Tiden går fort nu igen

och jag hinner inte med att uppdatera som jag borde kanske.

I veckan som vart har jag iaf hunnit med en massa grejjer, jag har jobbat, fast hur minns jag inte just nu och jag har slöat och sovit bort en hel dag i onödan, men shit happends =)
det var nog onsdagen det och i torsdags vaknade jag tidigt som fan, typ 7, lika bra och hoppa upp och äta frukost och sen ringde min moster så jag åkte med henne till morfars grav en snabbis för sen skulle hon jobba.
Då tog jag mig minsann i kragen och åkte och klippte mig, det tyckte jag var dags och det var de juh, bra blev det med,så nu har jaf ltie mindre hår =P

Sen efter det blev det en sväng till maxi och köpte fika, sen ut till Eva och fikade, det var inte otrevligt alls.
Vi åkte dessutom till mormor en sväng och hälsade på och sen till bolaget, sen hem till Eva och hon bjöd på lunch, gött, makaroner och köttbullar, vilket gourmetkock hon är. =)

Sen hem och in i duschen och fixade mig inför min gbg tur på kvällen. Hittade en öl och sen kom Hanna och Macho och vi traskade iväg en liten promenad och sen körde dom snälla mig till tåget.
Väl i gbg hittade jag karl för kvällen och vi tog oss till Daimond dogs och drack öl. Emma fick som vanlgit i sig lite mer öl än planerat och blev små berusad och höll på att spärra sitt kort på 7eleven sen, men det gick fint till slut och vi kom hem till honom, hååååårt var det och seeeeeeeent var när jag väl kom i säng, sen upp kvart över 10 efter kanske 3 timmars sömn och sen skulle jag ta mig hem.

HUHAaaaaaaa det var hemskt, men jag kom hem och min snälla pappa hämtade mig på stationen och körde hem mig så jag fick duschat och sen kom snälla Hanna och körde mig till jobbet. Hm det är inte lätt att vara mig och misslyckas med planeringen, men hela dagen flöt på bra och jag tycker minsann att jag skötte mig jätte bra. =)

Hem till papa som körde hem mig och sen ramla i säng =P

Lördagen var det till att studsa upp 8 och fixa sig, jag och mamma skulle till Vedum och hämta Åke å Gunilla och sen vidare till Skara och julahuset och sen en tur till Skövde och äta mat.

Den resan avlöpte fint och det var trevligt, hann med en sväng till Linda, Magnus och Cornelia oxå och fick lite kaffe innan vi väl kom hem igen =)
In i duschen sen kom mamma och hämtade mig, vi hämtade Anton och åkte till Pierre.

Vi skulle juh ha våran kusin träff på kvällen där, fast när vi kom satt Pierre och nästan dog, hade inte ens kommit in i duschen och var så bakis så han höll på att spy. hehe, hårt liv.
Han kom iaf i ordning till slut och Erik och Magnus dök upp, sen kom Eva, Johan och Jonas oxå, kusinerna som inte behagade nä'rvara var juh självklart, Anders, Madde och Emil, som vanligt va? =) HAha

Vi drack iaf våra öl å sen köpte vi pizza på LaMia, jag och Eva gick dit och hämtade dom, eh helt vilda var dom där inne och stal våra öl för dom ville oxå dricka =P HAha skoj som fan vart de.

Sen blev det bowling, Anton och JOhan vann lätt, hehe, men jag vann iaf över Eva.

Sen blev det efterfest hos Therese, trevligt värre och sen gick jag hem framåt halv 4. Hård kväll, men detvar skoj som satan, korten kommer en annan dag för jag har ingen kamera med mig =)

Så nu är det iaf jobb och imorrn kanske det blir att kolla på en lägenhet, om jag orkar =P
Får se på det i morrn, Tisdag blir jobb heeeeela dagen, onsdag ledig och på torsdag kan det tänkas bli äventyr med pappsen =)

fredag funderar jag på att kidnappa min fru, henne har jag inte sett på ett tag nu så det är dags poch lördag blir det minsann gästbudet har jag hört.
Måste komma ihåg å köpa biljett i morrn med =P

Das äventyr i Gråbo!


