Det är över nu =/


Ja tyvärr, idag tog det slut, tragiskt värre, jag som hade väntat mig åtminstonde en till, men inte då, det gick åt helvete totalt kan man väl säga, men men så är det livet och nu behöver man juh bara fördriva tiden i sisådär 210 dagar eller något liknande innan den nya hockeysäsongen drar igång igen. Det är en smärre evighet, men förhoppningsvis går det fort och dessutom har vi faktiskt vm att se framemot om en dryg månad så det är lite hopp om livet än. =)

Dock måste jag säga att jag är besviken på Frölunda som inte bjöd upp bättre, iofs var dagens match en av deras bättre men det hjälper inte när man inte gör mål. Så det hoppas jag att dom slipar på över sommaren och ser till att träna ihop sig lite, det blir juh iofs lite förändringar, Ronny Sundin och Jonas Johnsson går i pension och in kommer lite nya finnar, Tukka Mäntylä försvinner till finska ligan och Erik Karlsson åker säkert till Usa och Nhl.
Magnus Kahnberg kommer säkerligen få byta klubb, likaså Patric Blomdahl, dom har inte tillfört så mycket i år. Sen är det väl tveksamt om Karl Fabricius får vara kvar oxå, likaså om Lars Eller väljer att testa på Nhl-karriären redan nästa säsong, nog för jag hoppas att han och Erik spelar ett år till och utvecklas lite mer och tillför lite mer innan dom sticker.

Men men vad fan vet jag, jag kan ha helt fel, de har jag väl haft förut när det gäller det där laget och deras ideer så =P


Jobbar helgen gör jag och det är tacksamt inatt det försvinner ju en timme lite snabbt och enkelt nu strax, uppskattat som faan ;-)
Så snart får man juh gå hem och sova lite och sedan upp igen, har iaf ingen plan och det är skönt, det blir till att ta dagen som den kommer i morgon, pilla lite hemma och så där kanske.
Hoppas det är fint väder så ska jag våldgästa Eva och kidnappa hennes hund en sväng tror jag, han är ju rätt söt så!

Ledig på måndag, underbart, en slappdag, iofs blir det nog till att storhandla men det får väl gå bra. Gött när mamn väl fått gjort det så man kanske kan laga lite mat hemma =P

Jobb tisdag dag och onsdag och torsdag natt och sen är det helg, en vecka går snabbt, väldigt snabbt. Så om en vecka är jag på fest hos Eva, trevligt ska det bli och om två veckor är jag på fest hos Emma, det kommer bli hårt =)
Jag tror jag ska försöka smygöva paketleken den här veckan så jag vinner, för jag har en känsla av att jag blir tvungen att leka den leken hos någon av damerna iaf, troligtvis den förstnämnda ;-)
Så bered er på utklassning, ni som nu behagar förflytta er på fest då =P


Påsk strax oxå och Anton och Eva fyller år, dom nya gamlingarna helt enkelt. Haha! Och sen alldelles därinpå kommer juh Emma in i eliten, dvs oss 25+are, en väldigt bra ålder om jag får säga det själv.
Så grattis på er i förskott =)

Nu ska jag vara ordentlig och jobba lite avancerat med siffror, wish me good luck ;-)

rastlös

så rastlös nu igen, det kryper i mig. det suger.
För energin fnns inte, för jag är fortfarande inte frisk, vilket gör att kroppen är som ett tiotal betongsäckar, hjärnan är som en hög av damm, blås lite och allt försvinner för att sedan samlas i en hög igen. Helt sjukt.

SÅ varför måste den förbannade rastlösheten innfinna sig nu?
Jag har nog med att vara sjuk ju, jag behöver inte en kropp som vrider sig just nu. jag har inte tid med det nu och jag har inte tid att vara sjuk. Ge mig energi någon. Mitt hem behöve totalsaneras efter en veckas snorning, men jag orkar inte. Får ta det när jag är ledig så damn den som tänker störa mig i veckan när jag väl är ledig.

Jobbar inatt och i morgon natt, här finns dock lite disk att fixa, men det gör knappast inte kroppen lugn,för energin saknas och det är feeeel rastlöshet som stör mig för att den ska kunna tillfredsställas av att diska lite, eller städa för den delen.

På tv:n är det ungefär hur mycket skoj? Inget alls, det intresserar mig då inte det minsta att se ett program om att 17% av alla kvinnor som kommer ut som lesbiska gör det efter 40 års ålder, vem FAN visar ett sånt skitprogram?
Givetvis kanal 5 och självklart är det dumma amerikaner som talar om hur svårt det är att leva som lesbisk i usa, ehh som om jag bryr mig? Nej det gör jag faktiskt inte, jag kan inte direkt påverka det ändå, dock är det väl tragiskt för dom att dom inte får välja själva hur dom vill leva sina liv, men jag har inget behov av att se deras livshistorier. Jag vill ha något vettigt att titta på och om det nu måste innefatta amerikaner så vill jag se AFV.
Eller Csi, greys anatomi eller criminal minds, så långt kan jag sträcka mig sen får det fanimej vara nog.


