jag borde

nog gå och lägga mig nu men jag har inte rktigt tid, jag har så mycket annat för mig...
jag förstår inte vart tiden tar vägen,

idag har vi iaf vart på hotellet, jag, Bella och Hanna,, det var trevligt.. =)

sen cyklade jag och Hanna som aldrig förr, jag är nöästan fortfanade andfådd för Eva blev förföljd av någon jävla gubbe och gömde sig i buskarna utanför mig.. jag skrattade som faan å eva blev arg för de tvar allvar,,, hahahah¨de är fortfarande allvar, eller nått sånt.. men vad då da.. jag kan jue inte gråta... haha...

sjukt iaf. å jag ska bada snart så det är bäst jag sover.. hehe, men näee inte riktigt än!
Måste måla lite först, för jag har fått en skum ide om att jag måste måla, och jag kan inte ens måla. det kommer sluta fint. hahaha
jag ska iaf sluta dricka vin nu för nu är det slut så,,


Btw   Takida äger!!

bilden

som jag lovat på den snygga bikinin som jag för övrigt badade i igår. Kallt i vattnet var det men jag stod ut och doppade hela mig!!




Hanna hade en mycket bättre bild men den för jag inte upp så den här får duga!!




Måndag igen då


Helgen försvann fanimej lika fort som den kom. och jag snorade mest bort den. I fredags tog jag sovmorgon efter jobbet och vaknade vid fyra tiden, upp och fixade lite, käkade lite, sen blev det mest tv och slappa innan jag somnade gott igen.

Vaknade 05.00 i lördags efter att jag vaknat massa gånger innan, sista gången vaknade jag dock av att någon vrålade nej i mitt öra, sjukt och vakna upp och inse att det var jag själv. Undrar vad jag drömde, jag har ingen aning alls faktiskt.
Käkade iaf frukost för somna om verkade överskattat, fördrev lite tid men halv 8 tröttnade jag och åkte och köpta frallor till mammsen och pappsen men när jag väl kom dit 10 i 8 så sov dom juh fortfarande och ville minsann inte gå upp, så jag fick koka kaffe och äta frukost nummer två själv..
Men efter en halv timme kom mamma tassandes och pappa kom sen oxå, fixade lite och grejjade och packade ihop oss och åkte till stugan, jag var chaufför, dom hade juh druckit kvällen innan lixom så =P

Väl framme där blev det kaffe igen med Åke och Gunilla som redan var där och varmt var det minsann, men det var skönt som fan. Dagen gick hur fort som helst och klockan 22.03 sov jag redan som en liten gris, trots att jag sovit middag 2 timmar innan på dagen. Tänk vad en liten förkylning kan göra med en. Dumt.

Söndagen förvsann minsann lika snabbt den och vi åkte hem och sen var det dags att sova igen, skumt det där.
Så idag vaknade jag 11 och hela dagen idag mde har bara försvunnit, jag förstår inte hur det går till.
Kom iaf till jobbet, men innan dess hade jag och Hanna kaffemöte hemma hos mor och far. trevligt var det, vi jagade getingar och sluddrade om allt möjligt. Sen var Hanna trevlig nog och åkte med mig till jobbet och fördrev lite tid med mig, sen kom hon på att hon måste hem och sova.
Då höll Sandra mig sällskap en stund till och sen somnade hon med. Men hon var iaf grym och fixade  så jag fick ledigt i morgon och det ska bli sjukt najs.

Så i morgon eller jao när jag vaknar klockan 14 typ så kommer Hanna och ska hjälpa mig att akut städa ( jaa jag har tvingat henne ) för sen kommer Fredrik och då får det juh vara lite ordning, så sjukt tacksam för mitt skräprum som jag kan slänga in all skit i asså.
sen ska vi dricka öl och bada, oh shit, första doppet i år och jag tror faktiskt inte jag badade en enda gång förra året heller. Jag har blivit en badkruka, jag som alltid badade jämt förr. Huha, undrar om det har med åldern att göra. HAha!

Sen efter badet, ehm jao om det nu blir något sådant så blir det till att dricka mer öl på min balkong. Jag ska visa båda Hanna och Fredrik dom där skumma små djuren som kommer i skymningen. Hoppas någon av dom vet vad det är för några.

