Om å om å om å om igen


Nu var det ny natt då ja, som återigen skall fördrivas i Borås, denna sketna jävla stad alltså. Helt obegripligt.

Jag kan bara inte förstå mig på den, eller kanske snarare folket som bor här, eller ännu mer snarare folket som åker på vägen till den. Varenda jävla kväll jag åkt hit nu, idag var fjärde gången, så hamnar jag bakom någon jävla idiot som uppenbarligen är så imkompetent att han/hon inte vet var gaspedalen sitter på sin bil.
Att en sådan människa ens kan få körkort är helt sanslöst. Det är en sån simpel grej att hålla hastigheten som gäller för sträckan, det finns väl en anledning till att den sträckan har just den hastigheten. Så är det 70 så är det för att man KAN och SKA köra 70, INTE 55. Likaså 90 sträckor, inte meningslösa jävla 75 km i timmen.

Jag blir totalt jävla galen, inte för jag har bråttom men det borde fanimej vara olagligt att inte köra i den hastighet vägen har. Jag köper att man måste köra saktare vid sämre väglag, men är det 16 grader varmt ute och ljust, så finns det inga bortförklaringar. Det var inget regn, ingen nedsatt sikt pågrund av dimma, absolut ingen risk för halka, ingen snö, ingen sol i ögonen, alltså det har inte funnits något på alla gånger jag åkt som kunnat hindra folk från att hålla rätt hastighet.

Men ändå ska dom ligga där och bromsa, på raksträckor tillochmed. Hur fan är man funtad då?
Jag kommer få ett psykiskt sammanbrott eller en hjärtinfarkt om inte dom där jävla människorna försvinner från den här jorden. Nog gnällt om dom asen, dom kommer förfölja mig resten av livet. BLÄÄ på dom iaf!


Annars så ja, det är lugnt, jag har ett totalt meningslöst jobb för tillfället, eller kanske inte men det stör mig att jag inte har något att göra och att jag inte hinner göra något vettigt innan eller efter jobbet just nu, allt resande tar all tid,.
Har jag tur är jag hemma i säng vid 10 tiden i morgon, får sova så länge det går dvs förhoppningsvis till runt 18, gå upp, duscha, fixa mat och sen  är de bara att åka och jobba igen, jippie. Jag tycker det är så skoj, verkligen.

Men men är ledig ihelgen och den kommer förhoppningsvis tillbringas på motorcykel och i Vedum om vädret tillåter, vilket jag hoppas det ska göra =)
Kanske lite öl är att tänka på med, det vore väl inte helt otrevligt faktiskt, det var längesedan.

Självklart blir det lite hockey vm oxå, inte för att Sverige spelar så bra som jag vill men än så länge är dom juh kvar så.
Det orndar sig nog.

Nu har jag iaf fördrivit lite tid med en meningslös blogg =P





Sjuuuuuuuuukt sugen!!

I flera dagar nu har jag vart så sjukt sugen på någonting så enkelt som en glass, men nej inte vilken glass som helst, utan en glass från Gb som fanns när man var liiiiiite yngre för typ så där 10-15 år sedan, vad den hette kunde jag verkligen inte komma på men jag mindes exakt hur den såg ut och hur jäkla go den var.

Så nu efter drygt 15 minuters googlande så hittade jag den och namnet?

Confetti, såå sjukt god alltså, kan inte beskriva den direkt men det var "godiskulor" med olika smak, något överdrag och glass inuti, dock kan jag inte precisera smaken, men jag vet att den är god, skrämmande vad dement jag börjar bli.

Får väl ringa till Gb en dag och fråga om den inte ska komma tillbaka snart, det är på tiden ;-)


Annars är det lugnt, inga större bravader sen sist, men det kan juh kanske bero på att jag mest jobbat nu igen, ett satans jävla pendlande fram och tillbaka till jäkla Borås, jag hatar den staden och jag hoppas innerligt att jag inte ska åka hit nästa gång för jag lär inte klara fler resor på den skitvägen. folk kan jjuh inte köra bil, det borde vara olagligt att ligga i 75-80 km/h på en 90väg. Speciellt på en väg där man typ kan köra om på max 5 ställen.
Så nu hoppas jag mest att det inte sitter en gömdbandspelare i bilen, tror inte någon vill höra det bandet där någon svär så sjukt mycket va =P
Men men så kan det gå, jäkla folk, och jäkla väg. Tur jag bara ska hem i morgon bitti nu med.

För övrigt har hockeyvm börjat idag och Sverige vann sin första match, gött, så nu blir det ny match på måndag kväll!!
Vi vinner då med!!