I morgon blir det en snabbsväng till Lidl efter jobbet så jag kan kolla in mc kläderna där, jag har kommit på att dte är lättare å köpa nya byxor än att banta.Haha, eller så behöver jag ändå ett par som inte är i skinn så det var juh perfekt, hoppas bara det är något att ha.
Sen blir det hem och sova några timmar och hoppas att ingen jävel tänker ringa, skicka sms eller plinga på min dörr och störa mig, det verkar vara nya hobbyn, att ringa på min dörr, eller så drömmer jag det att någon gör det hela tiden. Undrar om det har med min sjuka jävla ringsingal till dörrklockan, det är ju så man inte vet om man ska skratta eller gråta när den jäveln plingar, eller så vet man inte ens om de faktiskt ringer på dörren. Skumt!


Sen skall det då vankas ishockey så klart, gött som satan, bara Frölunda vinner =)
Det gjorde dom för övrigt igår, vilket passade mig fint, för jag var där, det passade mig ännu bättre.
Låg dödssjuk i soffan tills min mosters gubbe ringde och frågade om jag ville ha en biljett och då var jag inte sjuk mer, kastade mig i i duschen och fixade mig, satte mig ner i soffan för att inse att visst var minst lika sjuk som 30 minuter innan, det hindrade mig inte. Så jag bestämde mig för att köra mina nya vänner, Lars, Mats och Tompa, det gick finfint =)
Vi kom till gbg, in i kyrkan och hittade baren, där roade dom sig mest hela tiden i pausen och jag lullade runt och tittade på folk och rökte. Hem kom vi minsann sen igen. Skönt!

En viss fylleBella tyckte vi skulle till Stures, så jo då där hamnade vi, tog en öl sen fick det vara nog, till donken och käka och sedan kom Hanna och körde hem fyllot och sen tog vi en liten promenix med Macho, mysigt =)

hem och kollade lite tv och sedan sov sov sov sov. Sköööööööööönt så länge det varade.

dags att styra upp lite rastlöshet här  nu iaf.




Jag är sjuk.


inte lite sjuk heller utan mega dunder äckligt jävla förkyld. Hur gick detta till?
Med tanke på att minst två av mina flickor oxkså är snuskigt förkylda så kan man ju fundera på vad som egentligen hände i lördags, men NEJ jag hånglade inte med någon av dom, så vem fan smittade mig?

Skit samma egentligen men jobbigt är det, näsan rinner och är tät om vartannat, halsen ömmar och jag kommer hosta sönder lungorna, smått andningspåverkad är jag med. Det är inte lätt, för det innebär att sova är överskattat på nätterna. Iofs är det juh som vanligt =P men ändå, har sovit några timmars middag nu istället, det var väldigt gött.

Så nu hoppas jag jag ska bli frisk till på söndag för ¨då tänker jag minsann jobba =)

Så idag blir det ännu en slappdag i soffan, precis som igår och i förrgår, lite coca cola mste jag nog iofs ta mig ut och inhandla men det ska nog gå bra.
I morgon ska jag på äventyr till familjen för att kolla hockeyn, viktiga saker som inte kan missas, absolut inte på grund av en liten snorig näsa. =)

Jag borde dessutom städa men min energi räcker inte riktigt till till att dra tag i snabeldraken och släpa runt med honom. han väger trots allt några kilo den lille rackarn. Så om någon har extrem överskottsenergi går det bra att komma hit och rasta honom åt mig en stund ;-)

För jag tror jag ska roa mig med att diska lite istället, jag måste göra någon nytta och det är inte riktgt lika jobbigt, men minst lika tråkigt. =P
Sen blir det nog soffan och lite mer CSI, har typ 6-7 avsnitt kvar att se på säsong sju så och när det är avklarat så går jag på Greys anatomi säsong tre. Skoj liv va?
Tur jag iaf köpte dom sist på ullared så jag har något att roa mig med nu när kroppen strejkar.

Rätt lustigt iofs jag har försökt spionera på alla mina grannar nu när jag ändå vart hemma och uppe tidigt, typ från 4 på natten, dock har jag inte förstått vad någon här gör, jag ser inte en enda människa, någonsin, eller jo en stackars liten pojk har jag sett två dagar i rad som gått till skolan? Så vad gör då alla andra?
Nästan så jag börjar fundera på om jag bor här själv och alla andra lägenheter egentligen är tomma, men varför skulle någon fejka att det bor folk där för min skull?
Iofs vet jag att det bor några folk här jag sett några få gånger, typ alla damer med hundar, men det borde bo några fler än dom där, eller?

Skumt är det iaf, inte för det spelar någon roll egentligen men jag tänkte ju jag skulle få lite koll på folket, det skadar ju inte att veta vad man har för grannar ifall det händer något någon gång, typ att min bil inte startar och jag behöver hjälp, eller att ngn av alla dessa råttor som bor här rymmer, bra och veta vem som vill ha tillbaka den jue =)


Nej nu är det dags att slänga sig i soffan igen, ska kolla AFV nu jue, ett av världens bästa program, humor när den är som bäst, människor är allt bra dumma ;-)

vet inte vad jag ska skriva


Återigen jobbar man då ja, tredje natten och sista för den delen, vilket känns bra. Nog för dom två sista vart extra så jag får bra lön nästa månad, kan jag behöva =)
Inte för jag vet vad jag skall göra med dom men det lär inte bli ett problem när dom väl kommer.