Jag glömde visst nämna att Hanna tvingade på mig en bikini i hennes size, en sån där snygg trekants bikini som jag inte kan ha, Camilla, du vet väl hur en sån ser ut på mig?
Men jao den fick jag iaf testat här på jobbet, det var inte jätte snyggt faktiskt om jag får säga det själv. Haha, men men, Hannas kommentar om att det såg ut som silikonbröst gjorde juh iaf dagen, speciellt när Zandrah som står på andra våningen undrar om jag verkligen inte gjort silikon. Haha, tänk er vilken syn. Jag har iofs kort på det, men det får bli i morgon för det får jag inte in nu =/

Glömde visst nämna att ni inte ska parkera er bil bakom en viss silvergrå volvo 855:a, inte om ni vill ha er bil hel iaf =P

Nu har jag vart duktig och jobbat, städat och hängt tvätt och grejjat wihoo och det är bara lite grann var att göra, så jag ska fixa det med nu så jag är klar sen, duktiga jag =)

Måste hinna med bolaget en sväng i morgon med oxå, för mina öl är slut. Mitt vin är slut, min sprit är slut, min kyl är tom med andra ord. Igen. den svälter nog snart.  Synd om den!

På onsdag blir det visst hotellet med, håååårt liv nu, skönt att man är ledig tills nästa vecka sen iaf så man hinner vila upp sig. Dock så träffade jag Timmy idag som berättade att Jessika inte får gå ut och ´leka med oss på onsdag så vi får klara oss själva, men det ska nog gå bra, det är jhu ändå vi i partyeliten som är kvar. :-)

Måste komma på nån bra mat att äta innan oxå, något gott typ mat från Musses kanske. Ska nog ha telefonkonferens med dom andra om det i morgon =P SÅ blir det himla bra.

Bella hade ringt förut men jag glömde juh ringa upp för någon annan ringde å störde mig och jag vet inte om hon uppskattar ett samtal från mig så här mitt i natten så jag låter nog bli ett par timmar till iaf =)

Min fru har semester men henne har jag inte sett till på nån vecka, iofs började hon semestern idag så jag lär väl hinna med att se henne oxå! trevligt ska det bli! Jag tar för givet att hon ska med på onsdag iaf, vare sig hon vill eller inte, fast iofs om jag får som jag vill så skiter vi i hotellet och gör något annat =P HAhahaha

Näe jag ska vara duktig nu!

Heeeeeeeeelg =)


Nu är det helg igen, faan vad skönt, iofs är jag fortfarande sjuk men det gör inget. det går nog över nu när det är fredag och allt..
har inte gjort så mycket sista dagarna mer än och sovit och sovit och sovit.. och jobbat oxå iofs, inte för jag tror jag gör så mycket nytta men ändå =)
jag försöker minsann iallafall.

var hos mamma å pappa igår och grillade, det var inte dumt alls faktiskt.. och idag fick jag pizza, det var inte heller så himla dumt. Tur man har en bra familj som tar hand om en när man är sjuk.

Funderar på att ta mig till landet i morgon om det är lagom varmt, iofs är det nog lagom varmt där för det blåser säkert lite =)
Skulle juh rest till Smögen i helgen var tanken, men jag orkar inte, den där jävla snorigheten tar faan livet av mig, fast värst är att jag är döv på höger öra för det är alldelles igentäppt. Haha, känner mig helt invalid =)


Har hittat en ny underbar tidsfördriv sida =)
tjuvlyssnat.se  har vart där innan men först nu jag insåg hur bra den sidan är på att fördriva tid.
Man kan lätt fastna där en timme eller två om man inte har något bättre för sig, för att läsa om fjortisars diskussioner tar nog priset, det är ett under att mänskligheten inte utrotat sig själva än. Hahaha

Skönt att det ska bli fint väder med, så man kan få lite sol på sig, det skadar nog inte på min bleka kropp. =)
Får passa på i helgen nu jue för måndag tisdag blir det jobb, sen ska jag och Hanna ut på onsdag, blir nog spännande värre och sen är det nästan helg och förut så ringde min favoritfru ( jag tror det var så hon beskrev mig iaf) och talade om att hon tänkte köra oss, sånt gillar vi =)
Ordning på henne ibland, så då kan jag dricka öl och digga som faaan =) HAha!!

