snuskigt förkyld

som alltid på sommaren, varje år likadant. men nej, ingen svininfluensa, bara vanlig hederlig svensk förkylning, de ni!
å det är inte skoj någonstans. men det går över. tills på lördag. för så ska jag festa, så det så!

så denna veckan har inneburit ligga i soffan konstant dygnet runt hittills. skoj skoj, inte!

sen blir det semester å semester å semester, eller ja fortsättningen av den, gött!




Bakis var ordet!


Kan man säga, dock är det ingen större fara längre som tur är =)

Men igår var det iallafall dags för mig, Anton, Linnea, Elin (? jag och namn juh) och Johan och inta Lysekil och det gjorde vi med, Anton tog oss dit, gick kalasfint. Blev ett stopp på Max i Trollhättan först för lite mat, det är inte äckligt alltså =)

Väl framme fick vi parkerat och tagit oss ner till alla båtar och där satt vi och drack öl å kollade på folk. Sen kom Jens och Robban och tre vänner till dom, å sen kom även Jessika och plåtslagren, Jannike och Josefine, inte hel fel å åka bort och hitta massa folk man känner. Strax därefter gjorde minsann systrarna Linnea och Elins mamma och pappa entre och höll oss sällskap =)


Sen fick vi tatt oss in  på spelningen och hittat baren, najs. Solen sken tilloch med där igår ju, dock blåste de lite men det funkade. Sen kom dom, Takida, alltså ;-)  och ja, dom är sjukt jävla bra asså. Dock inte bästa spelningen jag sett med dom men ändå heeelt okej. Vill se mera =)

Sen åkte vi hem och virrade runt en stund innan de blev dags att sova. Så idag har vart en seg dag, men det är rätt okej det med. Så nu skall jag nog ta mig in i duschen och göra mig redo för vad som kan tänkas hända idag!

Lucas

Japp jag har nu fått äran att äga hund en vecka då och jag börjar ångra mig smått redan. Eller det gjorde jag redan igår när jag hämtade honom ;-)

Kom ut till Johan och där fanns inte en människa bara två överlyckliga djur. Släppte ut dom å ringde karln som var på Jula av alla ställen, ja ja, sa jag jag tar med mig bägge hem en stund så hämtar du upp lillkorven på vägen.

Kanon sa han, för jag å Åke har Lucas mediciner i bilen så........ Eh va?
Mjoho då, hundskrället hade vart hos veterinären i måndags för han var röd mellan tassarna. Tassinflammation kallades det och fy helvete vilket jävla jobb och pass. Antibiotika två gånger om dagen, smörja tassarna tre gånger om dagen och sen tvätta tassarna en gång om dagen med specialschampoo som ska verka 10 minuter. Jippie, verkligen.....

Så jag har fullt upp eftersom en viss hund inte alls uppskattar att bli smörjat. Så då slickar vi och se de får man inte göra för tant veterinär, så¨passa passa passa passa, för jävlar i mig vad tassar smakar gott?!?

Iallafall verkar Lucas tycka det. Dessutom är han som en siamesisk tvilling, jag kan inte ens gå på toa utan att han är med. Himla trevligt eller inte.... Men trots detta så är det allt himla mysigt så så farligt är det inte. Men det är väl ganska typiskt att han ska gå och bli sjuk när matte åker bort, eller?
Dessutom ville jag nästan strypa honom inatt när han envisades med att väcka mig sisådär 15 gånger för å mjoffa lite på nått ljud. Tur jag är tålig ;-)


Som tur är så märks det att  tassarna är bätte och han orkar gå som vanligt och så, skönt. Igår fick han dessutom en ny vän som jag inte ens minns vad hon hette nu, haha. Men söt var hon iaf.


Så nu ska vi nog snart ta oss ut på promenad igen, tänkte bara hitta någon som vill följa med kanske =)



Så här ser ruffs ut när han förföljer mig i soffan =)


  Och nu somnade trasan så nu är det bäst jag sitter still!!!

En vecka kvar i morgon

till semester, klockan 08.30 i morgon bitti är det exakt 7 dagar kvar. Känns inte så tråkigt faktiskt.

Men först jobba i morgon natt och övermorgon. Sen hämta Lukas, han ska visst bo här till nästa onsdag. det är länge. fast han får bo hos sin morfar när jag jobbar som tur är. Men det blir himla mysigt att han den vilden här ett tag.

Massa promenader och massa bus lär det juh bli., skoj skoj =)
 

Annars har det vart ganska lugnt, hotellet en sväng i onsdags. å de va samma som alltid. ha ha.

igår skulle jag vara hemma och ha de soft, det sket sig, grannen terrade mig på facebook så tills slut fick jag masat mig in i duschen å tagit mig upp till henne, drack lite vin å grogg och sedan till stures. trevligt om alltid.
hann knappt starta datorn innan Sanna började tjata om att jag måste til min andra granne idag och festa. hårt. men relativt praktiskt med grannar som man kan vara hos, jag menar 3 meter åt höger bor första, andra bor kanske 15 meter åt vänster om man går genom källaren, dessutom har jag en till rakt ovanpå, det finns alltid lite fest iaf. haha!

men nu borde jag fixa mig å ta mig till Eva och hämta saker till trollet så jag har dom hemma. Hårt!

seg söndag igen

varför är alltid söndagar så sjukt sega? jämt juh. en allmänt långtråkig dag. oftast iaf, ett evigt jävla väntande bara på att dagen ska ta slut. fast det blir väl vad man gör det till.

men jag önskar bra gärna att dagen vore slut, att klockan var 8 i morgon bitti nu. så jag var på väg hem till min säng.,men den tiden kommer väl med., om så där 12 timmar. bläääää..


fan vad jag inte är något sugen på att jobba, och två hela veckor kvar till semestern. kräääääks på det. iofs vill jag inte vara ledig heller så det spelar fan ingen roll. jag vill ingenting. tråkigt värre. men det blir nog väldigt bra det med någon gång i framtiden.

äcklig fisk


Jag har badat, det var inte kallt och medan jag var i vattnet drog min kusin upp en sjukt äcklig ful fisk.
Oskar 4 år konstaterar, Jag ska aldrig mer bada här. Bra grabben bra!!

 Den äckliga fisken bredvid Rambo, typ samma viktklass =P


Han den stolta som drog upp den och två hundar som slogs om vem som skulle vakta den äckliga.

glass

sitter på jobbet och äter glass, ibland har man det rätt bra.

väntar dock enbart på att få gå hem nu, och har iofs gjort sen jag kom hit, men men bara drygt 5 timmar kvar,. sen är jag ledig ändå till söndag, underbart skönt ska det bli.

har inte gjort så mycket under helgen iaf, mest vart på landet och haft det bra, jag älskar det stället. lugnt och skönt.
kanske blir en sväng dit i morgon eller övermorgon, tror det iaf. å då är ingen där och kan störa mig, inte helt fel.
får väl se hur det blir med den saken.

har inget å skriva, helt sjukt. får äta lite mer glass i väntan på att få gå hem.
helst hade jag dock gått på semester nu, jag vill jag vill jag vill.

RSS 2.0