Frölunda Indians VC Rögle


Så var det dags att kolla hockey igen då, den här gången live i Scandinavium =)

KOmmer bli kalasbra om nu dom bara kan se till att VINNA =)

I lördags var jag å dom andra folken iaf på Bolaget och det vart ritkigt najs faktistk =)

Vaknade hemma hos Hanna igår, hon mådde mindre bra så jag tog hand om hennes vilddjur en stund =P
Sen fick hon vaknat och vi åt pizza och motionerade oss. skönt som satan.

Så nu ska jag fixa mig å sen ta mig till familjen och stjäla mammas bil så jag kan ta mig till gbg, hårt =)

Äntligen

äntligen äntligen äntligen vann Frölunda sin första match för säsongen igår!
det var minsann inte en dag för sent.
Så nu hoppas vi att dom orndar upp det här å vinner alla matcher framöver.

Även Alingsås har sett stabila ut på träningsmatcherna vilket känns bra.
Så jo det kanske blir en bra hockeysäsong i år =)


Förövrigt har jag mest vart hemma och gjort ingenting denna veckan, vart sjuk juh, fast efter 2 dagar kom jag på att jag minsann inte var sjuk alls, jag mådde juh inte ens lite dåligt, var bara tät i hela huvudet juh =P Hahaa!!

Fortfarande tät å småsnuvig å lite seg i halsen men men det går snart över.

har fakatiskt fått bakat lite nu när jag ändå vart hemma så nu har pappa sina kakor till sitt kalas =)
Det var bra av mig om jag får sägfa det själv ;-)

Tänkte jag skulle passa på å fortsätta baka lite nu när jag ändå är igång så kanske man kan ha lite kakor själv i frysen ifall man får besök nån gång i framtiden, man vet juh aldrig vad för folk som kan dyka upp, så om några timmar tänkte jag minsann försöka baka bullar, gött, som faaan, måste bara fixa lite annat först.

Så det blir nog en lugn fredagkväll får se om man kan få fin främmat kanske, de ryktades juh smått om det igår hörde jag så =)

Men men nu ska jag ornda kaffe för nu kommer snart första gästen på besök, utan att jag har hunnit baka, muhahaha =)

har ingen lust

att skriva överhuvudtaget.
allt har gått fel senaste veckan. Inget har flytat på eller funkat. Det stör mig.

Hockeysäsongen har börjat och det SUGER, som jag har väntat på detta och vad fan händer då?
Dom spelar som en samling pissråttor.

Funderar seriöst på att byta lag och hålla på Rögle som lyckades spöa Färjestad igår, medans pissfrölunda förlorade sin tredje raka match., Det får inte hända.
Jag blir så jävla off!!!

Ska iaf kolla Alingsås lite senare idag, gode gud om det inte går bättre.

Ska jobba på en bra blogg när jag har lust!

För jag har blivit sjuk oxå, det var inte nått skoj, jävla snorighet!

Filmkväll


Ajjamen jag och Monica hade lite filmkväll på jobbet och skulle se den vääääl så omtalade filmen som alla mina vänner hela tiden pratar om att se men som inte fanns när dom skulle hyra den, nämnligen

Brokeback mountain (hur det nu stavas då) och utan att ljuga kan jag säga att det var den i särklass sämsta film jag någonsin sett i hela mitt liv. Inte nog med att den var lång som fan, den var dessutom tråkig och utan någon direkt rolig händelse. Så Jessika, hur faaan kan du säga att filmen är bra?

Filmen handlade om två smygbögar som mest kändes patetiska och tragiska. Dåliga rollinnehavare gjorde väl inte filmen bättre och den omtalade sexscenen vi trodde vi skulle se existerade inte, istället vart det mörkt och man fick kisa för att se två konturer som verkade röra sig ungefär som i en sexakt. PATETISKT.

Så ett tips, se den aldrig!!



Lördag nu iallafall och jag ska få gå hem om cirka 3 timmar, känns bra, fast först ska jag baka färdigt mitt bröd som jag fått order om, tur jag är en snäll människa och gör jag som jag blir tillsagd.
Sova några timmar och sedan ikväll blir det vin har jag tänkt mig. Med vem eller var har jag då ingen aning om, jag misstänker att jag kommer klara mig själv nu igen =)
Det är lixom dags!!

På söndag skall jag ju kolla på en lägenhet och sedan blir det nog Lerum och kolla in hur Alingsås hockey ser ut inför den kommande säsongen.
Måndag är det äntligen dags, som jag väntat i ungefär 187 dagar på att det äntligen ska börja, men nu, nuuu är det ynka 2 dagar kvar tills ELITSERIE premiären drar igång igen. Det känns UNDERBART, äntligen har jag en sjukt bra anledning att inte umgås med mina vänner ;-)
Eller så känns det mer som att livet äntligen börjar igen, skönt. Min hockeybibel som jag köpte igår förrsten hade dött idag under dagen, det var tragiskt.