Måste ta några av favoriterna från tjuvlyssnat oxå så ni får se vad jag menar =P

Rinkdansen, Alvesta

En grupp fulla killar ~30 står utanför bajamajorna och röker. En gravid tjej ~25 går fram till killarna och lyssnar på samtalet. En av killarna börjar titta på tjejen och synar henne från topp till tå.
Killen: Tjena bruden! Vad gör en sån som du här ikväll då? Har jag sett dig nånstans förut eller?
De andra killarna tystnar och bara stirrar på honom som om att han vore knäpp.
Tjejen (höjer ögonbrynen och säger): Bara om du vill veta så är det jag som är din sambo och ska föda ditt barn. Och det är med mig du ska åka hem ikväll!


 

Vetlanda, Centrum

Pappa ~30 står och pratar med sin dotter ~2 och son ~3, med mamman ~30 ståendes bredvid.
Pappan: Ska vi gå hem och se på Happy Feet? Den med Pingvinerna.
Sonen: Jaaa! Kukvinerna!
Pappan (fnissar till): Nä det blir det bara på fredagar.
Mamman: Men fy. Usch!
Pappan (mumlandes till sonen): Men inte i den ordningen...

Café Vasa, Göteborg
Två tjejer ~20 har suttit och pratat om katter en stund då en dam ~80 sätter sig vid bordet bredvid.
Tjej 1: Ja alltså, innan va han skitjobbig. Skrek och bråkade och var svartsjuk som fan! Han höll mig vaken på nätterna, men sen jag fick han kastrerad har han vart hur fin som helst.
Tanten vid bordet bredvid tittar storögt på tjejerna.
Tanten: Ja en annan hade det likadant tills gubben fyllde 70...

H&M, Solna Centrum

Kvinna ~35 med två barn kommer fram till kassan.
Kvinnan: En rakhyvel, tack.
Det manliga biträdet tar fram en rakhyvel som finns bakom kassan.
Biträdet: Det är en sån här med vibrator!
Kvinnan (förvånat): Är det en massagestav också?
Biträdet (försöker hålla sig för skratt): Nej du, sånt säljer vi inte här.
Kvinnan betalar och går iväg. När hon är utom synhåll brister biträdet och flera personer i kön ut i skratt.


Hemköp, Falun

Två killar ~25 går fram till kassan, där tjej ~20 sitter.
Kille 1: Ursäkta, vaselin på tub, har ni det?
Tjejen i kassan granskar killarna både noggrant och suspekt. Hon frågar därefter en kollega och får till svar att affären inte erbjuder vaselin på tub.
Kassörska: Nej tyvärr, vi har bara vaselin på burk.
Killarna hämtar vaselin på burk och ställer sig i samma kassa för att betala.
Kassörska: Vill du ha kvittot?
Kille 2: Nej tack, du kan slänga det.
Kille 1: Men ett "Lycka till" vore väl inte så dumt?
Tjejen i kassan rodnar och har svårt att veta riktigt vart hon ska vända sig.

Brunnsparken, Göteborg

På väg ut från Nordstan mot Arkaden måste man korsa ett antal spårvagnsspår. En tant ~75 med rullator och en kvinna ~30 har korsat det först spåret när det börjar tjuta. Kvinnan stannar men tanten rullar mycket långsamt framåt med rullatorn. Kvinnan tar då tag i tantens arm av rädsla att hon ska gå rakt ut i spåret och bli överkörd. Tanten sliter sig loss.
Tanten: Tror du att jag är döv eller?!
Hon blänger surt på kvinnan. Kvinnan flyttar sig bort från den mycket agressiva tanten med ett skrämt ansiktsuttryck.
Tanten (lite lugnare): Vad vill du egentligen? Är du lesbisk eller?!

Bankomatkö, centrala Halmstad

Tjej ~14: Men varför får jag inte gå på konserten?
Pappa ~40 (ganska irriterat): Men jag har ju sagt att jag tycker att du är för ung för att gå!
Tjejen: Men mina vänner får ju gå...
Pappan (mycket irriterat): Nej, du är för ung. Nu har jag sagt nej och nu får det bli så. Vi kan tala om det när vi kommer hem!
Tjejen (högt): Jag är gammal nog att göra dig till morfar, så håll käften!!