Jaopp i fredags ringde pappa å väckte mig som tur var så jag kom iväg till stugan, slappt som fan, hann bara komma dit så stod pappsen med  en öl i handen till mig, i like =)
Sen fixade mammsen mat och vi grillade lite och åt, gooooott, var juh bara vi där, sen kom Åke och Gunilla i 400kilometer i timmen och fick varsin öl dom med.
Sen spöade jag pappa och Åke i kort och sen gick jag och lade mig =) HAha kul va?

vaknade halv 7 på lördagen å kunde inte somna om, gick upp halv 8 men det var minsann ingen vaken inte. fick väckt mamma och pappa och till slut även Åke å Gunilla så jag fick frukost och kaffe jue.
Jag är frukostmänniska, måååååste äta frukost, annars dör jag och det vill jag väl inte, inte än iaf.

Sen kom faktiskt Monica och Anders upp och strax därefter kom även Anton och Jill, trevligt värre, det vart fika för hela slanten en stund där och sen kollade vi runt på all skit. haha.
Sen fixade jag och mamma mat och vi åt och sedan åkte Monica å Anders, Anton och Jill och jag hem, även Åka å Gunilla åkte hem men dom åkte tillbaka sen.

Jag fick iaf kommit in i duschen och fixat mig och sen ringt Monica som så snällt körde mig till andra Monica och Hans =)

Där vankades öl å vin å cider, huhaa, ingen bra blandning.
Korv fick vi med, gott och sen jättegod kladdkaka som Sandra bakat enbart åt mig =) HAha Kanske inte men hon påstod det iaf =)

Mer alkohol och Hans och Glenn skulle juh på fest hos en jobbarkompis så dom var tvugna att ha en bukett med blommor med sig och det fixade vi.

Resultatet!  

blandade kort då

















 Snyggast var vi =)

 Halsa =P


trubaduren som sjöng på basic, bröt på finska å han ser fan ut som den där gubben som sjunger om nån gummiboll. Så det så!

sen åkte vi hem efter diverse äventyr där jag hade nummer utdelning och fick nummer och grejjer, vad det handlade om är nog min och Monicas hemlighet =)

Efter mycket om och men kom jag iaf tillbaka hem till Alingsås, efter att ha vart på väg både till stockholm och partille där mitt i natten, men hem kom jag minsann inte för jag vaknade någon helt annan stans och mådde inte bra alls. HAha.
Men det var skoj det med, så tack snälla för sovplatsen =)

Nu är det iaf jobb som gäller inatt o i morrn natt sen får vi se vad veckan har att erbjuda, hoppas på en massa skoj saker, iaf på lördag för då blir det nog kusinträff, naajs!

Men men nu ska jag göra nytta.

fredag natt eller säger man torsdag natt?


Jaa vad säger man, natten till fredag eller fredag natt, eller torsdag natt?


Skit samma. Jag skulle juh hittat på nått bra igår natt men det sket sig när datorn inte ville va min vän.
De spelde iofs ingen roll för jag har inget att berätta.
Ingen tanke alls, allt har försvunnit.

Min hjärna har lämnat mig, den fungerar inte iaf. Har kommit på mig själv med att säga massa dumma bimbokommentarer sista dagarna. Nått fel måste det vara. Jag är faktiskt den smarta av oss i mitt gäng. SÅ här kan det inte fortsätta, fast det går nog över när min kropp får lite alkohol i sig i morgon kväll, eller ikväll kanske man säger att det blir.
Lite mat kan nog oxå behövas och sen är man nog fit for fight igen.