Nu funderar jag på om jag ska orka ta mig hela vägen ner från våning 5 till entren för att röka, det är ett smärre projekt faktiskt, dessutom är det ödsligt värre där ute, kolsvart och inte en människa syns till. Rätt obehagligt faktiskt, och jag är då inte ens lättskrämd eller speciellt rädd av mig och ingen här verkar sugen på att gå med mig ner så det känns som ett bättre alternativ att stanna inne, fast jag skulle behöva röra på mig, min röv har somnat och jag börjar tro att den kommer vara platt av allt sittande när jag går hem om några timmar.
Jag vill inte ha en platt rumpa på det viset och folk som vill ha mindre att göra på sitt jobb?
Ni kan låna mitt inatt och igår natt, det är inte nått skoj att göra absolut INGENTING i 11 timmar.
Det kliar i hela kroppen av rastlöshet av att kunna få göra något vettigt så i morgon skall jag minsann aktivera mig och få bort all överskottsenergi som kommer kväva mig inifrån annars.

Men jag har bestämt mig, jag går ut ändå, hoppas det inte kommer nått farligt och stjäl mig, för i fredags kväll när jag kom hit blev jag gött skrämd.
Det var inte mörkt men skymning, ingen människa i närheten och de ligger en stor byggarbetsplats här för dom renoverar någon del av sjukhuset, så som sagt, smått läskigt ställe.
Jag parkerade iaf och skulle stoppa i pengar i automaten och när jag står där med ryggen mot allt annat hör jag en massa skumma ljud, som alla hade gjort vänder jag mig om för att inse att det inte var sååååå farligt och ingen människa syntes till, dock traskade det förbi en igelkott 2 meter jämte mig, sååå söööööt =)

Men nej, nu går jag!

Min semester är nog närmare än jag trodde!


Absolut att det är så för med tanke på vad dagen innefattat så lär jag få den, vare sig jag vill eller inte kanske. Muhaha.
Började med att jag kom upp vid 15-tden och insåg att jag inte låst balkongdörren, vem fan glömmer sånt?
Tänk om någon klättrat in och stulit mig? De hade juh blivit semester. =)

Åkte iaf till mamma och pappa och hämtade hem min älskare, dvs datorn och ett flak öl, kom på att jag skulle handla men ville jjuh inte lämna dyrbareheterna i bilen så jag åkte hem för att lämna av grejjerna.
Väl framme var det smått kaos på min parkering så jag bestämde mig för att åka runt å vända bakom husen och körde iväg, väl där insåg jag att det var lika lätt att stanna till där, springa in lämna grejjerna och dra iväg mot affären.

Så jag stannar, plockar på mig datorn och mitt flak under armen och kilar raskt iväg, och eftesom jag aldrig går bakvägen in kollar jag givetvis så jag går in i rätt trappuppgång B lixom, jag har juh koll på grejjerna.

Trycker in nyckeln i hålet och vrider och vänder men det funkar inte,
Åhh så jävla typiskt, jag tog jobb nyckel så klart, drar ut nyckel och börjar leta efter den andra bland alla mina nycklar, får tag i den och inser att den är jobbnyckeln, blir irriterad, mitt lås har juh kärvat lite så jag började surna till för jag inte smörjt upp det innan, jaja letar fram den andra nyckeln igen och ska trycka in den igen när jag som av en slump kollar på dörren och där står ett helt okänt namn, VA FAAAAAN, skrattar lite åt mig själv för jag gått in i fel trappuppgång ändå, kollar ut genom fönstret i entren och inser att det nog är lite värre än så.
Mitt hus är väl ändå typ orange färgat? Och den färgen har juh faktiskt huset jag tittar på, hinner tänka tuuuuuuusen tankar innan jag tar mig ner och kollar ut på siffrorna på lampan och inser att:
Det är INTE ens mitt hus, jag trodde jag skulle dö. Rusade bort mot bilen och kastade mig in i den och ställde mig på parkeringen och gick sedan rätt väg så jag kom rätt.

Väl inne insåg jag att jag faktiskt stått och ryckt och praktiskt taget försökt bryta mig in i en annan människas hem för att jag är så jävla disträ och inte vet var jag bor. Helt sjukt.!

Så nu kanske man riskerar åtal för försök til inbrott =) Eller så anser dom att man är psykiskt galen som inte vet var man bor och låser in mig, så det kan gå.