Typ sååååå skoj, iofs kanske det bara är sjukt skoj halv 5 på morgonen, jag vet inte =P


Jeffla sjuk!


Haha jag har blivit sjuk igen.. Förkyld som vanligt, det drabbar alltid mig på sommaren, jag förstår inte det jue, så nu är jag nästan döende, inte riktigt men nästan. Eller inte, men jag är sjukt seg i kroppen, tät i näsan och allmänt slö.
Min hals är svullen och gör ont och mitt högra öra gör oxå ont... Men det går snart över har jag bestämt, snart innebär i morgon!!

igår var iaf jag å Hanna å Bäsan i Trollhättan och kollade på rix fm festival, ganska bra, det lät inte så illa iaf, men jag är besviken för att Takida fick spela sist som höjdpunkten på kvällen, men fick bara spela två låtar. hur rättvist är det då. Där stod vi minsann och väntade i flera timmar... jävla kuk rix!!

Men men vi såg på vattenfallet med ljud å ljus sen, Hanna var lyrisk och hon hade minsann laffat ett helt år för det där. Och raketerna sen ska vi inte prata om, jösses, barnen på julafton lixom, Hanna satt med öppen mun och mest bara gapade, Jens och Robban (som vi mötte upp där) var ännu värre och stod och hoppade över att det pangade..

Hm jag tror inte jag förstod det där med raketer, men det var väl fint.

Hem sen och ramlade i säng, och vaknade sent idag, snorigare än igår så dagen har gått i långsamt tempo, har mest legat i min säng och lekt med min dator. Slappt =)

Lovade vid ett svagt tillfälle förut idag att jag nog kunde köra ikväll, åhh undrar om jag orkar.. får kolla på det.
om inte annat blir det jobb i morrn... å då ska jag vara frisk.
sen jobb onsdag torsdag och sen får vi se vad helgen erbjuder, kanske en resa utomlands, kanske en tur till smögen eller varför inte bara en slapp helg på landet kanske. Skönt man får lön på fredag iaf.
Nu blir det en liten vilopaus iaf!

Söndag natt!!


mmm nu var det minsann redan lördag igen, vart tar tiden vägen jag förstår inte?
Jag hinner inte ritkigt med, tiden går för fort men ändå så långsamt, var finns logiken i det?

Måste iaf ha en bild på min och Hannas inbjudan på fest till Hans, så sjukt snyggt kort va, jag är lite imponerad att han har tagit sig tid och fixat så vackert åt oss =)
Nu blev bilden iaf bak och fram på av någon anledning men ni ser juh ändå tanken med det hela!




Jag är sjukt nöjd och nu önskar jag bara att mannen på bilden vore en blinddate som dyker upp på den där festen, sen när han dessutom avslöjar att han spelar hockey och tjänar feta pengar så är jag såld. Då ska jag minsann motgå alla mina principer och gifta mig med karln!
För jag misstänker att han spelar hockey för han har ett supsensoar på sig på bilden och det vet jag inte om brandmän har, får fråga en brandman en dag, annars kan juh mina drömmar slå in!! ;-)

Hanna var allt lite imponerad hon med och flinade glatt när hon gjorde en liten snabb entre här igår  och meddelade att vi minsann ska ut och resa. Hjälp mig någon, jag behöver den där rika mannen nu, helst idag.

Ikväll skall vi iaf resa ändå till Trollhättan, det är jhu fallens dagar och vi tänkte kolla in festen lite, iofs så åker jag nästan bara för att Takida spelar på rix fm festival där ikväll =P
Näee inte bara men delvis, det kan väl vara skoj att kolla på det där fallet, jag har aldrig vart där och gjort det innan så=)


Sen på måndag vankas det måndagsklubben har jag hört, det kommer minsann bli bra. Iofs ska jag jobba på tisdag dag men det får väl gå bra ändå, jag får väl göra ett nytt försök på det där med vattnet, det har trots allt regnat väldigt mycket det sista så om jag dricker vatten en gång borde det inte kunna bli vattenbrist, men man vet aldrig. Måste kolla upp det noga faktiskt. Undrar bara var!