Tänkte åka till Vedum i morgon och bo på landet en dag, skönt som fan. =)
Mammsen å pappsen å morbror å hans tjej ska oxå med, blir nog bra. Ska iaf åka hem på lördag igen för då blir det till att återigen våldgästa Monica och Hans, undrar om jag kanske likaväl ska flytta dit.
Blir juh billigt och bra för mig =)haha


På söndag känns det som att det är något jag ska göra men jag kan minsann inte komma på vad, så nu är hjärnan så där utarbetad igen. Hjälp den någon =)

Snart kommer iaf tidningen så jag har lite att läsa, har iofs några sidor kvar i min bok, typ 100 som jag tänker avverka innan jag somnar sen.
Dessutom kommer det 2 karlar och ska mäta i min lägenhet klockan 9, inte för jag förstår varför men det blir nog bra.
Dom får 10 minuter sen slänger jag ut dom, då ska jag minsann sova =)

Sen får vi se när man kan behaga komma upp i eftermiddag, i lagom tid hade vart bra så jag kommer iväg sen. Så kan jag leka med mina små vänner djuren.

har kollat på hundar på blocket med, vill ha en men näee inte nu och jag vet inte ens vad för nån. Först kanske jag ska ha ett hus =)Hehe
Hittade ett perfekt förut som jag ska diskutera med min älskarinna sen, hon kan nämnligen bli tvungen att flytta med då det var 2 lägenheter. MUhaha =)

Näe jag borde göra lite nytta faktiskt när jag ändå inte kan åstadkomma något kreativt inatt, då kan man lika gärna skrura dass, eller så kanske jag skulle överraska och göra något drastsiskt som att färga all tvätt lila.
Ja det där tål att tänkas på, för Hanna, jag vet inte om alla blir glada om jag målar om väggarna, även omjag bra gärna skulle vilja bara för att se alla andras reaktioner =)

Fikadags


Snart dags för en ny fika med the girlies, najs som faan faktiskt =)
Har haft sovmorgon idag å ändå hunnit med ett besök hos min bästa faster där jag fick pastasallad så jag skulle slippa laga mat =P I like =) Så tack så mycket =)
Dessutom fyller hon år idag så GRATTIS på henne =)

å nu pratar jag med min lilla moster Monica som drabbats av en seeeen 40års kris och vart och tagit hål i näsan idag. haha skum släkt man har då =)


Ska ringa Bela nu som ringer å stör mig, muhaha och Camilla har nog gått vilse på Ikea för hon svarar inte. Konstigt värre det här, sen blir det iaf jobb inatt och i morrn natt och i helgen blir det väl en tur till stugan om inte något mer=P


Ska klämma lite på en bra blogg inatt tror jag!

Dagens fråga!


Hur känns det att klappa ett mumintroll?


jag tänker mig att dom är lena och mjuka som en välborstad angorakatt, kan det vara så?
Eller är dom sträva och yviga i pälsen?

För Hanna då rå

Jahopp idag var jag tvungen att skriva för Hanna som har en talle i halsen. Haha. Jobbigt läge =)

Vaknade vid halv 6 eller nått iaf, åkte till familjen i hopp om min drömmiddag, det sket sig rätt fett, istället hade ungen ätit pizza så jag fick vackert laga min egen mat. Blev enkelt och bra, hamburgare. Gott faktiskt.
sen slöade jag bort en stund med Anton och sen lite tid med mamma och pappa som kom hem.


Därefter tog jag mig till kvarterskrogen för att kolla vad Jessika och Bella hade för sig. Bella drack öl och Jessika pepsi och eftersom jag skulle jobba fick jag vackert dricka pepsi jag med. Kändes smått skumt att sitta på en uteservering och dricka pepsi, men det gick juh han för sällskapet var trevligt. =)

Pratade som vanligt en massa dumheter så nu är vi uppdaterade vad det gäller hännden på den elaka karl som vägrade köra oss i torsdags, muhahaha =)

Sen blev det jobb och här är det minsann inte livat idag, så sanslöst dött så det finns inte.
Så nu vet jag inte ritkigt vad jag ska roa mig med. Känns svårt att komma på nått bra.

I morgon skall jag iaf sova några timmar och sen blir det fika med en av dom bättre prospect tjejerna på kvällen, vi ska minsann planera helgen, spännande värre för vår roadtrip plan kunde vi juh dumpa rätt snabbt när vi kom på att vi hade annat för oss jue. Så nu får vi se om det blir kusinträff med mat, alkohol och bowling eller om vi ska orka engagera hela släkten på en grillkväll. Vi får fundera på det där i morgon när hjärnorna funkar som bäst.