Och nu ikväll kom jag på att tänk om mäniskan som bor där stod och tittade på mig i titthålet och asgarvade, eller om det var en gammal människa som fick en hjärtinfarkt och polisen kommer hitta henne/honom och jag blir åtalad för dråp. Haha så sjukt, jag ska sluta tänka nu tror jag innan det blir ännu värre.
Eller så ska jag börja tänka och inte leva i min egen värld, det verkar inte direkt säkert att inte ha koll på vad man gör ;-)

jag vill ha semester

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

Helst redan i förrgår. Skulle vara extremt skönt. Känns som det är dags att vila upp sig rejält nu.
Har vart för mycket saker det sista för att det ska vara hälsosamt. En hel del fester vilket är skoj och nödvändigt för att man ska orka med allt annat.
Har blivit en del jobb det sista, rätt skönt faktiskt så man har något att fokusera på, dock kan fanimej allt annat runt omkring kvitta, sånt orkar jag inte med, så nu är jag arg, ledsen och besviken  på en hel massa saker.

Mest arg på mig själv iofs, har haft en sån sjuk period där inget hjälper och jag har drömt så äckligt skumma grejjer va, helt makalöst, jag blir rädd för mig själv när det blir så.

Förut när jag åkte till jobbet så insåg jag juh att jag vill vara ledig och komma bort lite, en sund människa hade givetvis valt att börja kolla charterresor eller fundera över platser man vill besöka, men inte jag inte, istället kom jag på mig själv med att börja planera diverse olika brott som skulle ge 1-3 månaders fängelse.
Varför tänkte jag ens så?

Troligtvis för jag inte skulle behöva ta något ansvar när jag väl var där och ingen skulle förhoppningsvis störa mig, bra plan Emma, verkligen, så nu vet ni, om jag försvinner snart så sitter jag nog i ett häkte någonstans i Sverige och väntar på semester ;-)

Lite lyx, jag skulle komma ut därifrån som en ny människa, rejätl fit i kroppen och med sjukt bra humör =)
Jo det är ingen dålig tanke alls men sen kom iofs nästa tanke och den var nog inte bättre, inatt ligger jjhu mitt jobb på 5e våning eller plan 5 iaf, vilket kan va vilken våning som helst iofs men vi säger våning 5 men jag insåg iaf att jag inte alls vill tillbringa min natt sittandes i en stol, återigen utan att kunna röra mig fritt. det är faktiskt jobbigare att sitta still än att jobba så jag kom på den briljanta iden att ramla ut genom fönstret lite diskret, vilket borde resultera i iaf några brutna ben, sen insåg jag att psyket ligger inte långt härifrån och att jag troligen inte skulle hamna någon annanstans än där. Men det kanske vore semester det med, få massa schyssta tabletter å knapra på hela dagarna.

Både lugn och ro och i en total dimma, låter juh inte helt fel alls. det tåls att tänkas på minsann. Så nu kan det juh då vara så att jag kanske går dit när jag slutar istället för att åka hem, det är juh trots allt närmare dit än till min säng ;-)

Eller så åker jag hem, är ledig några dagar, dricker lite öl och filosoferar över livet i allmänhet. Dock skall jag nog som en ren säkerhetsåtgärd gömma allt som kan anses farligt för ens eget bästa, i det här fallet är det godis, dator, coca cola och lite annat som säkert kan vara till mer skada än nytta, typ greys anatomi boxarna och lite sånt.

I lördags var jag förövrigt hemma och donade lite, dvs hade fastnat i soffan med datorn i knäet, och då skrev Jessika och undrade vem jag skulle äta med, jag som inte ens tänkt äta med någon lixom. Möjligtvis hade jag väl tänkt tvinga Hanna så småningom men, iaf, då skulle hon ut och äta med en kille, eller en dejt och vilken normal människa släpar med sig sin tjejkompis på en dejt?

Jag försökte juh avstyra det hela lite snyggt för hon hade minsann redan frågat honom och det gick så bra så, vaddå känns sig som att man bara stör?
Men hon gav sig inte jag skulle med och det värsta av allt är att hon säger, men för fan Emma, han kommer tro att jag är mobbad och inte har några vänner om du inte följer med nu, ehmm okeej så för att visa din dejt att du inte är mobbad ska jag följa med och sitta där på eran romantiska middag (iofs på en pizzeria, men ändå) och prata om livet i allmänhet.

Men som tur är så är jag juh känd för att vara extremt snäll och följde vackert med och åt men när dom började prata film blev jag minsann riktigt rädd och skrek och grät att jag skulle få åka hem, hahahaha eller inte, då fick jag iofs inte vara med, såå typiskt egentligen, jag fick göra det värsta men slapp det bästa?
Men nej, när jag ska dejta så kan ngn glömma att ni får följa med bara för att han/hon inte ska tro jag är mobbad, det skiter jag i, faktiskt. =)
Jag är hellre låtsasmobbad än att utsätter någon av mina vänner för den terror jag tvingades utstå under en hel timme, dvs 60 minuter av mitt extremt viktiga liv i lördags, iofs var det kanske lite småtrevligt, men jag hade bra gärna velat vara med på desserten tror jag visst, muhahahahahahahahaha.




RSS 2.0