Jag är inte lika off idag iallafall som tur är för jag har köpt godis och mat som jag tycker om. Skönt det, ibland undrar jag hur jag är funtad när jag köper saker jag inte en gillar. Varför gör jag så?
Iofs skulle jag bara köpa saker jag gillar skulle jag sluta som en sådan där 200kilos klump jag med och det vet jag inte om jag vill, fast Fredrik sa att det blir mer rumpa att ta på när man är så stor, så det kanske inte är så illa ändå då. =)
Orkar inte fundera på det ändå!

Lördag 19 juli 2008



Idag har det gått ett år sedan Andreas lämnade oss!
Ett år som gått så fruktansvärt fort, men ändå så sanslöst långsamt.





Du är saknad!

Idag går tankarna till Andreas och hans stora familj!

Hanna, min fina vän, jag finns alltid här för dig, älskar dig!

Jag blev sjukt jävla off


här nu på kvällen, är nog trött men jag vet inte. Borde kanske sova men jag orkar inte.
Inget bra på tv, inget kul vid datorn, ingen bra film och se på.

Mina canal plus kanaler har försvunnit för mitt abbonemang har gått ut, jag har bara äcklig mat i mitt kylskåp, jag har inget godis.
Näe allt är emot mig just nu.

Men jag och Hanna och Macho var ute och gick förut iaf, mysigt som faan, ända till Maxi gick vi där vi mötte upp Irene och gick en shoppingrunda där inne.
Trevligt var det. Sen hem och lagade mat och fastnade här. Å nu suger det. Haha vilket jävla öde.

KOnstaterat att mina förutfattade meningar om stockholmare återigen besannats. Snart har jag inte förufattade meningar kvar om någonting för snart är det verkligen så. Vad ska jag då ha förutfattade meningar om, måste komma på något nytt.
Typ att jag inte ens orkar komma på nått så off är jag..
lika såbra att ramla i säng.

Fixar och donar!!


Jaopp, idag är det stora fixar dagen här hemma!
Det går så där men jag är så illa tvungen att plocka upp alla attiraljer som ligger överallt över hela mitt golv =/

För ikväll skall min lilla baby jobba så jag ska låna vilddjuret, det var längsen, så i morgon när jag vaknar kommer jag inte kunna röra mig. Inte van vid att ha en liten guldklimp liggandes över mig när jag ska sova jue.
Men det skall bli mysigt =) Skönt för mig med för nu kommer jag vara tvungen att gå ut och röra på mig lite =P

Det skadar minsann inte..

Har fixat biljetter till Takida nu med.. Najs som faan, så ska någon annan med får ni ornda det nu =P
Annars kommer ni missa allt..

Å min pappa kom med en bra plan, vi åker till landet på fredag kväll, sover där och sen är det inte lika långt att åka, så på kvällen åker vi tillbaka till landet och sover där igen, han är smart han, vad tror ni om det? =)


Faan vad jag önskar att jag hade en hemmafru =P
Jag tycker det är pest att städa och grejja jue, så var faan är Jessika när man behöver henne?
Jag ska minsann anställa henne, jag lagar husmanskost åt henne och hon städar åt mig, rättvis fördelning va?
Eller vad tycker du Jessika, ska vi göra så? =)

Jag har trots allt läst att du är bästa kompis med dammtrasan så =P


Borde sätta fart nu för inom 3 timmar dyker han upp, den lilla vilda.. Men jag orkar inte och ganska meningslöst att städa innan iofs.. Får nöja mig med att röja rent så han kommer fram, han som inte är lika graciös som mig och klättrar ver grejjerna =P HAha

Jag hittade

en massa bilder som jag missat att få upp från mina äventyr det sista så nu får jag väl ornda detta då!!

Vi var hos Åke å Eva å kollade på kattvalparna

  Dom små och dom stora =)


Sen kollade vi på fotboll och jag var snyggast av alla som vanligt

 

Bella var arg på Sverige, camilla vette faan vad hon var, hon hade iaf ett dinohaurierör

 

blandade pixs!