Sen vette faan vad som händer, blir väl sova ltie och måndag är jag iaf ledig. Skönt det. Blir nog mest drälla runt och göra ingenting då. Fika med lite folk kanske, det är lagom avancerat. Kanske ska tvätta lite oxå så jag har lite rena klä'der att ha på mig, det brukar juh vara bra,.

Tisdag blir det jobb igen, fast bara några timmar och sen mer på riktigt onsdag torsdag. Sen är det helg och då skall vi minsann ha skoj, iaf jag å Eva =P

Trött på OS är jag nu oxå, inget skoj längre alls, bara samma samma samma jue, man fattar juh fan inte vad som är live och vad som är repris.
Dumt tycker jag. Ska nog läsa min bok istället om jag bara orkar hämta den =P

Undrar vad alla mina vänern gör ikväll, ingen som hör av sig jue. Jag bloggar minsann snällt för att folk ska veta vad jag gör i mitt liv men vissa har inte ens vett på att skicka ett litet sms. Dumma er. Alla verkar lixom sova idag och det är ändå lördag. Har ni ingen skam i kroppen?
Idag är en sån dag när ni ska vara ute och dricka er berusade och sen ringa och prata skit med mig tycker jag. ALltid lika skoj att lyssna på erat meningslösa fylledravvel =)
Btw, Jessika, glöm inte vita tröjor på måndag =) Hi hi ;-)

För Bella


Ajjamen jag lovade Bella att komponera en liten blogg så hon skulle ha något skoj att läsa i morgon när hon vaknar.
Inte lätt att komma på något bra bara, har juh inte direkt varit världens ambitiösaste människa idag.

Vaknade väl till liv vid 15 tiden kanske, efter att ha somnat om många många många gånger. Upp och åt frukost och konstaterade att solen sken =) JIpppieee =)
Ringde pappa och bokade grillen så jag skulle få lite mat sen och det gick så bra så.

Dravvlade runt hemma några timmar innan jag slutligen tog mod till mig och gick ut. Haha =)

Pappa höll på att grejja i sin hall som han renoverar, så jag kunde inte vara sämre än att hjälpa till, jag tror inte min hjälp uppskattades för jag tjatade mest emot honom och bestämde hur jag ville att det skulle se ut. Sen kom Wille drummelkatt och ville oxå hjälpa till, så hon och jag låg på golvet och tittade på när han fixade hm vad heter sånna där man går på nu då, hm ni vet sånna man alltid slår i fötterna i.. hmm gavlar? nee, trösklar heter dom juh.,

Sen tröttnade vi och gick ut, Wille drummelkatt ramlade ihop utanför på gatan på sin vanliga platsoch där ligger hon väl än och slöar om ingen lyft in henne.

Upp och fixade lite så kom mamma och vi började med maten, inte så mycket att göra mer än å tända grillen och göra sallad iofs. Sen blev det mat, gott som satan, mhmm, jag gillar mat =)

Sen ringde Eva och kom förbi på en kopp kaffe med Lukas och tjatade bort en timme, trevligt och vi planerar en liten roadtrip nästa vecka om allt går som det ska, möööööööösigt =)

Sen åkte jag till jobbet och här är jag minsann kvar, konstigt va? HAha

Zpeedy, skruttis vart oxå hemma jue, glömde nämna henne, min lilla "tuffa" katt som fräser åt grannens katt. Haha, det låter mer som en förkyld snok som slår med tungan än en livsfarlig katt =P

I morgon blir det mera jobb iaf, ska till mor och far oxå iofs, måste släppa in vilddjuren för dom skulle inte vara hemma så jag kanske sover där. Får väl se i morgon bitti hur det kan tänkas bli.
Sen får jag väl hoppas att lille Anton lagat mat åt mig =)
Just nu skulle jag vilja ha, räkcoctail till förrätt, marinerad och smördegsbakad fläskfile med potatisgratäng till varmrrätt och hemmagjorde hallonmousse efterrätt. Undrar om man får det =P
Försökte tvinga Hanna att laga det åt mig förut men hon nöjde sig visst med flingor och fil. Tss vad är det för mat?