Helgen innehöll ju som bekant fest, vilket var trevligt värre. Så det borde vi minsann göra om snart igen, ungefär ikväll kan jag tänka mig, åtmindstonde kan det tänkas bli några öl då.
Likså på torsdag då jag planerar att se på hockey, Frölunda-Hv i semifinal, det blir spännande värre och kräver minsann en eller fyra kalla öl.

Så när jag väl behagar vakna idag blir det en tur till glasbanken, och troligtvis en liten tur med Hanna på andra äventyr,
Vi får väl se om vi kan hinna med detta idag kanske.

Ledig tills på söndag iallfall vilket känns skönt och jag ska njuta njuta njuta som fasen. Borde minsann försöka hinna med lite städning och lite knäppa saker tror jag, det är dags nu, kan inte leva i slowmotion längre =)

Funderar på om jag inte borde åka på sightseeing till gbg oxå, jag vill ha tillbaka min ring i läppen juh och det lär jag jh aldrig lyckas med själv. så vi får se på det där.

just nu saknar jag iofs bara min säng, han hade behövt  mig, och han får mig om en stund =)

hockey ikväll med kom förrsten, leksand-aik eller nått sånt, får väl se på det kanske =P

jag har verkligen inget vettigt att skriva, min hjärna har gått på semester redan så=)

Helgen är över

igen, det går så himla fort juh.

I fredags körde jag minsann en rejäl slapp dag, var inte utanför dörren sen jag väl kommit hem från jobbet, sjukt skönt!

Sov morgon på lördagen och sen var jag hos lilla mormor en sväng, sen tänkte jag umgås med min familj som jag förövrigt inte träffat på typ 11 dagar nu, för dom vart sjuka juh. Men inte ville dom umgås med mig inte, istället valde om att åka till Lödöse och kolla när Anton spelade hockey, vilket dom kanske gjorde rätt i för han gjorde TVÅ mål, det är väl då till att passa på när jag inte är med.
Men jag klarade mig iaf fintsjälv hemma hos dom för att kunna se på hockeyn, andra matchen Frölunda-Luleå, efter första matchen var jag lagom besviken men skam den som ger sig och det gick juh ritkigt bra i lördags. GÖTT, så nu hoppas vi att dom kan göra samma bedrift ikväll igen =)
Jag hade iaf tänkt mig att umgås med mina små vänner djuren i lördags vilket gick så där, tjockekatten var helt borta och jag letade i 23 minuter innan jag hittade henne, nerkrupen i pappas säng, och tro fan inte att det dög att hänga med mig, nä då, hon låg minsann kvar där ändå tills jag skulle åka hem. Lillekatten däremot höll sig framme, men inte så man kunde mysa inte. dålig stil tycker jag ;-)

Men frölunda vann iaf, och jag fick åka foooort hem och byta om för sedan var det förfest som gällde hos Jessika. trevligt värre. sen drog vi till stures och bowlade och jag vann iaf över Jessika, det gjorde för övrigt alla som var med, eller? HAha

Blev kvar på stures tills de stängde och sedan hade vi efterfest hos mig, jag Anton, Bella, Robert, Marcus och Pär ochg jag lyckades med bedriften att bli extremt snorigt jävla full och kräkas. Ntt rekord, för jag drack enbart ÖL hela kvällen, de har nog aldrig hänt förr. Så igår var det extremt jobbig dag., haha =)


idag är det en bättre dag och jag ska jobba sen, men först blir det kalas hos min morbror och givetvis ska jag göra en snabbvisit hos Hanna som oxå fyller år, GRATTIS  till er =)

Btw, jag glömde kameran i lördags så kort blir det minsann inga idag. haha.

jag lever

tro det eller ej.
fast min hobby är numera att ligga i soffan å kolla på dvd boxar tills ögonen ramlar ut.
jag orkar inte ritkigt engagera mig i annat, dock har jag motinerat med Hanna och Macho 2 gånger sen i söndags, de ni.
få se om jag kan dra med dom ut i morrn eller om dom drar med mig. Jag ska iaf dra med Hanna ut på andra äventyr när jag vaknat. Såde så!

sen blir det jobb.

och på torsdag börjar det vi väntat sååå länge på.
HOCKEYSLUTSPELET, äntligen för fan. Dock lär juh Frölunda begått sitt livs misstag och valt jävla luleå i kvarten. men men dom kasnke vet vad dom gör för en gångs skull, även om det skulle förvåna mig.

Ledig i helgen och vet inte vad jag ska roa mig med mer än att kolla hockey då =)

nu blir det nog lite mer greys anatomi tror jag visst =P

RSS 2.0