    
Jag vet, jag är grym på att ta kort, så här ser tjejerna ovan ut när dom dansar iaf =P


 
Eva har snyggste partyposen (iaf just då)

Sen var det barnkalas, så här skoj var det, knappt barnen ser glada ut =P

   


Sen var minsann Emma på fest igen, i Bälinge denna gången

    Jessica va glad

De va inte Lukas som fick sitta i sin inhägnad
 

 Kolla vilken perfekt bild jag fick när ciggen flyger åt skogen =P Lennie var i fin form, nu kommer


en bild på hans staket han gjorde sönder  iofs efter att Sanna lagat de så gott hon kunde.


Sen hittade jag min kissekompis och dom andra bara va


Sen flyttade vi in festen och där hände det mesta
 Eva å Jessica dansar

 Madde poserade

 Jag med tydligen

 Jessica tog en powernap =)

Sen var resten historia och det blev dagen efter, mindre skoj




Sen blev det förfest hos Hanna innan hotellet!

 Camillas partytrick

 Onlye mee, again lixom!

 Hanna, Emma å Anton så klart

 Jessika ställde upp nykter

 Bella hittar på bus =P

 Sen kom West och hans husse, men han gjorde snyggaste posen =)

blandat då

    

  


Sen var jag och Camilla, Monica och Hans på Lars Winnerbäck då =)

   

 Vi hade picknick =)

   

   

   

 Man fick minsann inte ens kissa ifred på vägen hem =P

 

 Kvällens i särklass bästa bild, Emobarnet Emma

 dagen efter mår jag inte bra =P

nu orkar jag inte mer =P

Lars Winnerbäck


Väntar på mig, jag ska strax åka till den stora staden och kolla in honom lite..
Camilla ska köra, jag är lite rädd efter att ha pratat med hennes mamma förut, hon blev nog mer nervös än jag. Haha, inget illa menat Camilla, men du och bilkörning går inte alltid så smärtfritt. Tur vi ska åka min pärla, den odödliga =)
Hoppas jag iaf =)

Monica och Hans ska med, det blir skoj, vi ska ha förfest i bilen och jag har packat ner massa kassar som man kan spy i om någon nu får för sig att göra det. Hahaha =)

Grym som jag är så fixade jag en dejt där nere med lite snabbt och lätt, treeeevligt =)
Så om jag inte vaknar hemma i morgon, så är jag nog hos Camilla. Hahahaha =P

Vart i Vedum under natten med, hårt liv jag har, ränna runt på det här viset..  Trevlig att träffa mammsen och pappsen och stora Monica och Lars. Trevlig värre tillochmed =)

Pussade lite på min djur med, min lilla knubbis har slagits med en grävling tror dom, hon har ont i tassen nu juh, jävlar djurjävel som går på min bebis ju. Men hon är mycket bättre idag som tur var. Å mitt andra lilla troll, mest vimsade runt och käkade möss. Yack =)

Egentöigen borde jag fixa det sista nu, fär jag ska åka om en kvart, men jag hinner nog, jag brukar aldrig vara sen faktiskt. Måste leta upp lite grejjer, typ en tröj, min jacka och ett par skor. Regnjackan får minsann följa med tror jag, annars kmmer det regna på mig och det tycker jag inte om. iofs regnar det nog på mig ändå om det regnar, men jag blir kanske inte lika blöt om jag har en bra jacka.

Monica sa dessutom att man ska ha fötterna i platspåsar men njäe det vet jag inte om jag vill. Haha =)

men näee dags att gå. Puss å Hej Emma jag älskar mig =)

Jobb, jobb och jobb


Typ så är det i mitt liv just nu.. Inte riktgt kanske men lite så. I torsdags jobbade jag hela dagen 7-22, shit minsann det var hårt som faan, jag som aldrig går upp innan 9 annars. Haha, men det gick allt bra.
Hanna kom juh för att jobba med mig och vi har efteråt fått beskrviningen av den stackars Lisa som jobbade med oss att vi var som två ekorrar på exstacy.. Schysst av dig duee, skulle du jobba hos oss mer eller? HAha

Iaf, vi var iväg på massa äventyr med tjejen då, efter första stoppet, skulle jag lägga ner en halv liters cola i väskan, det gjorde jag oxå, men jag inser ganska snart att jag glömt sätta på korken. Hahaha, iofs var det inte skoj då för i just det facket på väskan låg min telefon och en massa andra grejjer.
fick iaf rett upp det ganska bra och min telefon verkar ha överlevt även den pärsen, konstigt, den är nog odödlig. =)