Undrar om jag skulle göra något kreativt nu =)
inte för jag vet vad det ordet innebär men jag kommer nog på något, för det känns som att det har med konst att göra, så jag kanske ska roa mig med att måla om väggarna, vi får se =)


Slut =(

Nu är Takida slut, igen =(
Dom är så sjukt jävla bra live så det finns inte =)
Emma älskar =)

Och kvällen har vart grym som vanligt när vi ska göra något. Vi hade sjukt skoj!


Kvällen började hos mig och det var juh som sagt bara Bella, Jessika och Tina som ställde upp, sen kom Anton oxå för han ställer oxå upp =P

SÅ här såg vi ut då =)

 Bella åt!!

 jessika posade =)


 Sen vilade Bella å Anton fixade musik!

 Jessika lär hata mig för de här kortet men det får hon allt leva med =P Men Tina å Bella är glada =)

 Sletnaste kortet, Haha!!!


Lite bättre, provat Jessikas képs ( ser ut som Alwins)

 Madde å Jessika posar!


 Sanna höll sig mest undan jue!

 Takida =)

 Mer Takida!

 Party =P

 Mer party =)

 More party =)

 Madde å Sanna

 Snyggaste syskonen =P

 Mer Takida

 Takida

Sen kollade vi på BackYard Babies oxå iaf jag och Anton för dom andra var tråkiga och gick och åt. Men det var rätt bra asså. Fast vi skulle sett klart hela!! =)

Sen åkte vi hem och på tåget hem skulle vi ragga någon som körde, bästaste Hanna ställde juh upp med en gång =)
Men sen skulle vi ragga upp fler drivers va och Bella skrek helt plötsligt att hon skulle låna alla telefoner och ringa sin mamma. Snälla som vi är så gav vi henne våra telefoner, vad gör man inte för en vän lixom??
Sen kastade hon sig in på toa och när hon kom tillbaka fick alla massa konstiga mess som tack men nej tack. INgen fattade jue, men seeeeeeeeeeen kopplade vi när vi kom på att hon hade skickat till Daniel från alla våras mobiler.

För hon ville att han skulle köra. Men det sket sig. Så då bjöd hon ut oss alla till honom, välj och vraka fick han höra och det gjorde han, av 6 personer, en kille å 5 tjejer valde han givetvis Anton. o Anton lovade att ställa upp men inte ens det hjälpte juh. Sååå dålig stil.
Men vi fick knö ihop oss i Hannas pärla, fast den gick gött på knäna. Skrapade i fint ibland men hem till mig kom vi på efterfest och där blev nog dom flesta onyktrare än innan, för det var en miss att vi inte hade mer öl med oss ner =/
Men det orndade sig jue.
Så nu har dom andra nyss kilat hem och jag är själv kvar.

Tina blev smått berusad trots att Jessika lekte mamma och inte lät henne dricka så mycket. Hhahaha, fast så duktig var hon bara när hon var ganska nykte rsjälv, sen glömde hon det och lät ungen dricka hej vilt!

Men vi har haft skoj som fan =)
Lätt att jag ska göra om det så tack alla som ställde upp och följde med, det var kalas =)

TAKIDA!!!!!!!!!!



Snart snart snart snart snart, bara några få timmar kvar =)
Sååååå hiiiiiiiimla bra ska det bli, det blåser visst lite ute men det skiter jag faan i. Så nu korkas vinet upp och jag påbörjar mitt pimplande för att komma i form, för nu får juh jag, Bella och Jessika festa för alla, eftersom ingen vill följa med oss ut och leka. Dumma dumma dumma folk!!

Så nu kära vänner är ni utbytta mot Tina =) Hoppas hon är snäll =) För hon ställer minsann upp!
Madde och Sanna oxå iofs men dom kommer juh inte förens till tåget. Sen kanske Monica dyker upp på tåget oxå, vore himlans skoj =)


Om inte annat så har vi skoj så det räcker =)


Puss å Häjj Gummi Bälg =)