Den gick en hemsk död till mötes och drunknade i pappas vattenflaska efter att en viss katt (jag skulle gissa på att hon är liten och grå, men jag är inte säker) hade vält ut flaskan över heeeeeela tidningen och sedan har en viss katt (troligtvis den gråa) struntat i att plocka upp tidningen ut vattner och låtit den ligga där och gojsa ihop sig till en seg massa. Så när pappa kom in i sovrummet, levde inte tidningen, han försökte desperat med mun mot mun metoden och diverse skumma elchocker och liknande och hängde slutligen upp den på tork i badrummet.
Dock gick dens liv inte att rädda och jag fick snabbt (var juh tvungen att skynda mig så dom inte tog slut) som satan åkt till Statoil och inhandlat en ny som nu finns i tryggt förvar hemma hos mamma och pappa.

Men iallfall, måndag kväll Hv 71 VC Frölunda Indians, OBS är att matchen visas på tvåan (tror jag eller 1:an).
Jag komemr sitta bänkad, så nåde den som vågar störa mig.

Tisdag är det APT som vanligt och sedan har jag lovat att hjälpa Jessika och flytta, men det lutar åt att hon tänker lämna monstret med mig, hur hon nu vågar det är en bra fråga. Men det visar sig.

Dock har jag inte hela dagen på mig när jag har ett möte klockan 18.30 i alingsås ishall, måste förnya mitt båsfunktionärskort igen så att jag kan gå gratis på alla matcher i västra götaland, eller så att jag kan hjälpa till om det fattas folk. Så det blir bra!

Men nu väntar brödet på mig, kanske kan hitta lite roliga kort och slänga upp snart, det är väl dags!

Torsdag morgon

klockan är 05.48 och jag har vart uppe sedan klockan 04.16. Skönt. Skönt!

Vaknade och insåg att jag likaväl kunde gå upp så kan jag sova middag sen istället inför jobbet inatt och i morgon natt.
Har dock en del projekt som ska genomföras innan dess.

Tänkte hälsa på mormor en sväng sen när resten av världen behagat vakna, kanske vid 10 tiden och sedan skall jag minsann vara duktig och vara på banken 11.30 och kolla upp mina lånemöjligheter. Ibland är jag minsann produktiv och orndar upp saker för mig.
Hoppas det går som jag tänkt bara!

igår var jag iaf ledig och slöade runt hemma, eller inte bara men, vaknade vid 9 och fick ätit frukost och sedan fick Jessika ett besök i nya lägneheten, såg bra ut, fast det blir nog bättre med dom nya snygga tapeterna vi valde, eller Jessika valde och jag höll med =)

Sen hem och ordnade lite, diskade och så där, lekte med datan, drack kaffe och slöade.
Dagen gick väldigt fort, fick juh iofs ringt banken och alingsåshem en sisådär 40 gånger men ändå behagade tanten inte svara så jag tänker fortsätta min terror idag.

Var hos faster och drack kaffe en sväng med och lånade lite böcker igen... Sen var det kväll typ och jag somnade gött.

Jobb inatt som sagt och i morgon skall jag få en vän i sängen om jag har otur, får se hur Hanna tänkte, eller om lilla Macho ska våldgästa mig när jag ska sova hela dagen, jobbar juh trots alls i morrn natt med men sen är jag lite ledig och det ska bli sjuk skönt.

Kan nog bli en öl eller två på lördag sen =)
söndag är oxå fullbokad med hockey och diverse andra äventyr =)

Men men en dag i taget så nu börjar vi med en kopp kaffe och jag undrar om jag orkar traska bort till statoil för att köpa cigg eller om jag ska vänta tills jag ska iväg.
Lite motion skulle nog iofs inte skadat men det är nog kallt ute och frysa vill jag ju inte.
Får se hur det blir. Lite kaffe iaf får det bli!

Åsså var det dags igen

för drabbla en massa saker jag haft för mig,.

Som sagt massa jobb i veckan som vart och mer blir det nu i veckan.

i fredags roade jag mig själv med en väldans trevlig pöjk, vi fördrev allt några timmar när min fru behagade dumpa mig för värlens jävla psykfall (iaf enligt min mening.)
Men skit samma, hon ringde iaf på lördagen och hade hittat hem, tur var juh det.

Så jag vaknade vid kanske 13 tiden igår, hoppade upp och luffsade runt och gjorde mest ingenting, vart allt smått seg faktiskt men det artade sig när jag kom in i duschen och fick bli ren =)

Fick hittat mig några få överblivna öl och cider i kylen och påbörjat mitt pimplande. Sen tog jag turbocykeln till Bella och satt där och väntade på min mat och jo då prick 18.00 kom den med Jessika, Jeenifer och Jossan, 2 minuter senare kom även den bortappade frugan in genom dörren och vi påbörjade ätandet.

