckling. Gott gott vart det minsann. Jessika och Alwin fick vara försökskaniner och provsmaka, gött blev det =P


Sen skulle det bli 3 öl, inte mer. 3 öl blev snarare 6-7 öl och en satans massa grogg.
Började här, sen stures, där ölen flöt på bra, Lennie och Jimmy lurade oss att bowla, så nu har jag ont i kroppen, haha. Sen efterfest här och det var allt annat än normalt.

när Bella väl anlände efter att hon tvingat Robert å köra till statoil å köpa slödryck, stod vi andra 3 i duschen i full färd med att färga hår både här och var, dock enbart på killarna, det var juh lixom deras ide.

Sen att det inte synter är ju en annan sak. =P

Efter det blev det minsann både vaxning av ben, magar, lite längre ner än magar och sen en satans massa hudkräms klet. Shit, men skoj som fan var det =P


Väckte nog alla grannar i kvarteret, det spyddes från balkongen och urartade mer eller mindre totalt, men det var sjukt skoj =P


Igår var det mindre skoj, för seg för mitt eget bästa men trots de hann jag med lunch med Jessica och lite sånt, typ gå med Monica och titta på lägenhet redan klockan 9 på morgonen och när hon hämtade mig var jag fortfarande full, hahaha, men jag fick följa med ändå och jo det var nog en bra lägenhet =).

Nu blir det jobb hela helgen. Håååååårt. Eller skönt, jag vet inte vilket än =)

RSS 2.0