Städdag igen


Som vanligt när jag ska vända mitt dygn så går det så där. Den här gången vart det nog för att jag somnade typ halv 10 igår kväll =)
Vaknade iaf halv 4 i morse, klarvaken bara att traska upp och äta frukost. Sen slökollade jag tv några timmar men när klockan blev halv 7 gick jag upp på allvar, fastnade vid datorn en stund, sen började jag minsann röja.
Så nu har jag vikt in all tvätt och diskat en omgång. Wihoo =)

Ska diska mera sen när det andra torkat och fortsätta röja lite till i mitt skräprum.
Ingen som behöver en miljard onödiga saker? Det finns massa bra ha grejjer som jag absolut inte behöver. =)

Hittade 10 påsar med lite småkraffs i varje som jag röjt ur och slängt, eller bytt plats på iaf!
Ska nog ta tag i det där sen så jag blir av med lite kassar.

Igår skulle jag och mamma ut och plocka svamp, ehm det gick sådär, när jag väl kom till henne så började det regna så vi sket i det och åt pizza istället, mycket godare =P

Så nu ska vi göra det idag istället, får väl ringa henne om en stund. Ska handla lite sen på vägen hem oxå. Mindre skoj men lite mat skadar juh inte. Sen blir det nog till att städa klart så jag kan med att ta in folk i morgon.
För förfesten inför Takida ska juh trots all äga rum här.

Skoj skoj skoj skoj skoooooooj ska det bli. Förhoppningsvis har vi vädret på vår sida oxå och så hoppas jag juh att alla kommer isåfall blir vi nog några stycken =)

Ser nu att jag borde tvätta fönsterna oxå men det skiter jag faaan i så fina är ni inte så att jag gör mig till på det viset flickor, så kommentera inte det nu! =P



I morgon är det dags =)

                                                        
TAKIDA

Så kom lördagen och en fest utan dess like


Ajjamen igår var det dags för den storslagna festen som jag och Hanna väntat på sååå länge och när det väl blev dags så blev det de minsann utan dess like.
Vi började förfesta lite lätt hemma hos mig vid halv 5 tiden och Camilla och Liselotte var med och gjorde höll oss sällskap, dom skulle juh trots allt agera chaufförer strax ändå så!

Vi packade in oss i bilen med varsin öl och en massa paket och när vi väl anlände till Gråbo fick vi stanna och ha kissepaus bakom preem. Jobbigt värre, när ölen rinner rakt igenom så där!

Men vi hittade fram till festenoch Monica mötte oss i dörren!
In och hälsade på dom andra och kollade på medans Hans grillade, Hanna var dock otålig och stressade på honom att öppna sina paket =)

 Smått nervös vart han minsann!
 Men han öppnade snällt ändå!
 Piskor kan vara bra att ha =P
 Monica tog över grillandet, det gick bra vill jag lova!

Vi fick en massa god mat bestående av grillspett med både kyvkling och kött, och pastasallad, vanlig sallad och potatis, det var inte alls dumt =)
Sen blev det kaffe och tårta, det satt inte heller fel faktiskt!!

 Drinkar i alla möjliga fäger och former intogs under kvällen, likaså öl och cider!

Lite blandade partybilder då!

    
Ju mer tequila rose och vanliga tequila som gick ner, detso mindre vett fanns det kvar!

    

    

 Födelsedags barnet tog en paus när tjejerna fick för sig att testa presenterna =P
   

Sen blev det bara värre och värre och utan att namnge en enda person utan alla betäcknas som nån. Så kan jag iaf berätta att nån hamnade på golvet med nån och posade för en aning "porriga" kort.
Sen kom ännu fler nån och lade sig i dessa kort och till slut var det bara en massa nån som låg i en stor hög på nån med nån och bet på nån eller slickade på nån.
Sen försvann nån med nån och hamnade i nån bil, där nån och nån gjorde sjuka försök till att ha sex med nån. Nån kom sen på att nån och nån inte borde syssla med sånt.
För att inte ställa till det mer och göra det värre än vad ni redan tror att det är så kom Camilla och hämtade upp oss och vi fick åka hem till stan.
Givetvis var vi på statoil en sväng och köpte korv och cigg, klassiskt.