Jessika verkade juh inte uppskatta att äta innan hon gick ut men det hanldar om hur mycket man äter due, äter man lagom är allt kanon =)

Sen drack vi iaf och efter en tag kom minsann Hanna också, trevlgit värre. Men en väldigt lugn och sansad förfest för en gångs skull, vet inte vad det berodde på men skoj vart det iaf,

Sen kom bästaste lillebrorsan Anton panton hood och hämtade upp oss, snäll är han allt. Dumpade oss på torget och in för att påbörja festen.

Träffade en massa folk man inte sett på evigheter och en hel del nya människor oxå.
släktträff hann jag oxå med för mjo då, både Monica och Lars, Åke och Gunilla, Anders och Jessica och Eva och Johan fanns minsann på plats.
Larsson och Svensson och Eva och en miljard andra folk oxå, trevligt värre. Tur man är så jävla självupptagen att man inte ens märker att ens vänner försvinner, för helt plötsligt var alla borta och hade minsann vart en bra stund, ringde Hanna som var på väg hem, skumt =P och då ringde jag dom andra som var på hotellet, men hallå??? Jag då??

Jaja jag är väl inte sämre än att jag klarar mig själv som vanligt så jag raggade upp lille  Daniel som fyllde år och skulle tvinga med han till hotellet, givetvis tvingade jag Eva och Johan oxå och vi gick iväg, men fram kom jag aldrig.

Däremot hade jag världens lerigaste byxor när jag vaknade i morse efter diverse äventyr i en skog, observera att det inte ens finns någon skog inne i stan. HAha, men det var skoj som fan, stackars Eva och Johan som fick gå till hotellet som mina stand in. hehe.
Polisen kollade nog in vad jag hade för mig oxå för helt plötsligt stod det två bilar bara 25 meter ifrån oss, fast iofs på andra sidan ån, men ändå. Det var då vi gick på upptäcksfärd i skogen, eller snarare världens jävla buskar, undrar om det verkligen var en genväg=P

Kom iaf hem och jaoo kvällen var lyckad, så tack alla inblandade för en bra kväll trots att ni glömde mig
men men en bra kvinna reder sig som sagt själv =)


 Kvällens i särklass bästa kort på Jessika, dessvärre orkade jag inte zooma in henne, men ni kan juh se själva =P

 Jessikas näst bästa bild!!

 Bella ansåg inte att min frisyr dög. Jäffla henne lixom, istället är jag nästan flint å huvudet idag =/

 Givetvis en Egobild på frugan!!

 Jossan tyckte nog vi var rätt okej ändå =P

 Jennifer med =)

 Ehm? Klassiskt? aaa jag kan inte vara normal!

 Jessika gillar mig ;-)

 Hanna =)

 Bella Bus!!

 Eva hittade min kamera vid ett obevakat ögonblick, jag har nog 258 stycken sånna här kort på henne sen innan!!


men men så var kvällen slut, eller inte, men vi kan juh låtsas!

Utgång igen då!


Tiden går fort som fan, ännu en gång lixom.
Veckan har iaf mest bestått av jobb, mass folk sjuka och snälla Emma vill tjäna pengar så hon jobbar så 24 timmar extra har det allt blivit. hejja mig =)

Har även hunnit med lite öl så klart, det var inte dumt =)

Lite små besök har även inträffat under veckan. Najs najs. Sånt gillar vi =)

Igår var en slödag, var på stan en snabbis å handlade lite glasflaskor som redan är slut kom jag på nu. dumt. å ett par stay ups å ett par trosor som jag tyckte vart fina faktiskt.
Sen hem å grejjade lite och sen kom mr skövde på besök. Så vi fördrev kvällen med å kolla på hockey, najs serni, för FRÖLUNDA vann juh, på straffar, Niklas Andersson är namnet.

Å ikväll är det final så jag vet inte huruvida jag vill gå på förfest med er andra faktiskt,jag vill nog hellre se klart och komma sen, får se hur det kan tänkas bli =)

Är iaf gästabudet ikväll då, vet inte om jag längtar direkt men nu verkar juh vädret arta sig så det kan nog bli himla najs ändå.


BTW idag är det bara 9 dagar kvar tills elitserien börjar igen, fatta att jag väntar. Ska bli sjukt skönt och äntligen få göra lite vettiga saker igen.

I veckan är det dock jobb som gller, 5 nätter, hmm inte så sugen på det men jag får juh som sagt pengar va.
Jobbar även helgen, mindre skoj.

Sen veckan efter är det hockey =P På måndag kväll smäller det lixom. Sen rullar det på.
Kräftskiva med släkten helgen där, najs, å sen är det nästan oktober och min familj ska följa med mig och kolla på Frölunda-Ottawa, åhh braaa grejjer.

Sen fyller juh pappsen år och vi ska ha kalas, det blir trevligt.

Undrar om jag skulle göra mig klar nu istället för att skriva om saker som sker långt långt långt fram i tiden.
Kanske bli en uppdatering om kvällen i morgon natt, får se om jag hittar min inspiration.

RSS 2.0