Vi traskade vidare och träffade mamma och mormor utanför Ica, trevligt värre faktiskt.. =)
Sen hem och käkade. Sen lekte vi klipp och klistra medans tjejen sov middag.
Hann var såååå duktig, hon gjorde en jättefin askburk av pappersbitar, tyvärr har den dött av regnet för vi inte hae något att lacka den med =/
Medans hon terapi arbetade på burken löste jag korsord, jag kunde massa massa massa svåra saker typ som
Jättesmart på fyra bokstäver, svaret? Givetvis Emma =)

Sen skulle vi äta kvällsmat, då fasnade det en räka i Hannas räksosttub och klen som hon är kunde hon inte få loss den fast hon tryckte som faan, så jag fick den stora äran.
Jag behöver inte nämna att det slutade lika illa som med colan va?
Jag tryckte som faan på tuben och då sprack den jäveln, i botten, sen var det mjukost i hela köket och Hanna och Lisa skrattade så dom grät. Det var ganska skoj =)

Sen gick vi hem och drack öl. Vi blev lite lullliga där och efter mycket om och men fickjag iaf cyklat hem och pratat i telefon. Jag skulle på sightseeing till jönköping på fredagen och mannen i fråga skulle ringa och väcka mig så jag hann med tåget..
Mannen i fråga ringde oxå det gjorde han, dock 3 timmar för sent för han hade fullt upp med å krocka sin bil innan dess. Haha.. Varför händer det så mycket konstigt hela tiden?
typ konstihga grejjer som kommer emellan mina planer?

ja ja skit samma, jag fick fixat mig lite och åkte till Eva och Johan där det vankades lite fest med Madde, Martina, Sabina, Torsten, Jonas och Lukas så klart. Sen kom Bengan, Jessica, Sanna, Lennie och Råttan oxå så där satt vi på landet utomhus och söp. Skoj skoj. Roligast var när Lennie satte sig på stolen så den gick sönder och han ramlade på backen, för strax därefter ramlade han ner för den lill backen och in i staketet och gjorde sönder det. Haha, Faan vad vi garvade.
Undar om han slog sig =)

Vaknade vid 11 eller igår och åt tre frukostar innan jag var människa igen. Hem vilade en stund och sedan tog jag hojen till stugan och hälsade på mamma å pappa å Åke å Gunilla å PIerre och barnen. Där blev det som vanligt grillat, sjukt gott. O sen lite öl. Sen somnade jag och åkte hem idag och klarade mig precis från regnet =)
JAg hade såån tur, de händer inte ofta.,

Sov middag och så där och sen blev det jobb. Najs najs..
Så nu ha jag så där mycket tid över till att tänka igen så jag har tänkt på att jag ska kolla på Takida i Augusti, men jag tror att vi bara ska åka upp på lördagen och kolla, för jag har inte en massa pengar att lägga på meningslösa band som jag inte ens tycker om, typ håkan hellström. Han vill jag inte se =P

För Tant Hanna kunde tänka sig att åka med då å Tant Jessika och Fabror Anton och givetvis Kärringen Camilla oxå =P
Sen var Eva och Martina lite sugna oxå så det kan nog bli bra =)
Hoppas jag, får prata med mitt fru här i morgon bitt och se vad hon har att säga om saken.

Ledig i morgon kväll för att sedan jobba hela tisdagen, undrar vad jag ska göra då, om det är fint kan jag å Anton grilla lite, det är gött som faan, annars får vi väl äta pizza, det är inte äckligt heller =)

eller så får jag väl äran att laga mat kanske och det skulle vara gott med något annorlunda nu igen.
Fast det är inte så skoj att testa sånt där på den karln, han är så kräsen. HAhaha...

På onsdag blir det iallafall hotellet har jag hört, det blir skoj som faaan, massa folk som ska med. Hoppas jag iaf, för ingen har väl bangat än?!?
Undrar vad vi ska dricka, töserna ska juh shotta men det ska inte jag, jag måste trots alls kunna stå upp på torsdag. Haha... Så öl kanske, någon enstaka grogg, det är rätt gott och sen vatten efter 24. HA ha, kul. Vi får se hur det blir med den saken. Vatten är juh sånt man ska tvätta sig, synd att slösa på det då, det kanske tar slut juh.

