Premiär

dags i eftermiddag, Vårgårdas första hemmamatch för säsongen, 15.00 kesbergsrinken (mer känd som månskensrinken) BE THERE!!


Eller iaf ska jag be there är tanken, fast först måste jag bli av med mitt fruktansvärda illamående jag dragit på mig, för jag har minsann lyckats med bedriften att bli bakfull på enbart 6 små ynka jävla öl som intogs hos grannen igår kväll. URK säger jag bara, det kan inte vara sant, man kan inte bli bakis på sex små öl, det finns inte i världen att det händer, fast uppenbarligen gör det ju det.


Men det går nog över snart får jag juh hoppas. Så iaf Vårgårda en stund i eftermiddag då, sen blir det hem, skynda mig att göra mig redo för Jessikas 3e och förhoppningvis sista inflyttningsfest, iaf på ett tag. Nästa gång kn hon gott ha vanlig fest, ( segt att man måste flytta för å ha en anledning å ta hem folk lixom ;-)


Så nu borde jag skynda mig lite grann faktiskt för jag måste styla håret å det tar minsann sin lilla tid för mig. jag råkar jhu ogilla å stå där med fönen å trixa å sen ändå inte få ordning på de, å sen kleta in fingrarna i wax å grejjer, huhaa. Fast någon gång kanske man lär sig =P


Dessutom borde jag laga lunch för jag är hungrig. så im outta here =)





Uppe med tuppen

nu igen då, vaknade 05.15 och kände inte att det var värt att ligga kvar i sängen!

Så upp och koka gröt, gött som fasen på med kaffe och sedan blev de cigg på balkongen, soft.


Å nu väntar jag på att klockan ska bli 07.00 så jag kan tvätta för jag hoppas de finns tvättid dessutom väntar jag på att Lucas ska komma, Eva ska lämna honom innan jobbet och sen kommer hon och vi ska storhandla både det ena och det andra och sedan baka bröd. Inte helt fel.


Jag tänkte dessutom passa på att hälsa på mormor i eftermiddag innan det bär av till familjen för att kolla Färjestad-Frölunda. Så förhoppningsvis blir det en bra dag idag med.

I morgon vankas sovmorgon för kommande jobb, besiktning av Monicas bil och sedan ishallen för att leka Dj innan jag väl kommer till jobbet. Känns som en hård dag =P


Sen blir det förhoppningsvis helg fort och då blir det fest hos tant Jessika, trevligt värre kommer det blir.


Dessutom har Antons lag hemmapremiär på lördag, undrar om man kan hinna med att se det, om inte annat spelar Frölunda oxå och på söndag blir det kolla Alingsås. Tur det är i stort sett minst en sevärd match om dagen!


Men nu tänker jag ta tag i mitt hem och mit liv, så disken here i come =)



irriterad

på det mesta just nu,. jag verkligen älskar när sånt bara kommer över en, speciellt helt utan anledning oxå. helt jävla underbart är det, verkligen. Så nu får jag sitta här och irritera mig på allt och inget. å jag är hungrig men jag orkar inte fixa nått å äta för jag är så off.



men det går väl över den här gången med =P

som tur är börjar criminal minds strax å det kan man juh alltid titta på innan man gör vettiga saker som att torka golv å så där och planera sin helg, å nästa vecka å alla veckor fram till jul. så när jag väl tänkt klart så är jag uppbokad varenda helg och varenda vardag fram till 27 augusti 2010.

förösök å slå de om ni kan. fast innan jag börjar med det måste jag hitta min almanacka som är på rymmen, igen, de är nog typ bara 753 gången i år den är borta. jag blir såå trött.

som tur är finns de papper mabn kan skriva på så länge. som man iofs oxå tappar bort innan man hunnit skriva över de i almanackan. fan vad livet är svårt ibland.

så jag kanske borde stapla här så länge.

Torsdag: 8.30 gå hem från jobbet.
9.00 lägga sig i sängen och sova till
17.00, gå upp duscha å äta frukost.
18.00 förflytta mig till lafamilia och tigga mat.
19.00 dricka kaffe med lafamilia till hockey. VINN FRÖLUNDA VINN FÖR HELVETE
21.23 åka till jobbet.
21.27 prata jobb och jobba.
21.38 dricka kaffe och prata mer jobb
21.52 jobba mera
21.53 peta näsan i brist på annat
21.54 peta andra näsborren med för säkerhetsskull
22.01 röka lite


osv osv osv osv.    ehm meningslöst så jag orkar itne fortsätta.



lite baksjuk

idag efter en trevlig kväll hos bella igår. de är alltid lika bra på våra fester =)
å måste säga, soffan eller ja Rufus som han heter är kanonskön =)

å Jesika ska få smisk nästa gång jag ser henne för hon smet minsann tidigt och utan att säga hejdå. ajjabajja, så gör man inte.

å nu är jag på jobbet å ska äta kebabrulle, gött gött gött ska det bli, sen blir det godis å fördriva lite tid med andra johan falk filmen. man kan ha de tråkigare.


i morrn är de hockey alingsås-partille, spännande värre...


och de bästa idag är att Bäckman är klar för Frölunda, naaaaaaaaaaaaaaaaaaajs! Nu vinner vi grabbar =)



Saturday!

Igen ja, en vecka går sjukt fort nu för tiden.

Igår var det storstäd och tvättning här, hårt. var hos mormor en sväng med. najs.


och idag är tanken vin med jessika och katrin, men någon har smittat min näsa med snor inatt så jag är inte på humör. det suger. får se om det ändrar sig.

om inte annat så bakar jag morotskaka nu som jag ska äta till hockeyn ikväll. göttans.

i morrn fyller min papps år förresten, hela 51, den gamla farbrorn. undrar vad man ska köpa åt honom?

kommer säkert på nått i morrn, en blomma å lite lotter, as usual. haha!


Nää dags å göra nytta så min kaka blir klar!

RSS 2.0