På vägen hem ringde vi även eniro hundra arton hundra arton, för att få numret till kryckan. Det lyckades rätt bra och vi fick honom att vakna så vi kunde våldgästa  honom vid sidär kvart över 4 på natten. Sen ringde vi minsann vidare tills Johannes vaknade och då våldgästade jag och Hanna honom istället.
Han var inte heller så lycklig på oss, ingen verkade tycka om oss när vi var så där väldigt trevliga och ville umgås.
Jäkla stil!

Men sammantaget så var kvällen sjukt lyckad och vi hoppas verkligen på att vi kan göra om en sån här fest snart igen, det vore riktigt skoj!
Så tack Monica och Hans för en toppen kväll, och hoppas ni hade lika skoj som oss. Och Monica, glöm inte bränna HANNA låten till trollet, hon är kär i den =P

hehe =P


Igår vart det allt förfest hos Hanna då, nykter var jag för jag skulle minsann jobba =)
Men de var trevligt ändå att kolla på flickorna när dom blev fulla, hehe. Massa dumheter sades det som vanligt. Haha!

Stackars pöjk som fick följa med Jessika, alldelles ensam oxå, jag led med honom =) Haha eller inte.
Sen hörde jag att dom vart ute å cyklat och grejjer på natten, shit, tur jag inte var med!

Jag var faktiskt rätt glad att jag skulle jobba så jag slapp dricka =P det ni, jag har nog redan haft mitt lilla roliga för den här veckan, om man bortser från på lördag för då ska jag minsann dricka öl hos Monica och Hans! Kommer bli kalas bra.
Sen blir det nyktert lite till, typ tills på torsdagen när det är Takida, åhh såå skoj ska det bli!

Sen efter det ska jag visst vara nykter tills i oktober någon gång. Iaf om jag ska tro på Hanna, som sa att jag hade sagt det själv på fyllan och villan, farligt det där med alkohol, man säger så mycket dumt =P Haha!!

Får se hur det går med den planen!!

Sista natten nu iaf, ledig i morrn, sköööööööööönt, ska bara göra ingenting, ligga hemma i min säng och kolla på tv känns lagom ansträngande faktiskt =)
Måste juh vila upp mig så jag är i form till lördagens äventyr =)

Men nu ska jag göra lite nytta=)

Den lilla rosa ångvälten!!


Haha jaoo jag har haft en grymme vecka.. fuskade lite med jobbet så jag blev ledig en hel vecka. I like =)
Så i tisdags när jag vaknade så blev det snabbstäda å grejja för sen på kvällen kom Fredrik och hälsade på juh!!
Hanna bjöd in sig själv (som vanligt) och vi drack lite öl och sen drog vi och badade, då slääpade vi allt med Challe oxå, och det var fan första premiärdoppet för min del!!

Det gick faktiskt bra =)

Sen hem och drack mer öl, trevligt trevligt =P

Onsdagen vankades det hotellet och jag, Bella, Hanna och Jessika körde förfest här, lite lagom slappt. Sen räddade vi juh Eva men de har jag juh skrivit om!

I torsdags vette fan vad jag gjorde, det kommer jag inte ihåg nu iallafall. HAha!!

Fredags fylle Pierre 35 så jag och Eva fixade present och tårta och fikade ute hos Eva och sen drog vi upp och badade och låg på stranden några timmar, det var inte alls dumt. Solen sken och det var varmt och fint jue.
Sen hämtade jag Anton och Hanna så åkte vi tillbaka ut och grillade med Pierre och barnen och Anton och hanna och Pierre drack öl, slappt, för jag körde =) Jag är duktig jag!!

Sen i lördags vart det juh Takida som gällde. SÅ sjukt jävla bra återigen.
Men det började med att Hanna kom försent och hämtade mig och sen blev vi sena när vi åkte från Anton, för vi glömde både stänga och låsa dörren så vi fick vända. Haha, så kan det gå, juh fler kockar desto sämre soppa säger man va?