Och om allt vatten i världen tar slut, för att folk får för sg att bara dricka vatten efter 24 på krogen så komme vi juh dö ut av törst, eller väteskebrist. heter det nog,  det vore inte roligt för välden det inte.
Vilket i-land probelm juh. Iofs så ska vi dansa nakna i vattenspridaren på natten sen, det blir skoj, hoppas faan bara den jäveln är på =P
Å den som bangar kommer vi dränka någonstans. fan ni ser jhu, utan vatten är livet slut,. ingen vattenspridare och inga "drunkningsolyckor" det vore illa allså.

Men nu ska jag göra något vettigt för jag har ändå inget bra att skriva idag!

Jordgubbens dag i Vara


Ajjamen, där har jag minsann vart i helgen. Trevligt, som vanligt kan man inte åka dit utan att träffa på folk man känner.
Standard att träffa är frugan och hennes familj, i år vart det iofs bara hon och pappsen men ändå.
Sen lite mer kändisar ifrån byn.

Åkte iaf till Vedum i torsdags kväll, sköönt att komma dit och slappa.. På fredagen kom Anton och Therese upp med, trevligt. Vi grillade på kvällen, drack lite öl å softade.

Lördagen bar det av till Vara då och kollade läget. Gick runt och tittade och köpte ingenting.. Bra =)

Tillbaka till Vedum och fikade lite sen kom Eva, Johan, Patte ratte och Andreas upp, så det blev mer öl, mer grillning och massa massa massa tjöt.
Väldans mysigt. Sovmorgon på söndagen sen, skönt värre. å sne åkte dom andra hem igen och kvar var bara jag å mamma å pappa och katterna. Dom små fega =P

Sen på måndagen åkte jag oxå hem, eller till Jessika på fika, mysigt.. Sen hem och fixade mat, sov middag å sen jobb. skoj skoj... å nu är det jobb igen.. Himlans bra!!

I morgon ska jag väl sova lite, hälsa på mormor, fixa mat, försöka ta ut hojen en sväng kanske. Det ska juh bli fint. Äntligen juh!!
Sen torsdag jobb igen, mysigt värre.

Jobbade med Monica igår till idag och som vanligt hamnade vi på sex. Förstår inte varför det blir så jämt.
Men vi pratade om varför killar tänder på att se två tjejer ha sex med äcklas av bara tanken på att se två killar ha sex.
Vad är skillnaden?
Vi hittade fan ingen skillnad.. Som tjej ur den synpunkten då så måste jag juh säga att vid tex trekanter vilket är vanligast så vill killen alltid eller i 98% av fallen ha med en extra tjej. Men varför?
För mig som tjej är det juh roligare med två killar så klart. Varför tänker dom inte så?
Jag kanske itne vill ha sex med en tjej för att tillfredsställa deras egon ju.

Är killar så rädda för att bli klassade som bögar, eller varför ska det vara två tjejer?
Egentligen borde juh då en fyrkant vara bäst ur allas syndpunkt. Två tjejer, två killar, bättre kan det juh inte bli. Alla blir nöjda och glada men det är jjuh inte lika vanligt. Varför inte då?

För isåfall kan både tjejerna ha varsin kille men ändå göra killarna extra nöjda genom att pilla på varandra och egentligen borde killarna göra tjejerna nöjda genom att pilla på varandra dom med. Inte för jag tror att det lär hända, för då blir dom bögar. Men tjejerna då, blir dom flator då?

Eller blir dom alla bisexuella?
Iofs tror jag att alla människor är bisexuella på ett eller annat vis juh, folk vet bara inte om det än.
Kanske inte bisexuella så att dom skulle bli kära i en person av samma kön, utan mer bara kan tända på någon av samma kön. För visst finns det snygga tjejer? =P
Precis som det finns snygga killar. Det där är något killar börjat lära sig att säga så det artar sig, så om så där 1000 år kanske folk inser att alla är mer eller minder bisexuella.'

Mycket är det att tänka på med det här jordiska asså.

RSS 2.0