Snart är det partytime =)


Jahopp bara lite drygt ett dygn kvar tills vi ska dricka öl och ha det soft då. Känns najs, faktiskt.
Förberedelserna går så där, ska möblera om senare under dagen iaf och försöka ordna lite med maten så det är typ klart. Baka lite för klart vi måste ha fylletårta, de hör juh änna till =P


Men nu först ska jag dricka kaffe och fundera på om jag orkar gå ner till tvättstugan och hoppas att det finns en tvättid. Får se på det där faktiskt.

För övrigt har veckan vart väldigt omtmlande tror jag, eller annorlunda. Jobbade söndag till måndag och sedan fick jag en fantastiskt ide om att vara uppe hela dagen, mest eftersom jag fick fikabesök direkt efter jobbet =P det gick så där, vid tolv kändes de dags å sova sen kom jag juh inte direkt upp i tid.
Skit samma, de gick bra ändå, jobbade hela tisdagen, sen på kvällen vart de storfrämmat från stockholm =) Haha så det kan sluta. Sen hockey och sen ännu mer främmat från Borås, så en håååååååååååård vecka faktiskt, men en väldigt trevlig vecka. =)

Fick handlat igår kollat lite jävla pissFrölunda hockey, blir alldeles trött på dom ibland. Så jag kollade iaf bara två perioder och sen åkte jag hem och sov, vilket resluterade i att jag vaknade 04.10 idag =) å nu sitter jag här, inte lätt inte. Men men så är livet och nu blir det kaffe =)

Nytt hem på gång


Oh jaa jag har fått en ny lägenhet, äntligen, vilket känns bra. Dock ser jag inte framemot å packa ner allt, bära ut å bära in å packa upp, men men jag får väl göra det ändå.
så jag och Macho har börjat lite lätt här ikväll så man blir av med lite skit. =)

Fast innan dess promenerade vi med Eva och Lukas och det gick toppen bra, så runt nolhaga bergen, trevligt trevligt, ska vi nog försöka göra om snart tror jag, jag vet nämnligen någon som behöver motionera sig lite ibland =)


Snart blir jag gammal oxå, eller inte direkt gammal, men lite äldre,känns bra, himlans bra =)
Dessutom har jag juh redan fått en för tidig present. En tv av mammsen och pappsen, vilket var välbehövligt den jag har är juh inte den bästa längre, inte för att det stör mig direkt men alla andra, typ mamma när hon kommer och kollar hockey, hon ser inte pucken juh =) och pappa klagar på färgerna, men nu löste dom ju det själva så jag slapp fundera på saken,så tack så mycket för det!!!

I morgon skall vi tvätta är tanken, måste för jag har typ inga rena kläder nu igen, och efter det ska jag klippa mig, toppen bra och sen är det hockey och Macho ska få vara hos mormor några timmar där, nu när hans matte behagade dumpa honom för en vecka i värmen, hade jag aldrig gjort ;-)
Fast jag har redan tröttnat lite på honom för ngn i området har en löptik, vad då ligga här och vara olycklig nu =P Hehe
fast det går nog snart över. hoppas jag!!


Men nu ska vi ta å studsa ut å kvällskissa lite, iaf han ska få göra det och sedan ska det få bli sängen och sova lite, skööönt =)

För mycket tid över

hade jag igår natt igen och började fundera på en ganska dum sak egentligen och hur den dök upp vette fan.

Men jag kom på att om två svarta skaffar ett barn så blir barnet svart.
Om två vita skaffar barn blir barnet vitt.
Om en svart och en vit skaffar barn så blir barnet mittemellan, dvs mulatt.
Men om två mulatter skaffar ett barn vilken färg får det barnet då och vad kallas det?

Jag menar om en blåögd och en brunögd person skaffar barn så får juh barnet oftast bruna ögon för brunt är den dominanta färgen, men inte sjutton blir ett barn till två mulatter svart? eller blir det samma färg som föräldrarna eller blir det vitt?
Sen vad kallas det barnet och var fan kommer ordet mulatt ifrån? Det är ett helt ologiskt ord, eller?

Nu vet juh jag oxå att det kan hända att svarta par får ett vitt barn och att vita par kan få ett svart barn, men det där är inte precis något som händer ofta, typ nån gång på några miljoner eller nått sånt jhu så nu bortser vi från det och tänker bara bort från det eller hur man säger.


Sug på de här nu å kom med bra svar =P

Den verkar inte

vilja läka min blogg, fan vet vad jag lyckats med den här gången.
Jag tror inte jag ska pilla på saker jag inte förstår, typ sånna där redigerare eller vad det nu kan tänkas heta.


Nytt år nu iaf, skönt det för i år blir det ett väldigt bra år tror jag, mycket saker på gång.
Jag ska bli 25 *Jippie* det ser jag ju framemot, konstigt nog =P
Brorsan blir 20, morsan 60 och alla andra vänner eller ja iaf, Emma, Camilla och Bella blir juh oxå 25 så vi kan juh hoppas på en massa bra fester nu framöver i år va? =)


Jag ska iaf börja med fest för det är bara i detta nu 23 dagar kvar, eller om det blir 22 dagar kvar tills den stora dagen. Känns himlans bra så är det klart sen och vardagen kan bli normal igen, (som om den inte är det nu med, men.)
Så inatt tänkte jag försöka komma på vad för mat jag ska bjuda släkten på när dom får komma,, ni andra får vackert klara er med att jag erbjuder plats att vara på tycker jag, för jag är orkar inte vara så där överambitiös, men har ni tur kan ni få lite tilltugg kanske. =)

I morgon skall jag förresten hem och sova efter jobbet och sedan klockan 16 är det middag hos mamma för då kommer stora moster på besök, trevligt, väldigt längesedan jag såg dom.
Sen får vi se vad kvällen kan bjuda på för äventyr, har lite smått inplanerat så, man måste juh roa sig ibland och jag är rätt bra på att roa mig.

För övrigt har det ju inte hänt något som ingen inte redan vet om, juldagen på hotellet har vi ju skvallrat om och jag hade inte ens en kamera med mig =P
Nyår var lugnt och fint då jag hade den äran att umgås med Camilla och Macho the man.
Lugnt och fint vilket pasade mig utmärkt.

men nu måste jag se klrt sista 7 minutrarna av Slovakien-Sverige där de just nu står 2-4 vilket är ett väldigt bra resultat som borde stå sig.

Så på återseende =)


RSS 2.0