Nä vi väl kom därifrån hade Hanna sååå bråttom så hon bara körde,  att det var rött spelade ingen roll, hehe, jag tyckte deyt var skoj, för det gick juh bra.
Fick iaf hämtat upp Camilla och vi kom iväg mot mariestad. Stannade och åt i Skara på donken, sjukt mycket folk =P

Lätt att hitta till parken var det iaf när vi kom fram, raka vägen och in där och kollade på Amanda Jensen, rätt bra faktiskt, och ganska kul att kolla lite på =P
Sen blev det öl, för det blåste kallt så jag å Anton ställde upp för kampen mot nykterhet igen.
Satt på parkeringen å drack öl å sen tillbaka in å grejjer. Hårt.. Glömde visst nämna att kahg hade tre barn med mig som sprang runt och kastade pil och köpte lotter mest hela tiden =P

Sen var det iaf dags för Takida, åhh jag älskar Takida =)
Jag och Anton stod rätt långt fram medans tanterna satt på sina stolar långt långt lååååååångt bak. Men det var bra drag iaf och jaoo det finns nog inte ord för att beskriva =) Men dom äger, så lätt!!!

Sen kollade vi lite på Mange Schmidt med innan vi drog hem igen, han är juh så där, inte min favorit precis men han hade tuff tröja =P
SNUTJÄVEL, haha helt rätt!!

Lämnade Anton och Camilla när vi kom till stan för bästa Hanna körde jue mig och henne till fest i bälinge,  wihoo massa fulla folk och jag drack mer öl =) Trevligt värre..
Iofs var vi visst på en snabb visit hos mamma och pappa i Vedum innan vi ¨åkte hem och där fick vi allt lite mat oxå =)
Men festen jaoo hur mycket folk som helst eller jao 40 personer eller nått iaf, fast alla var utspridda överallt. Men vi kollade in läget en stud och sen drog vi strögeet i stan. Träffade på Jessica och Bengan och alla och käkade lite hamburgare på torget.. Mycket äta vart det =)

Sen hem och sov tror jag.
Söndagen innefattade öl, för Jessika skulle ha skjuts hem å jag var tvungen att dricka lite med henne juh, så hon inte kände sig ensam och Hanna körde igen, hon är bra hon!
sen hamnade vi iaf på stockslycke en tur innan jag vl fick komma hem till min soffa där ölandet fortsatte ett par timmar tillsammans med en trevlig karl, undrar om han hette `Henrik kanske, vi hade iaf efterfest =)

Igår så blev det sen Göteborg med Hanna och en liten tur i diverse olika affärer för att köpa present till Monicas Hans som fyller år och som vi ska på kalas till på lördag, blir hemskt bra. Vi kan minsann det här med att shoppa ;-)

Sen passade vi på att ta Ikea med Jeppe och Mikael? Jag är kass på namn märker jag, men iallfall så strögade vi runt där inne och kollade grejjer och sen käkade vi mat, gött, mat är ingen skit asså.
Vi pratade massa dumt och Hanna tyckte vi skulle vara tysta!!

Å sen kom det roligaste på hela dagen, Hanna har fått ett nytt namn och Jeppe håller i denna stund på att skriva en barnbok om henne, som kommer heta

Hanna den lilla rosa ångvälten!  =) HAhaha!!
Det var skoj, hur namnet kom till? Hehe, tjao vad ska man säga, eftersom hon inte ville leka med oss så gick hon lite för sig själv och pratade i telefon med sin kära mamma och kollade väl sig inte för så hon drämde ner ett hel hög med maaaaaaassa glas i backen, och jag skrattade så jag grät =) Dom andra två oxå!!

När vi sen fick styrt upp det där så någon kom och städade så gick hon fortfarande med sin telefon i handen och pratade och ställer sig och sparkar på en pall med ännu mer glas,MEN som tur var så välte inget av dom!!
Det var humor på hög nivå!!

Till slut kom vi iaf ut från Ikea och åkte hem och jag fick åka till min lilla moster på kalas, mösigt värre!
Sen ramlde jag i säng och nu idga har jag minsann jobbat lite och jag håller på att tvätta och städa lite smått, ska snart studsa in i duschen oxå¨så jag blir ren och fin för ikväll blir det vin på balkongen med Johan, eller jag ska iaf dricka vin och han ska hälsa på. Den lilla rosa ångvälten kommer nog oxå förbi hon är juh trots allt ledig.

Kommer bli trevligt!

RSS 2.0